|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 31.10.2009 13:58:58
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Hmmmm, jaz sem pa v skupini vegetarjancev. Kar ni tolk težko, ker mal mesa pojem. Pa še to v večini tazga k priporočajo. Samo se pa moram izogibat balzamičnemu kisu, rdeči papriki, indijski oreščki, melone, pomaranče, mandarine, sladoled, parmezan, raki, školjke, pa pivo!!! Hahahaha obožujem pivo! Zelo koristen je pa ingver, fuuuuuuj. Že vonj me odbija, kaj šele okus. Tko da načeloma bi šlo, samo ne vem, če se lahko boldanim stvarem odpovem. Sej v bistvu izogibat ne pomeni odpovedat! aha, vidim, da si v isti grupi kot jaz Aha, samo mi je pa kar zanimivo, sem not padla. A te je goveja juhca, pa sirček prizadel? Ok kakšnim stvarem bi se blo težko odrečt, pa sira fuuuul pojem, ojoj. Pa res mam težave z dihali. Pa od mesa ok perutnina, sam tud govedino mam rada. Hmmm Sej se da omejit, mogoče bom pa mal probala. Sm če mi bodo sedl škampi na buzaru jih bom pa jedla!!!!! ma ja, jest praktično živim od mlečnih izdelkov siri, kisla smetana, jogurti, mleko... pa da lahko jem samo svetlo meso??? že zdej mi manjka železa. Pa pomaranče in mandarine - celo vrečko jih zvečer zmažem. Sem mislila, da ti telo samo pove, kaj mu ne paše, pa v mojem primeru očitno ni tako grem raj Montija študirat, ker brez krompirja pa lahko živim Hahahaha No jaz sem brez mlečnih izdelkov živela do nosečnosti, razen sira, ki ga pa obožujem. SAmo sem pa tud zeeeelo slabokrvna, tko da govedina bi kr sedla... Pa valda mandarine pa pomaranče so zakon, lih dons sm spila naravni pomarančni sok za zajtr. Njam
|
|
|