malaMravljica
|
Vsak dan nas je vec, jupi! Pa ene ze spijonirajo pri nas ma komaj cakam, da rodite cist vse nase oktobrke. Mi2 sva danes sla na prvi sprehod z vozickom. Je bilo prej kaksno debelo uro sonce, in sem izkoristila, ga dobro oblekla, dala v kosaro, dve dekci, zadelala kosaro in sva sla. Tako fajn mu je bilo, mi je kar zaspal, se je pa sprehodek pol kar raztegnil na kaksnih 30 minut, ker je bil tok lep soncek, pa v kosaro sploh ne more pihat, prav prijetno toplo mu ostane notri, ker ko das gor strehco je zascitenn v smeri vozne, z moje strani pa pride gor tista original "dekca" ki ima mal roba gor in ni sans da pride mraz k otroku. Drugace sva pa prej enkrat sla na 5 minutni sprehod kar v mojem narocju, pa parkrat sva se cez dvorisce sprehodila k ociju v pisarno. Imam pa problem s krci v trebuhu. Ze nakaj casa ga matrajo, se mi tako msili, pa kaj dosti ne morem naredit. Katera mogoce ve cesa ni priporocljivo jesti? Jaz sam vem, da ne smem citrusov, zaradi alergij, in ne smem surove cebule in cesna, za ostalo pa ne vem. Kaj je s cokolado recimo? Ja, pa vem, da je fajn pit caj za dojenje, ker so notri te zacimbe, ki dojencku mal olajsajo krce. Naty6, moj ima en podoben ritem nocnega spanja kot tvoj. Ob 20.30 dojenje na kaucu, pol previjanje in v posteljo, se mal dojenja, mi zraven zaspi, se mal pocartava in pol ga dam v njegovo zibko. Prvo nocno hranjenje tam okoli 3,4, potem pa zjutraj med 6 in 8. to varira. Ga pa ze od prvega dne dam za spat v pizamo in vstvarjam en ritem, da ve, da je nocno spanje drugacno kot dnevno, da je takrat tisina in mir. Moj je bil danes prvic 2,5 ure brez mene. Z mozekom sva imela en uraden sestanek in sva ga dala "v varstvo" se je kar lepo odrezal in je se vabljen v varstvo. Men je bilo pa tako grozno, sem se bala da bo zacel jokat in bo pol kar jokal.
|