|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del
31.10.2009 10:03:10   
mediuhec
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: spps

spps, pišem povzetek knjige na FB oz. nekaj osnovnih pravil
niceuser posted image user posted image
ti jaz pošiljam, kar ti nimaš

hvala user posted image user posted image

jaz imam knjigo, saj bi jo posodila, pa nimam pojma kje je- možno da kje pri tašči v škatli (ee, ja, nisem je kaj dosti rabila, je preveč zelenjave zraven, he he). no če bi jo katera iz MB imela se potrudim in jo poiščem!!

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
31.10.2009 10:03:51   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

punce, jaz mam nekaj za vprašat- ali daste krompir, pa drugo zelenjavo ki jo kuhate tamalim hladno za jest? jaz jo, ker si vedno v neprej skuham, ne da potem našega lovim zadnjo sekundo, ko je že nestrpen, včasih pa tko dlje spi, pa hrana čaka. mislim da je malo čebelico tudi skrbelo, ker svojo pikico lovi s hrano, potem pa hiti s krompirjem, ki se tko dlje kuha....
jaz mu dam toplo- če naprimer kuham samo zanj, olupim krompir in ga narežem na tanke rezine- to je pol kuhano v cc. 10 minutahuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
31.10.2009 10:05:11   
mama_milchy
spps, tisti del o receptih 3 in 4 je brez priloge

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
31.10.2009 10:06:25   
mama_milchy

punce, jaz mam nekaj za vprašat- ali daste krompir, pa drugo zelenjavo ki jo kuhate tamalim hladno za jest? jaz jo, ker si vedno v neprej skuham, ne da potem našega lovim zadnjo sekundo, ko je že nestrpen, včasih pa tko dlje spi, pa hrana čaka. mislim da je malo čebelico tudi skrbelo, ker svojo pikico lovi s hrano, potem pa hiti s krompirjem, ki se tko dlje kuha....
jaz mu dam toplo- če naprimer kuham samo zanj, olupim krompir in ga narežem na tanke rezine- to je pol kuhano v cc. 10 minutahuser posted image

vedno toplo, jaz še sama mrzlega krompirja ne jem

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
31.10.2009 10:07:40   
mama_milchy
Drage moje, sej bi z vami čvekala; samo mi danes dobimo obiske in gremkaj na hitro pripravit dokler je mir v hiši; Lea spi, fanta pa sta šla v trgovino; no cunje sem dala že sušit, zdaj pa v akcijo za kosilo

Neposredna povezava do sporočila: 4330
31.10.2009 10:11:20   
spps

jaz je tud nimamuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 4331
31.10.2009 11:05:20   
mmmc
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

glej jo - še ena. kaj te je z vami? najbolj suhe iz RR so se odločile da morejo še shujšat al kaj user posted image user posted image ti kokica pa ne moreš zdaj začet, ker ti jaz drugo sredo prinesem bountye user posted image user posted image

sej je vedno tako. najbolj suhe se same sebi zdijo debele. user posted image user posted image user posted image

No punce, če ste za, sem tudi jaz kandidatka. IN to zelo resna. user posted image

Preveč zakomplicirano, preveč dela........ user posted image

jaz sem že začela študirat montija. samo se mi tak ne daaaa ubadat s tem user posted image lena do konca pač. eh, po moje bo šlo še preve dol, ko bom šla nazaj v službo user posted image

Jaz bom samo manj jedla, sej vem da preveč zvečer jem, pa bom to ukinla, bo že mogl bit kej haska!

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
31.10.2009 11:12:08   
mmmc

Jaz dam vedno toplo, ker sem nekje prebrala, da je dobro, da imajo dojenčki čimveč toplih obrokov. Pa zdej je še mraz in mislim, da se tko tud mal pogreje. Kosilo pa vedno dobi po sprehodu in mislim, da mu kar paše toplo.
Hladno mu dam samo sadje, skutke, jogurte.

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
31.10.2009 11:40:06   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: mmmc

Aja pa da se pohvalim, sem jih 20kg že izgubila brez diete.
Matr sm jih med nosečnostjo pridelala. Sem kar vzhajala v zadnjem mesecu nosečnosti... user posted image SAmo nisem pa nobene strije dobila. user posted image user posted image user posted image

uau, to pa ni kar tako. Jaz bi jih rada 5 zgubila, pa se me oklepajo kot klop user posted image
user posted image user posted image user posted image  kdaj začnemo? s prvim? jaz sem mal prej spet celo čokolado požrlauser posted image user posted image user posted image user posted image

pa joj nehajta vidve suhici user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  sej ne pravim,da sem debelauser posted image user posted image  sam se mi zdi, če bom zdaj lepo pustla,da se viški nabirajo, končni rezultat ne bo doberuser posted image user posted image

no, to maš pa prav. če pravočasno ukrepaš, je verjetno lažje. kot pa če moreš pol dol dat enih 15kg, kot jaz user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
31.10.2009 11:41:13   
MalaČebelica

Aja pa da se pohvalim, sem jih 20kg že izgubila brez diete.
Matr sm jih med nosečnostjo pridelala. Sem kar vzhajala v zadnjem mesecu nosečnosti... user posted image SAmo nisem pa nobene strije dobila. user posted image user posted image user posted image

uau, to pa ni kar tako. Jaz bi jih rada 5 zgubila, pa se me oklepajo kot klop user posted image

eh ki te maš ti pet kil viška user posted image user posted image user posted image user posted image

ne znam povedat, samo vem, da par cunj ne spravim več nase user posted image

no, te bom jaz raje kar tiho. ker sem do zdaj spravila ene kavbojke gor izpred nosečnosti in pol sem ugotovila da so še te strgane med nogami user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

pripravno... vprašaj moža če ga kaj moti?=user posted image user posted image

ha ha ha. pa daj. sem jih že stran vrgla user posted image user posted image   jih grem iskat v smeti user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
31.10.2009 11:42:50   
MalaČebelica

po Montignacu? Mam skenirano knjigo, če je kej interesa user posted image

Men si že obljubila, da mi pošlješ, pa pošta še ni prispela. user posted image

lahk men tud, da mal pogledam kaj piše.user posted image user posted image

Sem dobila včeraj, pa ti bom kar forvardirala. Pa še nekaj od mameM, kar imam od prej. user posted image

Punce, jutri je 1.nov.! Katera je za skupinsko montinjakanje? user posted image

jaz bom začela kr z ono metodo bolj pravilno prehranjevanje,user posted image user posted image  ( zmanjšanj vnos cukra, kruha ,itd), pa po 18uri bom probala ne jestuser posted image user posted image , če ne bo haska, pa potem kaj bolj konkretnegauser posted image

jao skupinsko montinjakanje. kaj jaz vem. mogoče pa bi imela pol več motivacije, ker mam občutek da bom samo prekrševala user posted image user posted image user posted image kdaj začnete? jaz še morem naštudirat... dajmo si najprej en rok, da preberemo. ok?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
31.10.2009 11:43:53   
MalaČebelica

jaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image na naš zid? al kam drugam? jaz bi tudi imela

Neposredna povezava do sporočila: 4337
31.10.2009 11:45:18   
MalaČebelica

točno tak ja. saj mogoče nama zato ne gre, ko se ne ujamema. oziroma, se še s tem mučima  - kdaj skuhat, zraven vsega ostalega. samo ne mi plis svetovat, da naj ji v takih primerih zmiksam na hitro malo sadja, ker ga ne mara user posted image user posted image

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
31.10.2009 11:46:15   
MalaČebelica

niceuser posted image user posted image
ti jaz pošiljam, kar ti nimaš

hvala user posted image user posted image

jaz imam knjigo, saj bi jo posodila, pa nimam pojma kje je- možno da kje pri tašči v škatli (ee, ja, nisem je kaj dosti rabila, je preveč zelenjave zraven, he he). no če bi jo katera iz MB imela se potrudim in jo poiščem!!

he he.

mislim, da mamo vse elektronske verzije... kateri del pa maš - splošni al z recepti

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
31.10.2009 11:47:01   
MalaČebelica

pa mata taki fajni ritem že, da veš približno, kdaj bo lačen?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
31.10.2009 11:47:56   
MalaČebelica

jaz mam tudi nekej skenirano. morem pogledat kaj mam. kaka priloga pa naj bi bla? bom pogledala, pa pošljem naokoli, če mam kaj, kar ostalim manjka....

Neposredna povezava do sporočila: 4341
31.10.2009 11:58:45   
MalaČebelica

Jaz dam vedno toplo, ker sem nekje prebrala, da je dobro, da imajo dojenčki čimveč toplih obrokov. Pa zdej je še mraz in mislim, da se tko tud mal pogreje. Kosilo pa vedno dobi po sprehodu in mislim, da mu kar paše toplo.

no, saj to maš pa prav glede toplih obrokov pa tudi glede ritma... boma si midve tudi mogle vzet kaki teden časa, da si najdema nek ritem, ker nama ga vedno kaj poruši - bolezen, neko letanje po opravkih....

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
31.10.2009 12:16:43   
mama_milchy

jaz je tud nimamuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
31.10.2009 12:16:49   
mama_milchy

jaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image na naš zid? al kam drugam? jaz bi tudi imela

na naš zid, ja; sem napisala; bom magari lepo še jedilnik za kak teden al dva pripravla, pa ga gor kopirala;

Neposredna povezava do sporočila: 4344
31.10.2009 12:17:05   
mama_milchy

Sem dobila včeraj, pa ti bom kar forvardirala. Pa še nekaj od mameM, kar imam od prej. user posted image

jaz bom začela kr z ono metodo bolj pravilno prehranjevanje,user posted image user posted image  ( zmanjšanj vnos cukra, kruha ,itd), pa po 18uri bom probala ne jestuser posted image user posted image , če ne bo haska, pa potem kaj bolj konkretnegauser posted image

jao skupinsko montinjakanje. kaj jaz vem. mogoče pa bi imela pol več motivacije, ker mam občutek da bom samo prekrševala user posted image user posted image user posted image kdaj začnete? jaz še morem naštudirat...
dajmo si najprej en rok, da preberemo. ok?

a se zmenimo da do 15.11. vse lepo preberemo, preštudiramo in pol 16. v akcijo?

Neposredna povezava do sporočila: 4345
31.10.2009 12:17:10   
mama_milchy

jaz mam tudi nekej skenirano. morem pogledat kaj mam. kaka priloga pa naj bi bla? bom pogledala, pa pošljem naokoli, če mam kaj, kar ostalim manjka....

prvi del je Knjiga; pol so pa recepti

Neposredna povezava do sporočila: 4346
31.10.2009 12:20:34   
felix7

v soparniku je vsaka zelenjava kuhana v 10 minutah in vedno mu delam sveže kašice. Da pa niso prevroče, jih zmešam s hladnim AM in kašica je "ready-to-go". Ko je bil še manjši, ni bilo variante, da bi on čakal na hrano, je hotel TAKOJ. Zdaj pa počaka tudi 15 minut, samo se je treba z njim pogovarjat user posted image Jaz ga dam v stolček, da me gleda, ko kuham in je čisto zadovoljen.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
31.10.2009 12:57:24   
spps
feliša, si že kaj pospravlda danes?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
31.10.2009 12:58:28   
mmmc

no, saj to maš pa prav glede toplih obrokov pa tudi glede ritma... boma si midve tudi mogle vzet kaki teden časa, da si najdema nek ritem, ker nama ga vedno kaj poruši - bolezen, neko letanje po opravkih....

Poglej, če sta doma, poskušaj ugotovit na kolk časa je lačna.
Naš user posted image , če je sadje je lačen po 2,5 urah, tudi če prejšni obrok poje malo potem je hitro lačen. Če pa je kosilo, skuto ali pa linote, grese... Potem pa po treh urah.
Tako, da če sva doma, potem kuham krompir, ker približno vem kdaj bo jedel. Ponavadi pred obroki spi in ko se zbudi, tako ali tako rabi še kakšnih 10-20 minut, da mu paše jest, tako da dam kuhat, ko se zbudi. Včasih kakšno zelenjavno ali mesno juhico naredim za dvakrat pa potem eno porcijo zmrznem in če pride dan, ko nimam časa mu pregrejem in dodam riževe kosmiče. Kadar te ni doma ne rabiš kuhat krompirja, al pa če ne veš kdaj bo user posted image lačna, pa imej pripravljeno samo zelenjavo kuhano, ki jo lahko hitro pogreješ, pol pa dodaš riževe ali pa pirine... kosmiče. Pol se bosta pa ulovile in bo tudi s krompirjem lažje.
Skratka men so riževi kosmiči zakon, ker lahko hitro neki spacaš. user posted image

Sej se bosta ujele!user posted image

Čeprav je pa res, da včasih moram tud jaz kej stran vržt, ker pač tud mi nismo vedno isto lačni in ne pojemo vedno enakih količin, al pa nam kakšen obroke ne paše... Tako da pol pač stran vržem, pa poštukamo s kakšnimi linoti, al pa skutami, sadjem... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4349
31.10.2009 12:58:46   
spps

jao skupinsko montinjakanje. kaj jaz vem. mogoče pa bi imela pol več motivacije, ker mam občutek da bom samo prekrševala user posted image user posted image user posted image kdaj začnete? jaz še morem naštudirat...
dajmo si najprej en rok, da preberemo. ok?

a se zmenimo da do 15.11. vse lepo preberemo, preštudiramo in pol 16. v akcijo?

jaz začnem kar jutri pazit, kaj , koliko in kdaj jemuser posted image user posted image ker zaenkrat bom montija še pri miru pustila, ker se moram ene druge zadeve prejj lotit za bratuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?