kalypso -> RE: Oktobrčki 09 (17.11.2009 8:31:46)
|
ninasiki kako pa veš, da nima krčkov? če joka tako da je rdeč v glavo, kriči, krči nogice in jih potem v šusu steguje, naš se celo cel pokraspa po obrazu, pa za rokice se vleče, tako da mu raje js nastavim svoje roke, da mene kraspa, ima vetrove, praviš, da se celo pokaka potem ko tako joče - to so krči. Zdaj je tudi čas tak, da se krči oz. tiste prave kolike začnejo. Barva blata pa ne vem kolk ma kej veze, ker naš lahko ma rumeno, rjavo, zeleno blato, pa ma vseen krče. Tako da po moje je to to. Patronažne so lahko tud mal čudne. Js pri nas vidim, k je kolegica mela eno, js drugo pa vsaka drgač reče pa tud način dela ma vsaka drugačen. Js se ne bi preveč zanašala na to. Mi dajemo našemu Antiflat kapljice, te avstrijske, brez njih bi blo verjetno dosti hujše, zvečer ko pa res ga začne dajat, mu pa tu in tam stisnem še kakšno kapljico na dudo teh koroških vetrovnih kapljic, k so sladke, in potem je vsaj 10 minut pomirjen in zadovoljen, pa masiramo, pa se nosimo, pa cartamo, ga dam tud na joško, ampak se pol še js jočem zraven, ker me tok vleče ko pr norcih, ker z glavo miga in jo obrača, me pol cela bradavica boli.
|
|
|
|