mis -> RE: Oktobrčki 2006-6 (22.11.2010 14:29:23)
|
No, pa se se jaz javim...[sm=smiley1.gif] Resnicno ni bilo casa za javit se. Dopoldan ko sem doma in mala spi kaj postorim, pa zunaj sem veliko, popoldan je pa itak akcija z vsemi tremi. No, pa zdej se matram se s crpanjem mleka in kupovanjem flask...[sm=zmeden.gif] Nikoli nisem mislila da mi bo kaj takega treba, ce sem obe polno dojila. Pred 10 dnevi sem sla z Anjo k zdravniku, ker je samo jokala. Skoz slabse je bilo, spala je samo ko se je treslo, pol pa jok. No, pol je pa se kot budna samo jokala. Zdravnica naju je kar v bolnico napotila in sva bili 3 dni noter. Ugotovili smo, da je nase dete lacno in da je poln trebuscek zraka. Vse skupaj mi je pojedla 60 ml na obrok. Smo jo tehtali in ugotovili. Pa polna zraka je bila, so jo nafilali s kapljicami in je dva dni samo prdela. Prej tud kakala ni pogosto, mogoce enkrat na par dni, zdej pa kar vsak dan kaka. No, v dveh mesecih se je zredila le 1100g. Sploh v drugem mesecu se je premalo, le 400g. Jaz sem si mleko potem se crpala, da sem si povecala proizvodnjo. Umetnega ni hotla pit, ko sem prisla domov pa sem sla kupit od Milupe za alergike na mleko in je takoj popila 150 ml[sm=zmeden.gif] Tako sem ji dnevno dodajala po en obrok, pa dojila in crpala. Kolicina se je povecala, vendar se ne dovolj. Mala mi namrec ob dojenju zaspi in ko neha ornk tect se zacne jezit in zraven poje polno zraka. Zdaj vidno napreduje, dobiva licka in michelinke na nogicah. Tudi lepo spi. ene dvakrat po 3 ure cez dan, noci so pa tudi supar. Kaksna malo manj, v osnovi pa spi prvo rundo ene 7 ur, ce ji vse stima. No, sem zdej cez vikend mislila da ne bo treba vec dodajat, pa je danes spet cist nemirna in se zbuja na 15 minut. Sem rekla ajde da vidmo kaj bo ce ji se dodam in je spila cez moje konstantno dojenje se 80ml. Zgleda da sem mal presahnila[sm=smiley1.gif] No, torej imeli smo tudi ze krst, k sreci ravno pred to norijo glede hrane. Tina in Neza sta tudi super. Oktobra smo imeli obsedeno stanje, sta obe ves cas kasljali, no potem pa sem iz obupa sla se k homeopatinji in sedaj... trkaaaaam, sta en mesec popolnoma zdravi, le kaksna svecka se prikaze iz nosu.
|
|
|
|