|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
31.8.2010 7:32:12   
Lu
Jutro!

Mi se ravno odpravlajmood doma.

Tudi mi gremo danes k P. Z Tianom zaradi turov - jih imammali 3 komade.user posted image Maja pa ima če lep čas nekaj v grlu in non stop spušča en tak glas, k da bi se hotel odkašljat. user posted image

Tako.

Lep dan.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
   [Brisano sporočilo]
31.8.2010 7:52:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3927
31.8.2010 11:04:28   
moci
jutro. po snegu diši user posted image
jaz imam pa v nedeljo piknik user posted image
sem bila že na kavici s prijateljico in zainteresiranim sporočam, da je v petek ob petih v stanu v zbiljah sten vilar in rojstni dan pike nogavičke

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
31.8.2010 12:57:58   
psaša
Dober dan po dolgem času. Berem vas, več se mi pa ne dauser posted image . Sem čisto brez energije, preutrujena, pa šele dva tedna po dopustu smo user posted image .
Jutri začneve z Laro z uvajanjem v vrtcu. Upam, da bo OK. Trenutno ima fazo OČI, ha ha ha. Lahko vsaj kavo v miru spijem in en cigaret prižgem user posted image . Sem ugotovila, da bi se mi že zmešalo, če ne bi sem pa tja šla na kakšen cigaret. Tko paše tistih 5 min.user posted image
Miha je pa že tko en velik fant user posted image , matr kolk hitro rastejo.

Prvošolčkom želim jutri vso srečo.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
31.8.2010 13:11:32   
muki1
Dan. Mraz nas je na kup nametal, kaj?

Ja nič, počitnice so za nami. Bile so krasne, lepe, zdrave, polne, prežurane, nakopane. Zdaj je pa čas, da gremo malo nazaj na stare tire. Se že veselim in se trudim, da ne razmišljam o tem, kako sem Nežo šele pred kratkim rodila, zdaj pa gre že v šolo user posted image  user posted image  user posted image .
Pa hvala Bogu, da je tak, da lahko gre, da bo zdrava zakorakala novim izkušnjam naproti. Upam, da bo zvedava, marljiva in da bo spoznala veliko prijateljev. Jaz se svoje iz O.Š. še zdaj oklepam user posted image . Lepi časi jo čakajo. Vesela sem za njo. Polna je pričakovanj, lepo novo torbico ima, že nabasano za jutri, kup novih oblačilc, ker je vse, ampak res vse prerasla.
Edino Ivo muči ljubosumje. Se mi zdi, da bi ona tudi v šolo. Ker ko smo Nežine delovne zvezke pregledovali, je ,,po nesreči,, parkrat stopila na kakšnega user posted image . Pa zadnjič, ko smo dobili vabilo, kdaj moramo priti prvi dan in smo tisto brali, se je zgleda počutila zapostavljeno, pa je...oh ti nesreča,, padla s kavča,,. Ma čisto je odbita tale naša oktobrka.

Vsem prvčkom črvčkom želim nepozabno lep prvi šolski dan.

< Sporočilo je popravil muki1 -- 31.8.2010 13:12:51 >

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
31.8.2010 21:21:44   
piskot
Vsem začetnikom želim jutri veliko uspehov!

Mi smo spakirani. Ata je celo srf zapakiral. ribiška oprema je pripravljena. otroka sta navdušena, ana vsem razlaga da gemo moje, mimi pavu (gremo na morje, martin bo plaval). meni je pa čist mim. se mi zdi kot da gremo za krompirjeve počitnice na morje. spakirala sem velurje, jakne, ... sneg vse okoli nas ... mah saj ga imam ful rada, sam naj se kak mesec počaka.

zdaj moram pa pojest kar je se v hladilniku, da ne bomo preč metal user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
31.8.2010 21:48:47   
moci
piškot, uživajte. pa jaz sem tud tazadnjič pakirala dolge rokave in jakne, pa nismo nič rabili, se je ogrelo, da nam je dol teklo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
31.8.2010 22:10:07   
frrrr
user posted image evo, pa sem vsa solzna od smeha, ko sem prebrala kaj piškotka dela zdej user posted image no, mogoče sem mau pijana, sem si dans kupila radler grejpfrut in sem ga pol kozarca že spila user posted image prvič ga pijem, pa je kr dober user posted image
piškot - uživajte na morju! sej bo toplo, nč skrbet... samo jutra in večeri bodo hladnejši. čez dan se boste šli pa v morje pogret user posted image naj MArtinove pike izginejo in kašelj tudi, Anino bulico naj pa morska voda uniči.

pikapolona - js sm si zapomnila, da se je Tjaš rodil istega leta kot Jaša user posted image mati, ne tolk igrače jemat Brini no! user posted image Ajda je pa prava velika punca... naša še ni prilezla do 8kg user posted image

Maxica, @lina, muki in Pikabu - lepo pospremite svoje prvošolčke in naj vam ne bo prehudo. upam, da ne bodo povsod peli une pesmi, ki jo je sivkamivka napisala, ker ob njej sem bila pa js tut solzna.

Renesme - upam, da ti fante že pustil dihat in ne rabiš več sedet pokončno pokončno user posted image

sem rabla cel dan, da sem vas prebrala.
mi smo v nedeljo ponoči prišli iz morja. imeli smo se lepo. 2x mau deževalo. drugi dan prihoda na morje, a smo dež prespali. pa predzadnji dan je zvečer ob 19ih začelo padat, pa smo mau prikolico raziskali, ker je v lepem vremenu ni bilo časa. Jaša je užival v vodi, v družbi prijateljev in prijateljic, 2x tedensko je bil ples za otroke v kampu. prve dni smo izkoristili za izlete v Poreč, Vrsar in Medulin.
včeraj je v vrtcu povedal kaj si je zapomnil od dopusta, pa je povedal, da nam je zmanjkalo plina (to si je zapomnil od prvih 10ih dni user posted image ), da je atija uho bolelo (to je zaključek prvih 10ih dni), da ga je en fant s čolnom peljal do otoka (zadnji dan) in da bo en prijatelj našel pajka, ki ga bo pičil in bo postal spajdermen (tudi to mu je en fant zadnji dan dopusta povedal). aja pa velike valove je še omenil, katerim se je nastavljal (to je bilo pa tretji dan dopusta). evo, tolk od 17ih dni morja user posted image
Brina nam bo počasi shojdila. na morju ji je že uspelo naredit do 4 korake (na neravni podlagi, obdani z listjem in kamenčki, ona pa bosa). v soboto je dobila drugi zobek. eden se je pa v soboto pokazal, a je potem izginil user posted image bo verjetno vsak čas pokukal na plano.

kaj še? prejšnji teden smo dobili naknaden izvid Jaše. so le našli eno bakterijo in zdaj ima ab 12 dni, 2x dnevno. se gremo pa še preostali del družine testirat, da ne bomo odpravljali problema pri njem, mi pa bi bili kužni. po enem letu vsaj vemo pri čem smo.

lepo spite!

< Sporočilo je popravil frrrr -- 31.8.2010 22:12:15 >

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
31.8.2010 23:06:45   
Maxica
Še ena mamica pručka čručka se javi, preden gre spat. Ja nič, otroci nam odraščajo, ampak saj bo fajn tudi takole. Je pa pri nas podobna scena kot pri Mukijevih, ne vem, če ne bomo dva prvošolčka jutri dobili. user posted image
Srečno vsem, mamicam pa čim manjšo porabo robčkov. Se beremo, hehe. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
1.9.2010 8:21:19   
Renesme**
jutro

srečno vsem prvošolčkom danes, mamice še malo pa boste sceno ponavljale za SŠuser posted image

Joj, Tinkara bi šla tudi kar v šolo, sej ko bo treba hodit bo pa druga pesem....upam, da neuser posted image

Jaz sem fajn prehlajena, počutim se kot kupček d****, nažalost brez lekadola ne gre, da se zjutraj vsaj toliko k sebi spravim, da odpeljem Tinkaro v vrtec...upam, da bo drugi teden že boljšeuser posted image

Ta vikend bomo baje končno omaro in mogoče tudi posteljo sestavili Tinkari, potem pa še spalnico prebelit pa še previjalno in novo posteljico sestavit...komaj čakamuser posted image ...imam občutek, da v tej user posted image  gnezdim že odkar vem, da sem noseča, u kaj šele bo oktobra, pomoje bodo vsi ven pobegniliuser posted image

grem pojest štručko št.2

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
1.9.2010 19:42:13   
Lu
Hej hoj!

Ja prvošolarčki... Nas čaka drugo leto, in potem takoj še naslednje user posted image Amapak saj bo....

Vas razveslim z mojim bauhijem

user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
   [Brisano sporočilo]
1.9.2010 21:00:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3937
   [Brisano sporočilo]
1.9.2010 21:34:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3938
1.9.2010 22:37:39   
frrrr
js sm že zmenjena za sprehod po zoo z moževo sestrično. v petek gremo pa po dolgem času na koroško za čez vikend.

sploh ne vem kja naj napišem. aja, mogoče to, da je naša punca danes prehodila 5 korakov samostojno in bom tole štela kot njene prve korake.
ah, sej se še dogajalo. fanta je pičila osa. je jokal od Mosteca do doma, pa še doma mau naprej. prst mu orng zatekel, a je mrzla voda pomagala. je sicer ves ihtajoč povedal, da ga ne more skrčit, a boli ga ne več.
js sm pa kr orng sesuta, ker mali zobki fejst nagajajo. ne ve čist točno kaj bi, jokca in jokca. pa spala bi na meni, ker jo tk menda manj boli. vmes vseeno 10 minut joka in ji nič ne pomaga. danes je dobila pol žličke calpola, da se bo punca vsaj mau naspala. jao, pri krčih vreii skoz prišli v primerjavi s fantom, jo bodo pa zobki zgleda bolj matrali.

moci mi prej sms poslala, da sta z Jakobom na pediatrični, ker je mali ves flekast. upam, da hitr odkrijejo vrok in bo revček kmau ok.

grem počas spat, da se sestavim... nočko

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
   [Brisano sporočilo]
1.9.2010 22:57:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 3940
2.9.2010 8:06:59   
frrrr
fanta šla v vrtec. punca pa še kr spi. sicer ene 5x papcala vmes, a brez joka. joj se bo naspala, končno. tega calpola sem se tolk izogibala vedno, da sem bla prejšnjič pr zdravniku kregana. je rekla, da ne smem čakat in čakat in morm otroku mau bolečine omilit. js sm pa kr pustila vedno, da naredi telo svoje. no, sej mislim še naprej čimdlje vztrajat brez, sam včeraj je bilo tumač.

upam, da se moci in fant čimprej vrneta domov čila in zdrava... vse ostale pa uživajte!
prvošolčki naj v šoli uživajo vsaj tako kot prvi dan ali pa še bolj...

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
2.9.2010 8:32:00   
mis
Evo, stari dobri časi. Fruštkam pred RR-jem.user posted image

Punci sem peljala v vrtec, tamala je spet čist srečna. Je šla v svoj stari vrtec in je rekla: Sela sem, gem k teti Katji... In jo je kar razganjalo. Tavelika je pa res že velika. Zamenjala je vrtec, zaenkrat se zelo veseli in ni nobenih težav. Je šel pa velik del skupine naprej z njo.

No, včeraj dopoldan sem se sla kar h G pokazat, ker mi že nekaj dni zapored zjutraj po ene 5-ih minutah ko vstanem neki ven pricurlja, pa mal sluzi, pa sem se vstrašila da je kaj s plodovnico. No, pa je vse ok, maternični vrat skrajšan, pa še kar gor, odprta pa je reku "zelo prehodno za moj prst", dohtar je pa kot konj velikuser posted image Tko da ene 2-3 cm, ampak gre pac za tretji porod in je vse bolj tako. je pa reku sej vi ste pa itak dosta ktivna ane, no pol je to to...user posted image Tako da pač čakamo in čakamo. Ponoči se ob 1:08 začutila popadek, pomoje je bil, ampak pol ni blo nobenga več. Sem pa na uro gledala če bo še kaj. Ker bo treba kar kmalu od doma ko se bo začelo dogajat. No, na koncu bo pa dlje kot prvi...user posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
2.9.2010 9:16:22   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Hej hoj!

Ja prvošolarčki... Nas čaka drugo leto, in potem takoj še naslednje user posted image Amapak saj bo....

Vas razveslim z mojim bauhijem

user posted image

iiii, kako si lušna. kot žogica je

ful luštna, pa riti tudi ni nikjer več...

Neposredna povezava do sporočila: 3943
2.9.2010 9:45:58   
Lu
Jutro!

Moci in Jakob najvaju čimprej poštimajo in da se vrneta domov.

renesme... user posted image user posted image user posted image Zdaj imam žogo spredaj in je zato rit tok manjša. user posted image

mis madonca a kr rodit že greš? Glede samega poroda pa jaz tudi upam, da bi šlo hitro, ampak nikoli se ne ve.

Včeraj sva bila z malim pri P zaradi teh turov. Dala nama je napotnico za odvzem krvi - bodo gledali če ima cuker user posted image In ker je včeraj naredil 2 požirka sokca sva mogla iti danes na odvzem, da je bil tešč. K sreči ni cukra user posted image Samo povečanje levkcitov. Grem pa zdaj še z Majo pa da vidim kaj bo pa z njo. Dogaja skoz. V službi me sekirajo stranke, fotr, .... Najraj bi šla do konca na bolniško in da se posvetim sama sebi user posted image Vsaj za 4 urce.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
2.9.2010 17:15:17   
*anč*
lu  kaka lepa nosečka si! sijoča user posted image . pa nikol ne bi rekla da je že tretja nosečnost. 

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
2.9.2010 20:22:31   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

lu  kaka lepa nosečka si! sijoča user posted image . pa nikol ne bi rekla da je že tretja nosečnost. 

Ja hvala, hvala,... upam, da boš januarja še v porodni user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
2.9.2010 20:52:00   
Pikabu
Punce, jaz imam pa eno prošnjo. Če se ne motim, ste enkrat dale sem gor linke od lesenih otroških kuhinj. A bi lahko dale še enkrat, prosim? Jaz bi našim trem rada zamenjala, ampak bi tako, da ima kakšno omarico zraven, da lahko pospravijo noter, ker zdaj nimajo kam pospravljat stvari. Sva z bratom našla nekaj samo na ebayu, pa mislim, da ste ve dale take luštne, samo ne vem, kje ste jih našle. 

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
2.9.2010 21:02:17   
pikapolona2
pikabu...ikea ima tudi lesene luštne...pa zdej imajo iz blaga zelenjavo...pa noče in dilce za rezat.....čedno

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
   [Brisano sporočilo]
2.9.2010 23:06:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3949
   [Brisano sporočilo]
2.9.2010 23:07:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Sindrom karpalnega kanala
Sadrika

Vprašanje za tiste, ki ste imele v nosečnosti SKK(sindrom karpalnega kanala) zaradi otekanja. Težave so izginile:

takoj po porodu (33%)

1 teden po porodu (9%)

1 mesec po porodu (26%)

z operacijo (19%)

s pomočjo B-kompeksa (5%)

drugo -prosim za komentar (9%)

Število vseh glasov: 58

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!