yania
|
Kokica za čolniček... Kaj je bil Valentin na čolnu? Če je bil, a ga ni zeblo?...se spomnim, da je že poleti hladno, če si na dobrem čolnu, s hudo mašino,,,smo bili v flisih in orenk jopicah,,,, mislim proti večeru, ko smo se vračali v kamp.. Tija, Lija No , Timonu tudi teče z noseka spet ...se je že zjutraj zbudil takšen...no pa saj mu že en čas, samo se mi zdi, da mu tale zrak čisti ven vse to...pa spalnica je res čudne temperature in vlage. Kaže sicer 20 stopinj, in moj spi v kratkih rokavih, samo meni je hladno, pa če vam povem da se mi solna lučka topi ...sta kar 2 kupčka soli pod njo, sem včeraj opazila...no danes smo prej prižgali radiatorje,,,upam da bo bolje. Spi pri zunanji steni in se mi zdi , da ga kar bolj hladi, torej 20 stopinj pa kaže na knavf steni, notranja stran.... je pa Blaž rekel, (prej ko je mali jokal, ko pa je bil v naročju je bilo uredu in se z vso silo držal majice in mižal, da ga le ne bi odložil )da če so pa spet ušesa, da bo pa kar zdravnico zadavil ker je rekla, da moramo ven na zrak ....
< Sporočilo je popravil yania -- 20.10.2009 21:22:10 >