|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
6.11.2009 8:18:43   
piskot
danes sem rahlo nesrecna. eden mojih najboljsih prijateljev se je ponoci nenadoma odlocil, da se skrega z mano. bom poskusila zgladit spor, pa poklicat koga ki ga razume. upam da nama bo lahko kdo pomagal, ker jaz ga enostavno ne razumem. tudi moz mi ni v pomoc, zjutraj ko sem mu povedala, je samo preklinjal in hodil brezmocen gor in dol. ah ja, saj bo. 

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 426
   [Brisano sporočilo]
6.11.2009 8:20:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 427
6.11.2009 8:29:57   
Anonimen
piškot - tole pa sploh ne razumem. kaj se je pa pri vas dogajalo ponoči ?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 428
6.11.2009 8:39:39   
Anonimen
mi smo se prebudili v takšno jutro:

user posted image

včeraj takole uživali na bazenu:

user posted image

Masaža - aaaaaaaahhhhhhh. Je skakala po meni ko konj. Me je pogledala in rekla: uuu operation ? Sem rekla: no no, just two baby born.

ah grem kar naprej user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 429
6.11.2009 9:07:12   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

hmm, mi smo se danes na poti iz vrtca zataknili tamle k je enih 5 stopnic. problem je bil v tem, da sem sla jaz z vozickom dol pred martinom. dretja in metanja v tla je bilo toliko, da so se ljudje ob cesti ustavljali in sprasevali kaj je narobe, bake so odpirale okna in gledale ven. kaksna kruta mati. stopila je korak pred sinom. 

user posted image haha, res si kruta piškot. našemu se je danes že navsezgodaj odpelo, ker sem mu jst zmešala čokolino, u svoji glavi se je pa zamislil, da bi ga on. jst pa še ne znam misli brat user posted image .

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 430
6.11.2009 9:43:57   
piskot
lina, kaj sneg!? in to koliko ... moci lucky you, a ne gres v tiste konce jutri?

aja, pomivalc mi je crknil, to se je dogajalo ponoci ... majku mu.

anc ja pa kako nisi vedela no!? eni se grejo diaper free baby, ti pa se tega ne ves, kdaj bi si tristan rad sam zmesal cokolino. no jaz nisem dosti boljsa, priznam.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 431
6.11.2009 9:57:15   
Lu
Evo neki napisala pa me je ven vrglo user posted image

Na kratko.

Trma tudi pri nas danes zjutraj. Ko obupa reče: Mami, no plov.... user posted image user posted image npr. grem se umit.

Maja. Poglavje zase. Ta mi bo dala še vetra. Mi pobere vso energijo z tem nočnim spanjem-nespanjem.user posted image

Pesek še najbolj uboga user posted image Čeprav sem imela kar nekaj dela še z njim, ker si je tačko revež porezal. Ampak, zdaj je že ok.

Mož. Spet nekaj boleha.

Mati. Komaj čaka dopust user posted image user posted image user posted image

grem delat.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 432
6.11.2009 9:59:53   
pikapolona2
anc ja pa kako nisi vedela no!? eni se grejo diaper free baby, ti pa se tega ne ves, kdaj bi si tristan rad sam zmesal cokolino. no jaz nisem dosti boljsa, priznam.

je kje sem zadnjič brala ja...da ena ženskica pri 9 mesecih odvadila otroka plenice...samo začutit moraš kdaj bo otrok lulal????

me pa še tega ne vemo kdaj bi sam zmešal čokolinouser posted image user posted image user posted image  Anč a pri tebi najprej pojeta zajtrk in nato odideta v vrtec? Pri nas popije 3 šalici mleka...nato pa v vrtcu je.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 433
6.11.2009 11:17:18   
piskot
pikapolona prijateljica (in se ene par njenih znank) ima tamalo brez plenice ze od 6 tedna. no razen v avtu pa ce grejo kam v stacuno, pol ji dajo plenico gor. se pa da menda. 

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 434
6.11.2009 11:45:45   
Lu
Ja ta je pa dobra.

Npr. pri moji sestrični, ki je zdaj v Texsasu je navajala tamalo neki z znaki, da naj bi ji to pol še ona nazaj kazala. Kao Si lačna... pa je z roko proti ustom delala user posted image user posted image user posted image user posted image Norci user posted image user posted image user posted image

Zajtrk. Pri nas pred vrtcom samo Tian zajtrkuje... pa še to kar banano user posted image Bo prava opica madonca. Maja ne je tako zgodaj. Midva pa tudi ne.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 435
6.11.2009 12:46:15   
altati
lu - naša zafira danes odhaja...

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 436
6.11.2009 14:28:33   
Anonimen
končno vikenduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 437
6.11.2009 15:44:49   
frrrr
punca zaspala... od 9ih zjutraj do zdaj je samo zadremala tu in tam za 10 minutk, sicer bila pa budna.
fant pa perilo obeša user posted image sem ga sicer že js obesila, samo on mora še na vsak kos dodat kakšno kljukico... kmau bo gotov user posted image

lep vikend vsem skupaj!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 438
6.11.2009 17:29:26   
pikapolona2
frrr...fajn boš fanta vzgojila....tud perilo bo znal obešatuser posted image

midve sva pa imele mjuzikl v dnevni...sav z dežniki peli in skakali na uno "I am singing in the rain"....kak je tamala smešna k hoče v angleščini petuser posted image user posted image

zdej pa grem js mal delat ...je ati prevzel animacijo...beri prižgal ji je tVuser posted image ...moj ded se sploh ne zna igrat z otrokom...no ja kadar sta zunaj sta bolj usklajena...notri pa sta bolj švoh z igrami

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 439
6.11.2009 17:37:42   
moci
lina, ti si na rogli, ane?
vauuuu.user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 440
6.11.2009 18:18:46   
lucika
lina, lažnivka:)))) tole jutro je bilo 3. in ne 6.:))))
sem se zbudila enih par km za tabo...pa verjetno kako uro prej.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 441
6.11.2009 18:21:07   
lucika
ampak otroka imaš pa vseeno lepa za pojest:)

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 442
6.11.2009 18:42:53   
Lu
Pikapolona na ta komad je Maja s svojim vrtec nastopala na prireditvi 3.življ obdobje. Za pojest so bli, cukri mali. In tudi z dežniki so plesali, se vrteli,...

Altati no fajn. Ste dobro dobili? In kdaj nas pol pelješ na drink, da zalijemo novega? user posted image user posted image user posted image

Frrr priden Jaša.

Sem vam rekla, da naša že goblen dela? Pa prav fajn ji gre.

Nič. Grem posesat.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 443
6.11.2009 19:16:18   
altati
lu - prijatelji so jo vzeli,do prodaje sploh nismo prišli.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 444
6.11.2009 19:19:58   
altati
Hm....zdaj ko vas berem, sem začela bolj opazovati Jaša in sebe posledično, glede trme mislim...in sem ugotovila. Da sicer naš fant tudi poizkuša kdaj trmariti, ampak mu enostavno ne dam možnosti. jaz ga samo zignoriram in grem naprej (če sva kje zunaj) oz. se umaknem stran, če sva doma. In ko ugotovi, da ne dobi moje pozornosti, takoj neha in sploh ne pride do izpadov. Očitno sem res že tako 'strenirala' , da sploh več ne opazim takih zadev. Me precej bolj ganejo najstniški izpadi, priznamuser posted image .

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 445
6.11.2009 19:25:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

lina, lažnivka:)))) tole jutro je bilo 3. in ne 6.:))))
sem se zbudila enih par km za tabo...pa verjetno kako uro prej.

sej nisem napisala, da je bilo tole danesuser posted image

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 446
6.11.2009 19:27:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: moci

lina, ti si na rogli, ane?
vauuuu.user posted image

ne, smo v Zrečah....vilah Zreče....v apartmaju za šest oseb....z vso hotelsko ponudbo....in jutri odhajamo domov....trenutno že pakiramouser posted image ..... in z mislimi na naslednji dopustuser posted image

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 447
6.11.2009 19:28:50   
Anonimen

aja, pomivalc mi je crknil, to se je dogajalo ponoci ... majku mu.

in ti govoriš, da altati govori v šifrahuser posted image , jebela jest pa že cel dan razmišljam, kaj za božjo voljo se ti je zgodilo revca

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 448
6.11.2009 19:29:56   
Anonimen
pa lep martinov teden - jutri ne bom vozila, ker sem verjetno še vsa polna hlapov, takšnih in drugačnihuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 449
6.11.2009 19:32:36   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

pa lep martinov teden - jutri ne bom vozila, ker sem verjetno še vsa polna hlapov, takšnih in drugačnihuser posted image user posted image

ja a ti ne dojiš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?