|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
26.8.2010 14:41:15   
pikapolona2
da vam ne bo dolgčas...spet jazuser posted image

Maxi Muki...ste že pripravljeni za vstop v 1 razred?......Se Iva in Max veselita?

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
   [Brisano sporočilo]
26.8.2010 19:26:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3902
26.8.2010 22:15:18   
frrrr
samo na hitro pozdravim... brala bom doma :)

smo še na morju... ta teden brez očka, babica pri nas... uživamo. brina dobiva drugi zobek in pridno koraka... danes se ji je večkrat uzegnilo prestopit in naredit korak. jaša ima družbo fantov in punc in uživa. eni odhajajo, pa najde druge. fajn je, ker je babica prijateljica njihovih babic in potem lahko babice med igro klepetajo :) danes je plaval brez črva, samo z bombicami. zadnjih 14 dni začel govorit šumnike, ga je tolk luštno poslušat.
v soboto zjutraj dobimo očka nazaj, pa babica odhaja in ostanemo še do ponedeljka... torej drug teden enkrat se kaj javim :)

uživajte vsi skupaj!

Neposredna povezava do sporočila: 3903
26.8.2010 22:19:47   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

pikapolona, super za pilates, komaj čakam, a je dvakrat tedensko ali sem površno brala, kakšna je pa cena?

ti baje bo 2x na teden...samo meni bo samo v ponedeljek zneslo.....cene pa še ne vem točno...sporočim k bo začetek in k bom vedela ceno.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
28.8.2010 12:24:23   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

Maxi Muki...ste že pripravljeni za vstop v 1 razred?......Se Iva in Max veselita?

Ja, imamo že vse pripravljeno. Mislim, da se še nihče od nas kaj dosti ne veseli, ampak ko bomo padli v novi ritem, bomo pa že nekak speljali. user posted image

Drugače pa gre v šolo Neža od Muki, Iva bo šla čez dve leti. user posted image  Drugače ima pa prvošolčka tudi Pikabu, pa @lina, nas bo dosti solznih v sredo. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

Neposredna povezava do sporočila: 3905
28.8.2010 12:25:05   
Maxica

kdaj bomo spet kakšen nočni klepet udarile?

Mi hvalabogu spimo ponoči. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3906
28.8.2010 15:47:35   
pikapolona2
Iva-Neža, Ajda-Brina...jaz še doma skoz mešam.......Če pride pa še sestra na obisk pa tamalo tud kdaj Maša pokličemuser posted image . Sej ne vem a je kej boljše če imaš par...pa jih potem manj mešaš. Ampak jaz mam skoz problem s tem...hehe...čeprav sej se spomnem moje mame...k še danes mene gleda pa mi reče Ana??

Brina me večkrat popravljauser posted image ....čeprav za Borovničkine pa nikoli rs ne vem kter je Tjan in kter Tjaš...kak namig kako si naj to zapomnem?

Maxi....za Maxa bo to res velika sprememba a ne....ker tudi v vrtec ni hodil.....zdej pa toliko novih dogodivščin.
Točno še @lina in pikabu imasta prvošolčke. Vsem srečno! Jaz se še danes spomnim kako je bilo prvi dan v šoli...pa da smo tortico dobili.....pa vsak je dobil eno tako pikapolonico iz flisa izrezano in potem si jo s šivanko in volno zašil. Pa še eno tako gumijasto malo figurico smo dobili....jaz sem dobila enega palčka od sneguljčice.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
28.8.2010 15:49:04   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

kdaj bomo spet kakšen nočni klepet udarile?

Mi hvalabogu spimo ponoči. user posted image user posted image

blagor vam......pr nas je blo danes naeno uro skoz auf.....user posted image ...sej samo malo popije in nazaj zaspi...sam jst sm ob 5 zjutraj že čisto adijo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
   [Brisano sporočilo]
28.8.2010 19:26:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3909
   [Brisano sporočilo]
28.8.2010 19:27:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3910
   [Brisano sporočilo]
28.8.2010 19:29:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3911
   [Brisano sporočilo]
28.8.2010 19:32:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3912
28.8.2010 20:52:50   
moci
hej hou,
mi smo pršli domov.
za letos smo zaključili z morjem user posted image
ful ste naklofale user posted image

no, zoja zelo lepo govori, to jo moram pohvalit. za ravnotežje na tehtnici pa naj dodam, da vsako noč lula v plenico. user posted image

katera pride jutri v volčji potok v gnečo?

Neposredna povezava do sporočila: 3913
28.8.2010 21:45:00   
Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

Ja, imamo že vse pripravljeno. Mislim, da se še nihče od nas kaj dosti ne veseli, ampak ko bomo padli v novi ritem, bomo pa že nekak speljali. user posted image

Drugače pa gre v šolo Neža od Muki, Iva bo šla čez dve leti. user posted image  Drugače ima pa prvošolčka tudi Pikabu, pa @lina, nas bo dosti solznih v sredo. user posted image

sem že prej hotela komentirati, pa me je vrglo ven, jaz vsako leto jokcam 1. septembra, ko imamo sprejem prvošolcev. se mi zdi tako poseben dan, pa tako čustveno ozračje, da komaj pojem zraven, ko jim pojemo pesem Široka pot je pred teboj, ne hodi sam po njej, bo brat starejši šel s teboj, boš srečo našel prej... pa vsak dobi eno sončnico, pa v razredu je potem tortica, skratka res en poseben dan

Ma dej... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3914
29.8.2010 8:58:05   
Lu
Mi imamo pa še 1 leto fore. In pomojem bo mene tudi kar stisnilo za v šolo. Čeprav Maja že komaj čaka. user posted image

Pikapolona..... joj da bi mene slišala glede imen. Vse mešam. S tem, da še Tiana včasih pokličem Kin ( naš pesek ), potem Kina Tian, ... itd.. se ne neha. Se že kar sama seb smejem. Res.

Mi gremo pa danes gledat enega čisto frišnega dojenčka. Komaj čakam.

Lepo nedeljo želim.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
   [Brisano sporočilo]
29.8.2010 21:53:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3916
30.8.2010 8:14:12   
moci
jutro. midva sva po dolgem času sama, s celo kopalnico perila in umazanim stanovanjem. jakob je rekel, da ne bova nič delala. izgleda smo ga malo razvadili, pa še prehlajen je.

včeraj smo bili na čarobnem dnevu. mi in pol slovenijeuser posted image ampak je bilo fajn

Neposredna povezava do sporočila: 3917
30.8.2010 8:15:26   
piskot
morgen.

otroka sem oblekla v bunde in poslala služit user posted image čez 2 dni pa na morje user posted image

pri nas tudi zadnje 3 dni ful dobro spimo, se zbudi samo ene 2-3× ponoči. amerika.

ah, pa martin je po 6 tednih nehal kašljat, ko sem ga namazala z materino dušico. je pa potem dobil ful izpuščajev. tako da sem ga nehala mazat. zdaj kašlja + ima izpuščaje. luxus.

mal sem slabe volje, se mi zdi da Ani spet nekaj raste tista zatrdlinica na roki. In sem jezna sama nase, ker sem pustila da me P eno leto in pol nateguje, da bo bolje, pa da bo izginilo. No zdaj imamo dermatologa, ampak sele ko pridemo z dopusta.

kakšen pozitiven post sem spacala skupaj user posted image .

imen pa jaz ponavadi ne mešam. no po mojem jih nisem še nikoli. mi je šlo pa ful na živce, ko si tašča in tast nista nikoli mogla zapomnit, kako je ime njunemu najmlajšemu sinu. edino kar je pri nas, imata tako podobne glasove, da ko ponoči kdo joka z možem nikoli ne veva, kdo se je zbudil.

pikapolona jaz sem si zapomnila tako, da je tjaš ime ki ga je hotela dat, pa ga potem v prvo ni, v drugo ji je pa uspelo. seveda pa obstaja možnost da sem si narobe zapomnila user posted image . ampak tako jih ločim.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

Neposredna povezava do sporočila: 3918
30.8.2010 8:27:05   
mis
Dan!

No, šibam na CTG, potem se pa upam kaj uspem javit. Punci sta na morju z mojimi, od petka do danes oz. do jutri, v sredo pa Tina menja vrtec, Neža pa gre nazaj v svojega starega, v katerega je hodila pred poletjem, pa je čez poletje zaprt. Tako da mamo tud nekaj novosti, čeprav nimamo šolarčkauser posted image
No, se pišemo.

@lina, javi se kajuser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
   [Brisano sporočilo]
30.8.2010 10:02:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 3920
30.8.2010 17:17:41   
*anč*
ojla!!

berem vas pridno pisat se mi pa ne da user posted image . se vnaprej opravičujem ker mi ne dela tipka za vejico. naš fant se je včeraj vrnil z morja ( je bil 1 teden z bako in dedom). sm si prou spočila user posted image . sm že pozabla kako na izi je samo z enim otrokom tko da vas občudujem vse ki imate 3 ali pa o tem razmišljate. men sta 2 več kot dovolj user posted image .  jst sm zdej že 3ji teden v porodni in je super zdej že vem za kaj se gre in vsak dan porodim vsaj enega otročka. full uživam sam tempo je pa ubitačen sploh ker delam 6 dni na teden .

renesme  z veseljem pridem oktobra zraven če bom mela varstvo za mularijo user posted image .

šolarčki
   prijeten vstop v šolo vam želim!!

mis  kako si? to bo zdej zdej! kako čas leti se mi zdi da si nam glihkar povedala da si noseča.

piskot  lepo se mejte na morju pa naj martina morski zrak pozdravi!

imena  jst jih mešam ... tristan kiara tisa stipe gaja ... prvih par mesecev sm ponoči kiati kr tristan govorila tok sm bla zalimana user posted image .

lep dan še naprej kljub dežju!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

Neposredna povezava do sporočila: 3921
30.8.2010 20:15:56   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

renesme  z veseljem pridem oktobra zraven če bom mela varstvo za mularijo user posted image .

ja, če se bo le na glavo spomnil obrnituser posted image , ga lahko še porodiš, sam če me boš rezala te bom pa teplauser posted image user posted image user posted image
Bi te pa z veseljem imela zraven cel čas poroda, da mi ne bo treba mojmu govorit naj gre po babico, da pogleda kaj se dogajauser posted image ...aja, sej v prvo sem bila v porodni samo 1uro in 40min, tako da ne boš za dolgo varstva rabilauser posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
30.8.2010 20:24:38   
Renesme**
evo mene, sem prehlajena, tečna...tamal pa mislim, da se je danes odločil, da ne bo prečno ležal ampak zelo pokončno in zdaj se ne morem ne sklonit, ne normalno sedet- no moj pravi, da končno zelo lepo sedimuser posted image
Drugače vse po starem, soba za Tinkaro še kar ni končana, ker so bili prejšnji teden vsi, ki naj bi sobo rihtali bolniuser posted image ...v stanovanju je bomba, vse je po nekih škatlicah in ko sem danes ene papirje za službo iskala, ker jih moram vrnit, sem mislila, da se mi bo zmešalouser posted image .

Tinkara je kar pridna, ne morem rečt da ni, ker je pač njeno vedenje starosti primerno in seveda tudi prihajajočim spremembamuser posted image . Za roj. dan smo ji obljubili Baby borna- Boy, ker zdaj, ker bo imela bratca, hoče imet tudi ona fantka, ki ga bo previjala, kopala, hranila....upam, da bo delovalo, prosimuser posted image

Zdej me pa hrbet boli in grem mal v horizontalo...

Aja, vse mamice prvošolčkov, uživajte zadnji dan in potem pogumno v šolouser posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
   [Brisano sporočilo]
30.8.2010 21:25:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Renesme**)
  Neposredna povezava do sporočila: 3924
31.8.2010 7:09:29   
pikapolona2
dobro jutro....zunaj so 4 stopinje brrrrrr...prav na hitro bomo skočili v zimo (hribi naokoli so že malo pocukrani).

Sej ne vem a nej že zimsko vrečo namontiram na voz....hehe.

Danes gremo po miljon opravkih......pa Brina gre na kontrolo urina popoldne (mal mi je sumljiva k se skoz nekaj čoha tam spodaj).

Njprej pa jst en kofe popijemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kje boste preživeli dopust, če boste šli na morje?

V Sloveniji. (23%)

Na Hrvaškem. (53%)

V Grčiji/Turčiji. (8%)

V Egiptu/Tuniziji. (5%)

Drugje. (11%)

Število vseh glasov: 11121

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!