frrrr -> RE: Oktobrčki 2006-6 (14.12.2010 22:31:16)
|
moci, fajn da si se znebila mavca. upam, da ste se tut uši dokončno znebili. pikapolona, js sm bila prejšnji teden pri frizerju... naročila sem se ob 8ih, pa sem bila ob 9ih fertik. aja, pa 15 minut sem zamudila, ker sva se z malim obirala do vrtca. imam pa po novem tako punk frizuro možu je sicer všeč, a menda vseeno zgledam kot upipana kura lu- trebuh zgleda pa res fejst napet... ta kaj srbi koža? divji je tale december... skoz nekaj dogaja. včeraj sva z Jašo šla do mesta z busom, tam smo se sprehodili do LGLja z lučkami, ki so jih naredili v vrtcu. otroci so šli gledat sapramiško, starši pa na kuhanca. danes sva z malim šla v hervis čelado za smučat rezervirat, sva jo kr na božička rezervirala. smučke in pancerje mu še moremo nabavit. to bom verjetno kr rabljeno, novo pride 140€, pa mi je skor mau tumač. jutr imamo službeno fešto, in to v kranju. jao, nas bo konkurenca na svojem teritoriju našla divje no... v petek sem se dobila s puncami in smo ob polnoči nazdravile moji tridesetki drug dan sem pa kr klin s klinom zabila. sicer v mejah normale, je babica praznovala rd in sem mau nazdravila, pa je maček šel v maloro Jaša ima obdobja, ko je full priden, zlat fant... pol pa pride dan, ko je kr neki trmast in jokajoč otrok. jao. z Brino se imata ful rada. se tolk objameta, ko se srečata v vrtcu ob odhodu domov. če želita isto igračo, znata pa tut vsak v svoj konc vlečt tolk časa, da na koncu oba jokata. Brina v svojem vrtcu uživa. mi pomaha in šiba v igralnico, še lupčka mi pošlje. kaj še... Jaša bi kr neki pisal in črkoval... na računalniku ali na papirju... prejšnjič se mu je zataknilo pri pisanju imena Anže, ker ni najdel črke đ na tipkovnici uf, pa še tole vam moram povedat... včeraj je na sprehodu po ljubljanskih ulicah, tam blizu tromostovja v svetlečem okrasku v zraku videl ogromno jajčece in semenčeca sicer res tk zgleda in otroci nimajo dlake na jeziku al kk že... bi mogla unmu, ki je krasil lj, to povedat mau za nazaj in mau za naprej... se pa še letos kaj javim bodite zdravi! in radi se mejte!
|
|
|
|