Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj bo danes dobrega? 17.10.2009 9:47:14
|
|
|
|
ZARA
|
OOO, to bi tudi.
|
|
RE: Kaj bo danes dobrega? 17.10.2009 10:27:18
|
|
|
|
mojcaziga
|
Pri nas bo pečen krompir s panceto in sirom in navadno popečeni puranji zrezki ter solata. S tamalim pa se spravljava delat jabolčni štrudelj z domačim testom. Če rata, bo za sladico štrudelj, drugače pa bomo brez. Jutri pa bo dušeno kislo zelje, pečenica in krompir. Pač daleč od tradicionalnega nedeljskega kosila dober tek
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes dobrega? 17.10.2009 13:52:29
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Kaneloni s krompirjevo solato? Pašta in krompir skupaj? Oprosti maš tudi palačinkine kanelone, ne samo iz pašte in v oštariji dobiš krompir zraven, ddddddddddddd
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes dobrega? 18.10.2009 18:05:54
|
|
|
|
bumerang
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Kaneloni s krompirjevo solato? Pašta in krompir skupaj? Oprosti maš tudi palačinkine kanelone, ne samo iz pašte in v oštariji dobiš krompir zraven, ddddddddddddd Kaj so to kaneloni, se ve, ni potrebnih posebnih specifikacij. Če je namesto pašte to palačinka, to kaneloni pač niso. Sicer pa, palačinkini zvitki s krompirjem? A da v oštariji tudi? Jah, jako merilo.
|
|
RE: Kaj bo danes dobrega? 18.10.2009 21:33:38
|
|
|
|
Balonchy
|
Sporočam, da kaneloni (pašta) niso dobili priloge ... Je blo pomanjkanje časa in smo samo na hitro nardili eno veliko skedo mešane solate Je blo pa vseeno božansko
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes dobrega? 19.10.2009 10:56:31
|
|
|
|
wing
|
Kokošja juha, dödöli, pečena sv.rebrca, zelena solata s fižolom.
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes dobrega? 19.10.2009 11:00:00
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: wing dödöli kaj je že to? krompirjevi žganci s čebulo? prekumrska zadeva? recept prosim jest mam zaenkrat samo govejo juho, kaj in kako bo naprej še ne vem, mogoč bo esigflajš
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes dobrega? 19.10.2009 11:10:48
|
|
|
|
Hope2
|
hIZVIRNO SPOROČILO: bumerang IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Kaneloni s krompirjevo solato? Pašta in krompir skupaj? Oprosti maš tudi palačinkine kanelone, ne samo iz pašte in v oštariji dobiš krompir zraven, ddddddddddddd Kaj so to kaneloni, se ve, ni potrebnih posebnih specifikacij. Če je namesto pašte to palačinka, to kaneloni pač niso. Sicer pa, palačinkini zvitki s krompirjem? A da v oštariji tudi? Jah, jako merilo. Boli mene , zame so bili in bodo tudi palačinkini kaneloni kaneloni. Pa večina, če ne vsi v prekmurju, takim pravijo kaneloni. Do pred par let še sploh nismo vedeli za testenine kanelone, tak da je to novo za nas . Vi primorci ste pa itak bolj in, blizu italije, vse poberete takoj in takoj o vsme poučeni. No mi smo pa se zadovoljili v tem času s palačinkinimi kaneloni Kaj pa je zate merilo .
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 19.10.2009 11:12:56 >
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes dobrega? 19.10.2009 12:52:21
|
|
|
|
wing
|
Dödöli so ja, krompirjevi žganci v prekmurski različici. Kuhat daš par olupljenih in na kocke narezanih krompirjev (recimo 5 srednje velikih), soliš in ko so čisto razkuhani, jih pretlačiš skupaj z vodo v kateri so se kuhali, potem dodaš toliko moke, da je stvar ravno prav gosta-to pomeni pacasta , zmanjšaš T in na manjšem ognju kuhaš še kakšnih 15min, da se moka čisto pokuha. Odstaviš. V kozici potem na olju osvreš do zlatorumenega eno čebulo in dodaš eno kislo smetano, na koncu še soliš. Žgance nadrobiš v posodo in čez poliješ zabelo. Zraven paše zelena solata z bučnim oljem......, to je nam zakon.
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes dobrega? 19.10.2009 13:15:39
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: wing Dödöli so ja, krompirjevi žganci v prekmurski različici. Kuhat daš par olupljenih in na kocke narezanih krompirjev (recimo 5 srednje velikih), soliš in ko so čisto razkuhani, jih pretlačiš skupaj z vodo v kateri so se kuhali, potem dodaš toliko moke, da je stvar ravno prav gosta-to pomeni pacasta , zmanjšaš T in na manjšem ognju kuhaš še kakšnih 15min, da se moka čisto pokuha. Odstaviš. V kozici potem na olju osvreš do zlatorumenega eno čebulo in dodaš eno kislo smetano, na koncu še soliš. Žgance nadrobiš v posodo in čez poliješ zabelo. Zraven paše zelena solata z bučnim oljem......, to je nam zakon. Hrana iz otroških dni . Mi smo ostanke dodolov (ki jih še nismo zabelili) zvečer ocvrli v ponvi na olju. To je bilo še boljše, ker dobijo lepo hrustljavo skorjico
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes dobrega? 19.10.2009 15:31:59
|
|
|
|
Metuljček Cekinček
|
Hrana iz otroških dniuser posted image . Mi smo ostanke dodolov (ki jih še nismo zabelili) zvečer ocvrli v ponvi na olju. To je bilo še boljše, ker dobijo lepo hrustljavo skorjico Nekaj najboljšega kar si lahko zamisliš! Mi je takoj postalo toplo pri srcu, ko sem se spomnila na te večere iz otroških dni.
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes dobrega? 24.10.2009 10:53:52
|
|
|
|
tweety83
|
Mi2 bova pa danes jedla krvavice, krompir v oblicah in zelje z ocvirki. NJammmm Za ponedeljek bo ričet, za jutri pa še ne vem.
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes dobrega? 25.10.2009 12:19:57
|
|
|
|
pokica_
|
Juha iz vrečke, pečena rebrca in pečenka, pire krompir in solata iz stročjega fižola.
|
|
RE: Kaj bo danes dobrega? 25.10.2009 12:22:50
|
|
|
|
zvesta
|
goveja juha, goveji zrezki v omaki, zdrobovi cmoki, solata, puding
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?