Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 19:58:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dober večer! Malo na hitrco se javim, da ne bom dobila neupravičenih , potem pa šibam gledati film. Kako kaj? Je katera tukaj že? da,malo bom tu, ker jaz pol tud grem gledat film, mislim,da bo danes grozljivka :D kaj boš pa ti gledala? Surrogates- Nadomestki, nov film...ZF, Bruce Willis...moj si je ta film izbral...sem ga ravno dol potegnila. Katero grozlijvko boš pa ti gledala! final destination, je tud še topel sem si tega tvojga dala nalagat :D, drugač je pr nama kr problem, ker sva že velik novih filmov pogledala ;D ( pa starih tud) mi imamo radi ZF, grozljivke, komedije ( teh je vedno manj,da se res lahk nasmejiš- največ je butastih za moje pojme), pa tud pustolovske in animirane seveda :))
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 20:01:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dober večer! Malo na hitrco se javim, da ne bom dobila neupravičenih , potem pa šibam gledati film. Kako kaj? Je katera tukaj že? da,malo bom tu, ker jaz pol tud grem gledat film, mislim,da bo danes grozljivka :D kaj boš pa ti gledala? Surrogates- Nadomestki, nov film...ZF, Bruce Willis...moj si je ta film izbral...sem ga ravno dol potegnila. Katero grozlijvko boš pa ti gledala! final destination, je tud še topel sem si tega tvojga dala nalagat :D, drugač je pr nama kr problem, ker sva že velik novih filmov pogledala ;D ( pa starih tud) mi imamo radi ZF, grozljivke, komedije ( teh je vedno manj,da se res lahk nasmejiš- največ je butastih za moje pojme), pa tud pustolovske in animirane seveda :)) se strinjam...res dobre komedije že nisem gledala celo večnost...Najraje pa gledava trilerje pa jaz grozljivke ampak tiste res dobre, ne kot kakšna Žaga, pa Teksaški pokol z motorko pa take... jaz pa sem si sedaj Final destination nastavla, da mi ga vleče.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 20:03:59
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dober večer! Malo na hitrco se javim, da ne bom dobila neupravičenih , potem pa šibam gledati film. Kako kaj? Je katera tukaj že? da,malo bom tu, ker jaz pol tud grem gledat film, mislim,da bo danes grozljivka :D kaj boš pa ti gledala? Surrogates- Nadomestki, nov film...ZF, Bruce Willis...moj si je ta film izbral...sem ga ravno dol potegnila. Katero grozlijvko boš pa ti gledala! final destination, je tud še topel sem si tega tvojga dala nalagat :D, drugač je pr nama kr problem, ker sva že velik novih filmov pogledala ;D ( pa starih tud) mi imamo radi ZF, grozljivke, komedije ( teh je vedno manj,da se res lahk nasmejiš- največ je butastih za moje pojme), pa tud pustolovske in animirane seveda :)) se strinjam...res dobre komedije že nisem gledala celo večnost...Najraje pa gledava trilerje pa jaz grozljivke ampak tiste res dobre, ne kot kakšna Žaga, pa Teksaški pokol z motorko pa take... jaz pa sem si sedaj Final destination nastavla, da mi ga vleče. ma sej grozljivk tud ni več tistih, da bi človek cvikal med gledanjem, so bolj al man nagravžne ( sploh kaka žaga,haha)
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 20:05:02
|
|
|
|
spps
|
a boat trip (komedija) si gledala?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 20:10:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps a boat trip (komedija) si gledala? Neeee, kaj to je varianta Road trip?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 20:11:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps a boat trip (komedija) si gledala? Neeee, kaj to je varianta Road trip? jp, pa še euro trip. je še pa ena komedija, sam se naslova ne spomnim, ko eni bogataši naključno zberejo folk, da tekmujejo za denar ( tam špila rowan atkinson, ko ma spalno bolezen),sem se tud fajn nasmejala- če te zanima bom brata vprašala, če se naslova spomni. a ostale dele final destination si gledala?
< Sporočilo je popravil spps -- 30.10.2009 20:13:44 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 20:13:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps a boat trip (komedija) si gledala? Neeee, kaj to je varianta Road trip? jp, pa še euro trip. ne nisem gledala, niti euro tripa ne..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 20:14:41
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps a boat trip (komedija) si gledala? Neeee, kaj to je varianta Road trip? jp, pa še euro trip. ne nisem gledala, niti euro tripa ne.. eto, zdaj maš nekaj zadev za dol potegnat
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 20:21:18
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps a boat trip (komedija) si gledala? Neeee, kaj to je varianta Road trip? jp, pa še euro trip. ne nisem gledala, niti euro tripa ne.. eto, zdaj maš nekaj zadev za dol potegnat res je..hvala!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 20:24:41
|
|
|
|
spps
|
in kaj ste danes počeli? kje so danes vse? Najaa je kr zginala, od ostalih pa ni nobene
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 20:33:14
|
|
|
|
tasa_m
|
večer. Se mal na hitro javim, grem gledat nek film na kanal A, ker nama ne gre gledat iz računalnika na TV
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 20:37:31
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m feliška, yania, nina, najaa lepo se imejte pa ne preveč šinfat, da nas nebo kaucalo smo mele delo s 6 otroki, tako da ni blo cajta za opravljanje
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 20:37:37
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Moj pa ne mara samo ene zadeve = kolerabe... Kako jo naredite? Sem probala s krompirčkom (pire). s porom pa še nisem probala! naš pa ne mara kolerabe in krompirja. Čim ostali zelenjavi primešam kaj od tega, poje bistveno manj kot sicer
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 20:37:44
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps a ma katera kako easy dieto? ma jaz se bi res rada znebila par kg pred decembrskimi prazniki,če ne bom pol fejst fejst žalostna se mi zdi,da če se zdaj ne spravim, se mi bo še sam nabiralo... leta so tu najbolj izi je, da nehaš jest
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 20:37:46
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Aja pa da se pohvalim, sem jih 20kg že izgubila brez diete. Matr sm jih med nosečnostjo pridelala. Sem kar vzhajala v zadnjem mesecu nosečnosti... SAmo nisem pa nobene strije dobila. uau, to pa ni kar tako. Jaz bi jih rada 5 zgubila, pa se me oklepajo kot klop
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 20:37:54
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Sem malo pogooglala in odkrila kaj je Frucht pause, to je od Hipp, 4x100 gramov, zgledajo kot kaki jogurtki, so razni okusi, eni že od 4 m naprej, eni od 6.... A je katera že sprobala? ne, nisem še niti čula za to. preden nisi ti napisala. bom probala kupit. če bo naša princes hotla. kaj obstajajo kaki zelenjavni tudi? verjetno ne če so fruct.... pri nas fruct ne gre kaj fejst v želodec.... vidla že, sprobala pa še ne
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 20:37:57
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps a ma katera kako easy dieto? ma jaz se bi res rada znebila par kg pred decembrskimi prazniki,če ne bom pol fejst fejst žalostna se mi zdi,da če se zdaj ne spravim, se mi bo še sam nabiralo... leta so tu ahjoj, bogica ja.. kolk že maš..abraham se bliža a ne? na pol poti je že
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 20:38:00
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps zorica, ti tud lahko kaj napišeš kako ste kaj, glede na to, da se že doooolgo nisi oglasila k marčevkam a se je že kdaj oglasila?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 20:38:06
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps a boat trip (komedija) si gledala? Neeee, kaj to je varianta Road trip? jp, pa še euro trip. je še pa ena komedija, sam se naslova ne spomnim, ko eni bogataši naključno zberejo folk, da tekmujejo za denar ( tam špila rowan atkinson, ko ma spalno bolezen),sem se tud fajn nasmejala- če te zanima bom brata vprašala, če se naslova spomni. a ostale dele final destination si gledala? dej vpraši, mene zanima
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 20:39:55
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps in kaj ste danes počeli? kje so danes vse? Najaa je kr zginala, od ostalih pa ni nobene mi smo iskali gugalnico po CE a je nismo dobili bo treba spet iz NE naročiti očitno...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 20:41:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps a ma katera kako easy dieto? ma jaz se bi res rada znebila par kg pred decembrskimi prazniki,če ne bom pol fejst fejst žalostna se mi zdi,da če se zdaj ne spravim, se mi bo še sam nabiralo... leta so tu najbolj izi je, da nehaš jest
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 20:41:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps in kaj ste danes počeli? kje so danes vse? Najaa je kr zginala, od ostalih pa ni nobene mi smo iskali gugalnico po CE a je nismo dobili bo treba spet iz NE naročiti očitno... kakšno gugalnico iščete??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 20:42:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Aja pa da se pohvalim, sem jih 20kg že izgubila brez diete. Matr sm jih med nosečnostjo pridelala. Sem kar vzhajala v zadnjem mesecu nosečnosti... SAmo nisem pa nobene strije dobila. uau, to pa ni kar tako. Jaz bi jih rada 5 zgubila, pa se me oklepajo kot klop pol veš da si dober gostitelj, če nočejo od tebe
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 20:43:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps in kaj ste danes počeli? kje so danes vse? Najaa je kr zginala, od ostalih pa ni nobene mi smo iskali gugalnico po CE a je nismo dobili bo treba spet iz NE naročiti očitno... kakšno gugalnico iščete?? nekaj takega kot imate vi v Pikapolonici so rekli, da to prodajajo le poleti.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 20:45:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 nekaj takega kot imate vi v Pikapolonici so rekli, da to prodajajo le poleti. ja, letos jih nebo več na razpolago. Tak so nama tudi rekli, pol pa so poklicali mal po njihov poslovalnicah in so našle še samcato Kaj pa na sončku si pogledala? Se mi zdi,da sem jaz tam jih tud gledala ampak tomažu ni bila tak lepa
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?