Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: liliana Navduševala sem se nad Neno in Lihmalom, prebirala oz. bolj gledala revijo Bravo.....lepila posterje Nene in ModernTalkinga po stenah.....zahajali smo v SuperLi in vaško gasilski dom (tam smo se ceneje zabavali in zaljubljali).....spomnim pa se vseh simpatij in vseh ukradenih poljubov po hodnikih in za vogalih......namazana pa sem bila bistveno bolj kot zdaj..... Ti si pa živela moje življenje. Kje je bil že SuperLI? Ja, kaj češ, ne more skrit kera generacija je. Pri meni je bilo podobno. Pa Paul Young, pa Duran Duran, .. Aja, ni Lihmal ampak Limahl ...visel je na stropu, ne samo na stenah, kao naj bi bil čeden . Kao. Podobno, s to razliko, da po gasilskih domovih in vaških veselicah nismo hodili, nas pa je bilo dosti v SuperLi, Palma, Black jack, hišne zabave... Pa Bruce Springsteen mi je bil zakon, pa Bryan Adams... pa še kdo, pa se zdaj ne spomnim. Zbirala sem prtičke, značke, nalepke, pisma in pisemske ovojnice, posterje priljubljenih skupin, pisala dnevnik... Oblačila bolj darkerska, črni nohti, uhani z okostnjaki... Simpatij se spomnim vseh, zelo dobro. Ukvarjala sem se s petjem, športom (odbojka, rokomet, smučanje), bila predsednica ZSMS, nosilka kurirčkove pošte , 1x udeleženka praznovanja Dneva mladosti v Beogradu, hkrati pa pridno hodila k verouku, vodila mladinske skupine v okviru župnije (to že kasneje v srednji šoli)... skratka, povsod me je bilo dosti. Največ pa na ploščadi pred blokom. Ja, lepa leta.