donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: IsabellaLana Jaz se popolnoma strinjam z Rijo. Oprosti Kepica83 ampak res pretiravaš. Pač se ti je zgodilo kar se ti je. In kaj potem?? Sigurno je bil en dober razlog, da se ti je to zgodilo, najbrž si ga le pozabila omenit. Zdi se mi, da malo preveč pozabljate, da imajo taščo vso pravico delat po svoji hiši, stanovanju, kar hočejo. In da res preveč za vsako malenkost nekatere komplicirate. Tut tole jamranje, da se pri nekaterih partnerji postavijo na stran tašče. Ja menda se pa res lahko včasih, sej se je postavil na stran svoje mame. Pa ne morete postavljat ultimata "Ali jaz, ali tašča" za vsak drek, no. Če vam karkoli ne paše, odidite stran od tašč, zaživite samostojno življenje, ne pa da se obešate pri njih in zato, ker ste noseče zahtevate pozornost 24/7... Očitno slabo bereš ali pa preprosto ne razumeš povedanega - eno je včasih se postavit na stran tašče, torej svoje mame, drugo pa VEDNO, kot je v tem primeru! Ne more imet tašča prav čisto vedno, pri vsaki stvari, moja dejanja pa so očitno v 100 % narobe al kaj In ne moreš vedno iz prve dat nekomu prav, druge plati pa sploh poslušaš ne. IZVIRNO SPOROČILO: ronja Ker če sem rekla kako pripombo čez njo, sma se včasih celo skregala. To bi šlo pa meni na živce oz. ne vem, če bi tako lahko živela. Midva "smeva" oba rečt, kar si misliva o enih in drugih starših. Hvalabogu, ker včasih človek česa ne opazi sam... Veva, da imava oba oboje rada in obratno in to ni problem. problem je vsake toliko babico krotit, ampak nam gre vedno boljše . No, vsaj nekdo razume. Ko on npr. reče kaj čez mojo mamo, jo branim ali pa ne - odvisno od tega ali ima prav ali ne. Njegova mama pa - čez njo se ne sme nič rečt, ker ima VEDNO ona prav. In tisti, ki se vam zdi mali problem to, da je podvomila v očetovstvo ... To NI mali problem. Najbrž bi se mogla nasmejat ob tem, da je prve dneve hodla okrog mene in me spraševala: Zakaj ima Zala temne laske? A ni čudno, da ima Zala tako barvo las? itd. Potem pa je isto še spraševala mojo mamo. Očitno bi mogla spregledat pa se nasmejat ob tem, da je moja tašča mislila, da sem svojega z nekom prevarala, naredla s tisto osebo in ga podtaknila njenemu sinu. O, res, kakšna malenkost ... Pa sem res malenkostna in kompliciram za vsak drek IZVIRNO SPOROČILO: mika Kompliciranje je kadar tašča pere v snahinem stroju ali pa vpraša, če je otrok mogoče lačen....to so neumnosti, zaradi katere ni treba skakt v luft. Kar pa sem pri tej temi prebrala pa je neverjetno s strani tašč. Hvala za podporo Vidiš, ko ima taka vprašanja, sploh trznem ne. Pravzaprav se probam vedno izognit konfliktom, ker pač tašča bo ostala. Tudi, ko je Zali na silo držala dudo v ustih, se nisem razjezila, ampak sem ji rekla, da ji naj ne tišči, ker očitno noče. Tudi, ko mi reče, da česa z malo ne delam prav, se rajši ne kregam in sem tiho. Tudi, ko pride k nam domov in razlaga, da če človek spije eno pivo dnevno 3 dni v tednu, je pijanec, sem tiho. Tudi zdaj ji nisem nič rekla, ker so bili Zalini prvi dnevi in si jih nisem hotela kvariti s kreganjem z nekom - natančneje z njeno babico; ampak menda res ne kompliciram za vsako malenkost?! Menda nisem zato grozna in malenkostna, ker sem hotela, da moj reče: ja, mama ga je polomla, ni imela prav, kak je lahko kaj takega mislila ...? Ne pa neodzivnost in potem samo stavek, kaj pa naj on. IZVIRNO SPOROČILO: nmagk Se podpišem pod to.Tudi pri meni je bilo enako,sem poskušala kar nekajkrat,pa je na koncu zopet prevladala njena zloba,do moža,da o meni ne govorim kaj vse sem bila,pa ji nisem nikoli nič žalega storila,edino to,da sem se poročila z njenim sinom,čeprav tudi tega ne razumem,ker je bila hudobna tudi do njega.Potem je pa moj mož čist ponoru in rekel KONEC,sedaj nimamo že 9 let stikov,pozna samo najstarejšega sina,ki je star 16let,ostalih 4 pa ne,moji otroci imajo samo enega dedija in eno babi,katera sta zlata,to pravi tudi moj mož in je rekel,da ima on starše katere je priženu. Tašče ti lahko prav fino zagrenijo življenje,saj ne rečem,verjetno je kje tudi obratno,da snaha greni tašči,vendar če ima donna22,težave zakaj jo ne bi potolažle. Hvala tudi tebi Joj, kaka situacija je šele pri vas bila ... Ampak ste dobro rešli! Moram poudarit, da v nasprotju s tem moja tašča v osnovi ni slab človek, ampak je takrat imela zelo grde misli o meni in normalno, da sem ji to zamerla - marsikdo bi. Hotela sem samo, da moj vidi, da ni popolna ...
|