|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prelepa Gorenjska
8.10.2009 19:58:10   
čmrgelj
Kam na Gorenjsko se da it na kakšen dober izlet, ali sprehod cca. 3 - 4 ure,
Bled, Bohinj, Kranjsko goro poznam.
Rada pa odkrivam kakšne bolj skrite kotičke, ki niso glih vsem na oko, ja pa gradovi so mi tudi iteresantni!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
8.10.2009 20:16:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu čmrgelj)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Prelepa Gorenjska
8.10.2009 20:22:44   
čmrgelj
Vrba - ali veš kje se pride na greben ki se vidi iz vasi, kjer je tudi no ne vem če je to kao vodovodni stolp na grebenu, sem se že peljala tam pa nisem znala gor

Š grad - se od gradu naprej da še kam prit 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
8.10.2009 20:29:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu čmrgelj)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
8.10.2009 21:37:41   
Ribica **
- dolina Voje, izhodisce v Stari Fuzini (Bohinj) - nekaj malega se vzpenja, ampak ni sile, na koncu doline je slap Voje, nazaj se pa lahko spustis po koritih Mostnice

- dolina Krma - gres do vznozja Triglava, cca ura hoje

- dolina Vrata - slap Pericnik

Slapovi v Gozd Martuljku - zna bit nevarno zdaj, ko je polno listja na tleh. Sem ze gledala zadnjic za izlet, pa je menda en del poti ful nevaren. Poglej na Google.

< Sporočilo je popravil Ribica RR -- 8.10.2009 21:38:45 >

Neposredna povezava do sporočila: 5
8.10.2009 21:43:19   
klavdijas
Med Selšco in Polanšco eno mestece leži,
mal bliže ga poglejmo kva not se godi.
Nedovžna Škofja Loka zapelat se ne da,
že tavžnt let je stara še vedno Kranjcel ma....

.....ogled gradu v katerem je muzej, sedaj je obnovljen grad z okolico in muzej. Z gradu jo mahnete ( Ločani pravimo za grad ) čez Kranjcelj do Grebenarja po Fliskovi poti na Kobilo. S Kobile pa greš do Starega gradu, kjer so od starega gradu ostale samo še ruševine. Čudovit razled na Loko in okolico imaš z gradu, Kranceljna in Starega grada. Vrneš se po isti poti nazaj, greš k Homan na tortico, čez ˝Plc˝- Mestni trg, do ˝Karlovca˝ - Fužinska ulica, prečkaš Hudičevo brv v Puštalu, Skozi Puštal in ˝Lontrg˝ - Spodnji trg,  čez ˝pku˝( Pekel , to so stopnice, ki povezujejo Lontrg in Plc ) in si spet nazaj v mestu.

Še en lep sončen dan....

Lep pozdrav,

Klavdija

Neposredna povezava do sporočila: 6
8.10.2009 21:52:18   
čmrgelj
O to okrog Škofjeloškega gradu pa zna bit zanimiv.user posted image

(odgovor članu klavdijas)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.10.2009 7:37:38   
klavdijas
Še malo za pomoč:
http://www.skofjaloka.info/index.php?page=zgodbe&meni=pm&lang=si
http://www.plezanje.net/climbing/db/showCrag.asp?crag=592

Lp, 

Klavdija

< Sporočilo je popravil klavdijas -- 9.10.2009 7:39:53 >

(odgovor članu čmrgelj)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.10.2009 13:00:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR

Slapovi v Gozd Martuljku - zna bit nevarno zdaj, ko je polno listja na tleh. Sem ze gledala zadnjic za izlet, pa je menda en del poti ful nevaren. Poglej na Google.

Sem bila poleti tam. Je bilo ful lepo, ampak je težka pot. Na nekaj mestih ful strma, ozka.. Je pa res da so z nami šli otroci stari 8, 6, 5 in 4 leta. Pa je šlo vse brez težav in brez problema.

(odgovor članu Ribica **)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
14.10.2009 18:40:22   
citrončica

IZVIRNO SPOROČILO: čmrgelj

Vrba - ali veš kje se pride na greben ki se vidi iz vasi, kjer je tudi no ne vem če je to kao vodovodni stolp na grebenu, sem se že peljala tam pa nisem znala gor

Š grad - se od gradu naprej da še kam prit 

Najbrž misliš Završnico??
Tam je zelo lepo, pa baje je tam ena zelo dobra gostilna, bodo vedeli bolj domačini povedat, če je kdo od tam....

(odgovor članu čmrgelj)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.10.2009 18:44:42   
citrončica
Kaj pa Vintgar? A ste to že obdelali v sklopu Bleda?

Tudi Škofja Loka je super ideja, sploh celo staro mestno jedro in grad, ima svoj čar..

Sicer pa je meni lep konec iz Kamniške strani na Tunjice in nato proti Krvavcu, v lepem vremenu čudovit razgled, pešpoti je tudi ogromno tam...

Pa Jezersko..

user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.10.2009 19:32:21   
čmrgelj
- dolina Voje, izhodisce v Stari Fuzini (Bohinj) - nekaj malega se vzpenja, ampak ni sile, na koncu doline je slap Voje, nazaj se pa lahko spustis po koritih Mostnice
- .....ogled gradu v katerem je muzej, sedaj je obnovljen grad z okolico in muzej. Z gradu jo mahnete ( Ločani pravimo za grad ) čez Kranjcelj do Grebenarja po Fliskovi poti na Kobilo. S Kobile pa greš do Starega gradu, kjer so od starega gradu ostale samo še ruševine. Čudovit razled na Loko in okolico imaš z gradu, Kranceljna in Starega grada. Vrneš se po isti poti nazaj, greš k Homan na tortico,
-Sicer pa je meni lep konec iz Kamniške strani na Tunjice in nato proti Krvavcu, v lepem vremenu čudovit razgled, pešpoti je tudi ogromno tam...

fenks vsem ki ste mi svetoval kam na izlet, mislim da bomo v prihodnje obdelali zgornje varijante, prašala bi sam še a moramo za Voje in Tunjice imet gojzdarje ali je vredu če smo v spergah, tam okrog Škofjeloke menim da bi šlo z supergam

Nasmeh in prijazna beseda sta nevidno orožje dobrega,
ki razoroži še tako nedostopno osebo. Lepota je v drobnih
stvareh in majhnih pozornostih. In ko boš drugim polepšala
dan, bo tudi tvoj dan postal povsem nekaj drugega,

Neposredna povezava do sporočila: 12
14.10.2009 19:38:37   
Anonimen
Okrog Tunjic so boljkone gozdovi in gozdne poti pa malo gor in dol ... nič pretresljivega in pretirano zanimivega.

Lepo je pa v Kamniški Bistrici (jezero ob izviru, Predaselj), pa z gondolo na Veliko Planino, Sadnikarjev muzej, Stari grad, ...

(odgovor članu čmrgelj)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
14.10.2009 20:54:21   
citrončica
Kaj pa iz Tunjic proti Krvavcu,Otika?, mislim da nisem zamočila, tam je kar nekaj takih lepih razglednih točk, se vidi ob lepem vremenu precej daleč, mi smo tam nekje štartali, ko smo šli s padalom skočit- v tandemu seveda, pa peljala sem se tam, je bil čudovit razgled, potem smo šli še na Krvavec peš....meni je bilo lepo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.10.2009 9:40:55   
Anonimen
Od Tunjic do Krvavca je kar precej dolga, sicer pa ne vem točno kje iz Tunjic ste štartali. Ker okrog Tunjic so res veča li manj sami gozdovi, višje gor okrog Ambroža pod Krvavcem je pa res zelo lepo.

Neposredna povezava do sporočila: 15
16.10.2009 11:27:07   
anja35
Pot do vodovodnega stolpa v vrbi vodi iz dveh smeri. Lahko se peljete do Završnice, mimo lovskega doma, do jezera. Pri jezeru parkirate in se potem sprehodite preko prvega mostu, kjer je tudi nekakšen stolp in zavijete desno. Pot vodi po gozdu, čez nekaj metrov pot vodi tudi skozi tunel in kmalu pridete do vodovodnega stolpa, kjer imate pogled na žirovnico in okoliš.
Možnost pa je tudi, da parkirate v Zabreznici pri pošti in greste peš po cesti, ki gre vzdolž želez. proge. stolp ves čas gledate. Pot vodi preko travnika in malo v breg. Do stolpa vodijo stopnice, ki pa so kar visoke za hojo, sploh z otroci.

(odgovor članu čmrgelj)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.10.2009 8:39:05   
čmrgelj
IZVIRNO SPOROČILO: anja35

Pot do vodovodnega stolpa v vrbi vodi iz dveh smeri. Lahko se peljete do Završnice, mimo lovskega doma, do jezera. Pri jezeru parkirate in se potem sprehodite preko prvega mostu, kjer je tudi nekakšen stolp in zavijete desno. Pot vodi po gozdu, čez nekaj metrov pot vodi tudi skozi tunel in kmalu pridete do vodovodnega stolpa, kjer imate pogled na žirovnico in okoliš.
Možnost pa je tudi, da parkirate v Zabreznici pri pošti in greste peš po cesti, ki gre vzdolž želez. proge. stolp ves čas gledate. Pot vodi preko travnika in malo v breg. Do stolpa vodijo stopnice, ki pa so kar visoke za hojo, sploh z otroci.

o hvala,
ob prvem lepem vikendu grem zih na vodovodni stolp po poti skozi tunel.

Nasmeh in prijazna beseda sta nevidno orožje dobrega,
ki razoroži še tako nedostopno osebo. Lepota je v drobnih
stvareh in majhnih pozornostih. In ko boš drugim polepšala
dan, bo tudi tvoj dan postal povsem nekaj drugega,

(odgovor članu anja35)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3 igrice za preganjanje dolgčasa med vožnjo
Vozimo se, poslušamo otroške pesmice, pravljice in še kaj. Pa se hitro naveličamo in takrat prav pridejo igrice, s kater...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?