|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 30.10.2009 13:08:28
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Zdravo babike. mama_m - ne vem al maš tolko pridne otroke al kaj ,ko bi jaz mela tolko cajta.Kaj mi pomaga ,da vstanem ob petih ,če moram bit aktivna zraven pri igri tako zahteva dvojček b .Zvečer ko ,pa bi lahko ,pa z vami tračkam.Mi mora kdo komp odvlečt ,da ne bom štrckala . sta pridna, res; Žiga se full rad igra z Leo pa ona se tud veliko sama zamoti, v stajici recimo je lahko kako uro, pa s hojico šiba po dnevni in hodniku; A se Lea same vstane ?Sprašujem ker jo imaš v hojici.Ko se bo Anže sam tako zaigral kot Tomaž pol sem na konju.Anže se s časoma utrudi ko sedi ,čeprav zelo lepo sedi in potem je očitno bolj siguren ,če sem jaz zraven.Ker vidi ,da Tomaž sedi in se igra in ni šans ,da ga dam pol sede ali leže.Pa saj končno se moram z njim ukvarjat ,da bo z njim vse ok.No se rezultati se že kažejo.Sem ,pa vesela ko te berem ,da res lahko brez skrbi zraven njiju še kaj narediš.Jaz grem zdaj tudi malo šipe glancat je tiho ratalo.Upam ,da vsaj kako uro.Jaz ju res skoz pohvalim ,ko spita kako uro,pa ,da jaz kaj naredim. ja, Lea če ima trdo oporo se dvigne; npr.če ležim na postelji na boku, se prime zame in hop gor, pa ko sedi na puzzlah, se ob igralnem loku dvigne; pa v stolčku za hranjenje se dviga tak da jo dam v hojico ma cca 10minutk dnevno, no kako minuto več; je pa tudi dan ko je niti za minute ne dam noter..... evo danes sem jo pohvala večkrat pa je postala sitna; ni še namreč kaj konkretno odspala in zdaj cmiri; kuham kosilo z njo v naročju
|
|
|