Katy78 -> RE: trip trap - se lahko prevrne? (8.10.2009 18:45:28)
|
IZVIRNO SPOROČILO: miapia IZVIRNO SPOROČILO: Katy78 IZVIRNO SPOROČILO: miapia Dvomim, da se lahko. Meni itak triptrap ni bil všeč, ker sem jo dala notri, pa bi mi čez vse možne luknje lahko padla. Imam stol od PegPeregota in sem več kot zadovoljna, pa še privežem jo lahko kot v avtosedežu. Hm, čez katere luknje pa? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Meni je trip trap super, v njem lepo sedi, je pa res, da imam tisto dodatno naslonjalo, mogoče če ga ne bi imela, bi res "plesal" v stolčku, tako pa zelo lepo sedi, edino ritanje in odrivanje od spodnje plošče je zdaj interesantno. Verjetno ima kakšno luknjo, se ti ne zdi? [sm=zmeden.gif] Sicer pa nisem rekla, da je zanič. Meni pač ni bil všeč, sploh pa, ker je mala drobna in ji tudi nastavek za mlajše dojenčke ne pomaga. Tudi jaz sem ga imela namen kupit, sploh ker je ugodnejši od stolčkov, pa se žal ni izšlo. Ja, ima luknje, ampak še tako droban dojenček čeznje ne more pasti. Ne vem no, ne predstavljam si, da bi bil kateri dojenček pri ca. 6 mesecih, ko se začne stolček uporabljat, tako droban, da bi padel skozi odprtine pri stolu, sploh pa če ima še dodatno naslonjalo za najmanjše dojenčke.
|
|
|
|