Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Recepti za vsak dan...ima katera? 9.10.2009 20:36:21
|
|
|
|
miapia
|
Ja, v glavi.
|
|
RE: Recepti za vsak dan...ima katera? 9.10.2009 20:36:49
|
|
|
|
miapia
|
Kaj bi pa jedla?
|
|
RE: Recepti za vsak dan...ima katera? 9.10.2009 20:47:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas med tednom: - pire in špinača ter jajce na oko - pire in omaka iz bučk - pire in tenstana jabolka - pire in meso in kaj zelenjave za prilogo - makaroni s tuno - gobova rižota - mesna rižota - zelenjavna rižota - popečena polenta in (gobova) omaka - mesni zavitek - maslen krompir in riba - karfjolna juha in palačinke - čorbe na 100 in 1 način - ... No to je najpogosteje na jedilniku ... k večini pride obvezno še veliiiika skleda solate. Če ti kaj diši, povej, pa ti napišem kako pripravim
|
|
|
|
RE: Recepti za vsak dan...ima katera? 9.10.2009 20:54:20
|
|
|
|
Oceania
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Pri nas med tednom: - pire in špinača ter jajce na oko - pire in omaka iz bučk - pire in tenstana jabolka- pire in meso in kaj zelenjave za prilogo - makaroni s tuno - gobova rižota - mesna rižota - zelenjavna rižota - popečena polenta in (gobova) omaka - mesni zavitek - maslen krompir in riba - karfjolna juha in palačinke - čorbe na 100 in 1 način - ... No to je najpogosteje na jedilniku ... k večini pride obvezno še veliiiika skleda solate. Če ti kaj diši, povej, pa ti napišem kako pripravim Tole pa mene zanima, mi poveš recept in od kod je ta jed?
|
|
|
|
RE: Recepti za vsak dan...ima katera? 9.10.2009 20:59:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Pojma nimam od kje je ... nam jo je mami kuhala že odkar smo bili mali in je božanska. Pač pire krompir kot pire krompir. Tenstana jabolka: Olupiš, razpečkaš in na 1cmx1cm (pribljižno) velike koščke narežeš sladka jabolka. V globjo ponev daš 2 žlici olja in 4 šlice sladkorja in počakaš da karamelizira. Ko je lepo rjavo in tekoče dodaš narezana jabolka, potreseš s cimetom, zmešaš, zmanjšaš ogenj skoraj na minimum, pokriješ in dušiš toliko časa da se jabolka zmehčajo in da nastane taka fina omaka. Mnjami!!! To zadevo lahko tudi daš v male skledice in jih v hladilniku ohladiš in daš gor žlico stepene sladke smetane in je tudi super sladica.
< Sporočilo je popravil Otika -- 9.10.2009 21:00:16 >
|
|
|
|
RE: Recepti za vsak dan...ima katera? 9.10.2009 21:07:50
|
|
|
|
Oceania
|
Otika hvala. Koliko jabolk pa rabim za 4 žlice sladkorja?
|
|
|
|
RE: Recepti za vsak dan...ima katera? 9.10.2009 21:48:10
|
|
|
|
Anonimen
|
6 malo večjih.
|
|
|
|
RE: Recepti za vsak dan...ima katera? 10.10.2009 18:41:57
|
|
|
|
nuala
|
Jaz imam za cca 1 mesec. Ce hoces, ti posljem na ZS.
|
|
RE: Recepti za vsak dan...ima katera? 10.10.2009 23:32:41
|
|
|
|
Krištofinja
|
Ali lahko še meni pošlješ te recepte na zs, ker imam tudi jaz probleme kaj skuhati.. Hvala!
|
|
|
|
RE: Recepti za vsak dan...ima katera? 10.10.2009 23:47:42
|
|
|
|
yania
|
Oooo...kake dobre ideje....ma včasih ti res kar zmanjka .... a tudi jaz lahko dobim kak recept na ZS prosim......
|
|
RE: Recepti za vsak dan...ima katera? 10.10.2009 23:50:40
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Pojma nimam od kje je ... nam jo je mami kuhala že odkar smo bili mali in je božanska. Pač pire krompir kot pire krompir. Tenstana jabolka: Olupiš, razpečkaš in na 1cmx1cm (pribljižno) velike koščke narežeš sladka jabolka. V globjo ponev daš 2 žlici olja in 4 šlice sladkorja in počakaš da karamelizira. Ko je lepo rjavo in tekoče dodaš narezana jabolka, potreseš s cimetom, zmešaš, zmanjšaš ogenj skoraj na minimum, pokriješ in dušiš toliko časa da se jabolka zmehčajo in da nastane taka fina omaka. Mnjami!!! To zadevo lahko tudi daš v male skledice in jih v hladilniku ohladiš in daš gor žlico stepene sladke smetane in je tudi super sladica. tole bo pa jutri padlo na jedilnik, ko imam ravno domača jabolka, pa naš mali miško tako rad je z nami...mojemu pa še meseka popečem, pa je...tavelilka bo pa itak navdušena nad jabolčki...
|
|
RE: Recepti za vsak dan...ima katera? 11.10.2009 0:03:51
|
|
|
|
Tanja55
|
IZVIRNO SPOROČILO: nuala Jaz imam za cca 1 mesec. Ce hoces, ti posljem na ZS. A lahko se jaz prosim za tele recepte? hvala.
|
|
|
|
RE: Recepti za vsak dan...ima katera? 11.10.2009 10:57:32
|
|
|
|
n74
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja55 IZVIRNO SPOROČILO: nuala Jaz imam za cca 1 mesec. Ce hoces, ti posljem na ZS. A lahko se jaz prosim za tele recepte? hvala. Meni bi tudi prav prišli, da ne bodo jedilniki tako enolični. Prosim, še meni pošlji
|
|
|
|
RE: Recepti za vsak dan...ima katera? 11.10.2009 11:00:14
|
|
|
|
alička
|
Če ti ni odveč, bi prosila še jaz. Hvala, hvala!!!
|
|
|
|
RE: Recepti za vsak dan...ima katera? 11.10.2009 11:17:09
|
|
|
|
zvesta
|
še jaz, še jaz bi prosla za te recepte.... a mi jih lahko katera prepošlje, da ne bomo vse gnjavile nuale?
|
|
|
|
RE: Recepti za vsak dan...ima katera? 11.10.2009 11:28:35
|
|
|
|
veronikab
|
A lahko tudi jaz prosim za te recepte? Pa hvala že vnaprej.
|
|
RE: Recepti za vsak dan...ima katera? 11.10.2009 12:21:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nuala Jaz imam za cca 1 mesec. Ce hoces, ti posljem na ZS. Jaz bi tut te recepte prosim!
|
|
|
|
RE: Recepti za vsak dan...ima katera? 11.10.2009 12:27:30
|
|
|
|
kaminek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: nuala Jaz imam za cca 1 mesec. Ce hoces, ti posljem na ZS. Jaz bi tut te recepte prosim! pa jst imam tudi željo, da jih dobim. a je še možno?
|
|
|
|
RE: Recepti za vsak dan...ima katera? 11.10.2009 12:31:49
|
|
|
|
anitka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: nuala Jaz imam za cca 1 mesec. Ce hoces, ti posljem na ZS. jaz pi tud prosila te recepte.....
|
|
|
|
RE: Recepti za vsak dan...ima katera? 11.10.2009 19:12:53
|
|
|
|
Bambincy
|
Jaz bi tudi prosila recepte na: bina1234567@gmail.com Hvala
|
|
|
|
RE: Recepti za vsak dan...ima katera? 11.10.2009 22:24:04
|
|
|
|
kaycha
|
tudi jaz bi prosila za recepte
|
|
|
|
RE: Recepti za vsak dan...ima katera? 11.10.2009 22:28:30
|
|
|
|
Ajvy
|
prosim tudi meni.....zelo lepo prosim
|
|
RE: Recepti za vsak dan...ima katera? 12.10.2009 7:37:01
|
|
|
|
loremi
|
No, pa če lahko, bi se tudi jaz priporočila za te recepte hvala! Otika, joj zdej ko sem vidla tele tenstane jabolčke, sem se spomnila, da jih že dooolgo nisem jedla, joj pa so tko fajni ja. Bodo pa zdej v tem času spet postale aktualne kakšne juhice, zelenjavne, gobove, mmmm.
|
|
|
|
RE: Recepti za vsak dan...ima katera? 12.10.2009 8:47:40
|
|
|
|
*piškotek*
|
Tudi jaz bi zeloooo lepo prosila za tele recepte, če lahko katera pošlje, prosiiiimmmm
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 3 odlične jedi za doječo mamicoZa mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?