RE: trip trap - se lahko prevrne? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Katy78 -> RE: trip trap - se lahko prevrne? (10.10.2009 13:34:45)

IZVIRNO SPOROČILO: anika87

Ne Katy, nisem nič mislila, da bi imel kakšne napake. Ravno o tem sem brala, da jih dobivajo kao za neka darila al kaj... Da so brezhibni, a brez računa. Pač sem misnla, da najbrž ni glih fajn o tem na dolgo in široko govorit... ne vem no... da ne bi meli tisti ljudje kakšne probleme, to sem misnla.

Sicer pa, če se tako redno prodajajo na bolhi, kar sem zasledila in sem tudi sama zainteresirana za nakup, jih morajo kar redno dobivat za darila, a ne[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
No, saj nam je v bistvu vseeno, a ne... samo da jih ceneje kupimo in, da so brezhibni.



A to si mislila. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Glede na to, da jih na Bolhi redno prodajajo in da je to splošno znano, mislim da zaradi debate na RR ne bo imel nobeden kakšne težave. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Sicer pa jim mora biti jasno, da eden zaposlen nima kaj rabit npr. 3 stolčke. Ali jih podari ali pa proda.




anika87 -> RE: trip trap - se lahko prevrne? (10.10.2009 14:43:16)

IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]  Sicer pa jim mora biti jasno, da eden zaposlen nima kaj rabit npr. 3 stolčke. Ali jih podari ali pa proda.


Ja saj res [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]