muki1
|
Dan. Mraz nas je na kup nametal, kaj? Ja nič, počitnice so za nami. Bile so krasne, lepe, zdrave, polne, prežurane, nakopane. Zdaj je pa čas, da gremo malo nazaj na stare tire. Se že veselim in se trudim, da ne razmišljam o tem, kako sem Nežo šele pred kratkim rodila, zdaj pa gre že v šolo . Pa hvala Bogu, da je tak, da lahko gre, da bo zdrava zakorakala novim izkušnjam naproti. Upam, da bo zvedava, marljiva in da bo spoznala veliko prijateljev. Jaz se svoje iz O.Š. še zdaj oklepam . Lepi časi jo čakajo. Vesela sem za njo. Polna je pričakovanj, lepo novo torbico ima, že nabasano za jutri, kup novih oblačilc, ker je vse, ampak res vse prerasla. Edino Ivo muči ljubosumje. Se mi zdi, da bi ona tudi v šolo. Ker ko smo Nežine delovne zvezke pregledovali, je ,,po nesreči,, parkrat stopila na kakšnega . Pa zadnjič, ko smo dobili vabilo, kdaj moramo priti prvi dan in smo tisto brali, se je zgleda počutila zapostavljeno, pa je...oh ti nesreča,, padla s kavča,,. Ma čisto je odbita tale naša oktobrka. Vsem prvčkom črvčkom želim nepozabno lep prvi šolski dan.
< Sporočilo je popravil muki1 -- 31.8.2010 13:12:51 >