malaMravljica -> RE: Oktobrčki 09 (18.11.2009 23:42:55)
|
punce, zmagali smo v nogometu in gremo na SP, sedaj smo pa vazici. Sem prejle malega okopala v kamilcah - -sedaj pa upam, da ne bo predolgo spal, ker pri meni bo kmalu nekaj ekplodiralo. Pa vse cunce ki smo jih dobili za darilo sem zlikala in zlozila v omaro, joj kok robe, do 1 leta mi skor ni treba nic vec kupit, tok smo dobili. Rozilu, ja lahko bom poslikala kako bo kot polhek notri. Prejle ko sem ruto gor namontirala se pa mali kot nalasc ni hotel zbudit, potem sem jo pa dala prat, sedaj je ze suha, jutri pa akcija. MA me pa tudi ta sling se kar matra, pa kasneje mogoce, do kdaj je pa sling misljen? EMily, a vi se pa jutri prvic kopate. Kok je fajn na tej temi sedaj, takoj na zacetku je v roku 1 meseca full razlika v razvoju dojencka, eni smo ze vn iz krcev, drugi prihajkate zal sele notri. Pa eni zacenjate kopat, jaz sem pa pri nasem danes poprovala ce zna mrtvaka plavat. A sem smotana a, ma men se zdi da zna no, pa cist nic se ni pritozeval, se ko sem ga po obrazku ze full casa umivala in govorila, da obrazek moramo dojenckom dobro umit se je sam smejal zraven. Grrr.... morem pa se enkrat prebrat kaj ste tocno napisale za umivanje lulcka pri fantkih. Danes me je bilo kar strah kaj prevec, da ne naredim kaj narobe. Neja, sem ocitno spregledala. zakaj tvoja mala ne sme tvojega mleka pit? Nastanek mleka pa verejtn ustavis tako, da nehas crpat. Ce se povprasevnanje neha se bo tudi proizvodnja. Majakla, joj tvoja mami je pa ena super mami. Jaz bi ji na tvojem mestu zagotovo dala bon za 1 teden toplic. Imam pa jaz tudi problem z darilom, moj mozek ima v soboto roj.dan. Mi2 se sicer ne obdarujeva nekaj posebnega, recimo on je meni letos en velik sopek vrtnic prinesel. Kaj naj pa jaz njemu sedaj, sam eno pozornost, ne pravo darilo. Pa nam pisala kaksnega bona za masazo pri meni, ker sem zvecer prevec zmatrana za kaksno pravo masazo izvajat. Nocko bejbe, tudi jaz morem iz spat, ponoci bo 2 x budnica.
|
|
|
|