Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:38:50
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Joj, ene ste res srečnice. Lucija je pa prve 4 ali 5 mesecev lepo spala v svoji posteljici celo noč zdaj pa se zbuja na vsaki 2 ali 3 urce. Ne zna in ne zna sama zaspat, pa ne da je tako lačna, včasih jo samo malo pocartam in zaspi. Pa zdaj pri osmih mesecih še nobenega zobka ni dobila, kaj še bo saj pri nas je tudi ful lepo že spala skoraj celo noč. pol pa nič več. in sem jo jaz še navadila zraven vsega spat na joški in pol sploh ni vedla več spat brez... zdaj pa spet vadima spanje brez joške mi še tudi nimamo zobkov...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:39:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m koka padla bom s stola.. Zakaj le?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:40:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps koka, ko še ne veš kaj vse te lahk preseneti tak,da ne bom rekla,da s žleht,ampak- vse se vrača... hecam se,da bi bilo čimmanj takšnih in drugačnih nezgod naših bebekov KOKA??? Čuj ti! Stara koka dobra supa ne??? Vem, ja..vse se vrača..tudi jaz želim čimnanj takih in podobnih nezgod! najboljša supa- sam nisem vedela.da se maš za staro za svoja leta zelo dobro zgledaš saj se nimam za staro, ti me tako delaš
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:40:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m koka padla bom s stola.. Zakaj le? zarad KOKE
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:40:48
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: yania pridi k meni na bambus, borovničke, carolines...mmmmm.....imam vse ohlajeno....tudi moj domači teranov liker... če pa nimaš čokoladnega.. tega bi pa še jaz danes spila? a si ga drugič na srečanju naročimo? Kdaj se te sploh dobimo? JAAAAA Ne vem kdaj se dobimo, nobena nič ne reče. Ko sem rekla da se pr nam dobimo ste pa vse vtihnile. Saj pa bom šla po čokoladnega te.. ja ti kar določi dan. mi se prikažemo. edino danes je žačela naša nekaj smrkat tak da bomo videli, če pol pridemo da vas ne okužimo.... čokoladnega pa lahko prinesem zraven. ma moj polno skladovnico vsega. aja vidiš - lahko bi zadnjič dala pa se nisem spomnila
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:41:11
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m koka padla bom s stola.. Zakaj le? taša,a še nis šla spat?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:42:01
|
|
|
|
tasa_m
|
Mariborčanke !! V sredo med 9.30 in 10 uro pri men doma
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:42:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m koka padla bom s stola.. Zakaj le? taša,a še nis šla spat? ne, je KOKA rekla naj še malo bom tu..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:42:24
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Grahec IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Joj, ene ste res srečnice. Lucija je pa prve 4 ali 5 mesecev lepo spala v svoji posteljici celo noč zdaj pa se zbuja na vsaki 2 ali 3 urce. Ne zna in ne zna sama zaspat, pa ne da je tako lačna, včasih jo samo malo pocartam in zaspi. pri nas je situacija podobna, pa ne vem, če je pri nas glih to da ne zna sama zaspat ... kaj pa vem, men se zdi da nama tak paše, da je z nama, njej pa tudi Aja, no Lucija spi v svoji poteljici samo zbuja se in jo moraš pocartat..., da nazaj zaspi. Ko smo jo eno noč imeli na sredi je bilo spanja še bistveno manj... jaz pa marcela še nisem imela v svoji postelji, zdaj pa itak ni šans- sem enkrat Lariso vzela k sebi v posteljo in sem ZASPALA, pa je mala padla dol iz postelje, tak,da ni šans,da ga mam v postelji. ojej nam se še to ni zgodilo. pa se mi zdi, da ne vem, če bi naša dol padla, ker se tak v mene notri rine. edino če bi jaz padla dol, pol bi mogoče ona za mano
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:43:02
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps koka, ko še ne veš kaj vse te lahk preseneti tak,da ne bom rekla,da s žleht,ampak- vse se vrača... hecam se,da bi bilo čimmanj takšnih in drugačnih nezgod naših bebekov KOKA??? Čuj ti! Stara koka dobra supa ne??? Vem, ja..vse se vrača..tudi jaz želim čimnanj takih in podobnih nezgod! najboljša supa- sam nisem vedela.da se maš za staro za svoja leta zelo dobro zgledaš saj se nimam za staro, ti me tako delaš sam skrajšala sem nick, brez kakšnih poniževalnih for. sej moj nick tud lahk skrajšaš na sp
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:43:06
|
|
|
|
Grahec
|
Ja, Lucija je ena migica, se kotali 100na uro, pa v rikverc se že zelo hitro plazi, naprej pa še zelo počasi, pa v sede se premika kamor hoče... tako, da že zato ne bi spala, če bi bila ona na taveliki postelji, ker bi se bala da pade.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:43:11
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Nič, jaz grem spat! LAHKO NOOOČČČ !!! Pa daj nehaj no!!! Neeeee še! Kdaj se dobimo sem vprašala? dobro te , te pa še bom malo tu grem sam na WC. Jaz imam vsak dan čas, tak da povejte kdaj. Čebelica, Persida, mediuhec,.. ja, na WC pa lahko greš, da ne boš lužice naredla.. pa bo mogel T. pucati potem... Kaj rečemo SREDA med 09.30 in 10?? Če se bodo še ostale strinjale? ja, zaenkrat se prijavljamo. samo če ne bomo slučajno zboleli
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:43:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m koka padla bom s stola.. Zakaj le? taša,a še nis šla spat? ne, je KOKA rekla naj še malo bom tu..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:43:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mariborčanke !! V sredo med 9.30 in 10 uro pri men doma a so vam radiatorji spet crknali?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:44:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps koka, ko še ne veš kaj vse te lahk preseneti tak,da ne bom rekla,da s žleht,ampak- vse se vrača... hecam se,da bi bilo čimmanj takšnih in drugačnih nezgod naših bebekov KOKA??? Čuj ti! Stara koka dobra supa ne??? Vem, ja..vse se vrača..tudi jaz želim čimnanj takih in podobnih nezgod! najboljša supa- sam nisem vedela.da se maš za staro za svoja leta zelo dobro zgledaš saj se nimam za staro, ti me tako delaš sam skrajšala sem nick, brez kakšnih poniževalnih for. sej moj nick tud lahk skrajšaš na sp ne v PS ga bom...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:44:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:44:42
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Grahec IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Joj, ene ste res srečnice. Lucija je pa prve 4 ali 5 mesecev lepo spala v svoji posteljici celo noč zdaj pa se zbuja na vsaki 2 ali 3 urce. Ne zna in ne zna sama zaspat, pa ne da je tako lačna, včasih jo samo malo pocartam in zaspi. pri nas je situacija podobna, pa ne vem, če je pri nas glih to da ne zna sama zaspat ... kaj pa vem, men se zdi da nama tak paše, da je z nama, njej pa tudi Aja, no Lucija spi v svoji poteljici samo zbuja se in jo moraš pocartat..., da nazaj zaspi. Ko smo jo eno noč imeli na sredi je bilo spanja še bistveno manj... jaz pa marcela še nisem imela v svoji postelji, zdaj pa itak ni šans- sem enkrat Lariso vzela k sebi v posteljo in sem ZASPALA, pa je mala padla dol iz postelje, tak,da ni šans,da ga mam v postelji. Ojoj, in koliko je bila stara? Se je zbudila verjetno, ne? Sem žleht! Ja sam Marcel se ful premika ... naša se malo obrača sem in tja, pa itak imava posteljo samo na eni strani odprto, pa še to pol s povštri založim, tak da ni panike ... še ponoči pa se frajerka v diagonalo med nama obrne in pol mene v trebuh brca, kot med nosečnostjo da se spomniš na stare cajte
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:44:45
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m koka padla bom s stola.. Zakaj le? taša,a še nis šla spat? ne, je KOKA rekla naj še malo bom tu.. a ti to resno?????
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:44:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mariborčanke !! V sredo med 9.30 in 10 uro pri men doma a so vam radiatorji spet crknali? a misliš, da ji bomo mi zagreli stanovanje?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:45:22
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m koka padla bom s stola.. Zakaj le? taša,a še nis šla spat? ne, je KOKA rekla naj še malo bom tu.. a ti to resno????? Ja , ker so ni moj nick, ker KOKICA nekaj pomeni, to pa ne...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:45:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mariborčanke !! V sredo med 9.30 in 10 uro pri men doma a so vam radiatorji spet crknali? saj ti tud lahko prideš!! Če nam nebo kurli, si bomo pa s klimo greli. Na toplem bomo pa je kak je
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:46:02
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mariborčanke !! V sredo med 9.30 in 10 uro pri men doma MI
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:46:21
|
|
|
|
yania
|
joj, jaz vas sploh ne folgam,...sploh ne vem, kaj sem prebrala in kaj ne... Lea ...upam da bo hitro šla vročina.... Prej sem tudi z eno kolegico govorila, ki ima pa res smolo no...poleg selitve, ker se niso štekali s tastom , taščo, predvsem pa svakom,,,,ima stalno bubane otročke. 4 letnik je imel že čisto vse kar je mogoče-škrlatinko, meningitis, vnetje ušes nonstop..no trenutno pa so bili v bolnici zaradi kolka, baje ima tako hudo vnetje, kar eno tekočino noter občasno,,,pa ne vejo od česa, lahko je leokemija, revma,,,ma boga je res...čist na konc z živci.... pa sej veste kako je to hudo , že če samo malo pokašlja dete, al pa smrka...tole kar sem pa prej slišala....bogi no...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:46:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Naj ti bo, ker si glih ti...Pa prst iz ust!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 26.10.2009 21:46:34
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps koka, ko še ne veš kaj vse te lahk preseneti tak,da ne bom rekla,da s žleht,ampak- vse se vrača... hecam se,da bi bilo čimmanj takšnih in drugačnih nezgod naših bebekov KOKA??? Čuj ti! Stara koka dobra supa ne??? Vem, ja..vse se vrača..tudi jaz želim čimnanj takih in podobnih nezgod! najboljša supa- sam nisem vedela.da se maš za staro za svoja leta zelo dobro zgledaš saj se nimam za staro, ti me tako delaš sam skrajšala sem nick, brez kakšnih poniževalnih for. sej moj nick tud lahk skrajšaš na sp ne v PS ga bom...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?