rozilu -> RE: Oktobrke 2009 3.del (15.10.2009 19:40:58)
|
Kuku [sm=smiley1.gif] Najprej: Februarka [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] sem rekla, da bo hitro. Čeprav je Blaž takoooo velik, super! [sm=smiley1.gif] Evo mene s pregleda in popoldanskega počitka. Za Žabarja mi je malo žal, samo se res nisem počutila 1a. Pa glede na dogodke na pregledu, je verjetno boljše da nisem šla, čeprav pogrešam klepet z vami... Pa še poročilo: prvič sem bila na CTGju, na katerem je [sm=duda.gif] migal ko nor... Čeprav je bil zadnje čase bolj miren (no, zdaj je ena runda kolcanja [sm=smiley1.gif]). Včeraj so se mi po enem hudem napenjanju (se mi je zaletela mandarina [sm=zmeden.gif]) začeli popadki... lažni očitno, ker še niso redni. Med CTGjem je prišel eden, ampak ga neumna mašina ni zaznala [sm=zmeden.gif]. Zaradi mojega konstantnega izcedka in domnevnega odluščenja čepa me je G spet pregledala in to še z UZ. V glavnem glavica je že čiiiiisto spodaj in ready to go, vse zmehčano (malinov čajček? [sm=smiley1.gif]), samo MV še ni dovolj naprej in odprt. Sumi pa tudi, da mi malo odteka voda, čeprav na UZ ni bilo videti nobene luknje v ovojih [sm=zmeden.gif]. V glavnem, lahko bi šla v P in bi mi sprožli porod, samo G mi tega ne priporoča... jaz pa tudi nočem na silo iti. Tako da se zdaj malo pazim, upam na še kakšen dodaten popadek, da se MV premakne v pravo lego in pa da ne staknem kake infekcije nožnice. Če se pa karkoli zgodi, takoj v P. V pon grem spet k G, če zdržim do takrat. Sem bila pa fuuuul vesela - je rekla, da izgleda, kot da bo [sm=duda.gif] lepo hitro prišel ven. Bomo vidli, če je imela prav [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|