Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina IZVIRNO SPOROČILO: Repka IZVIRNO SPOROČILO: Gina Ja a ni normalno, da čisto vsak sklepa po sebi, a ti ne? Morda ne, če želiš razumeti še koga drugega. Zdaj ga pa malo biksaš. A si prebrala vse, kar sem napisala? Dala sem zraven še kup opcij, ki niso čisto nič, ampak nič moje. Če človek najprej ne razišče sebe, ne more nikogar drugega še zraven glih prav dobro. Čist komot razumem tvoje cepetanje. Pa ni prav nič moje. Jaz se od res hude bolečine začnem fizično trest. No, kdo bi zdej razumel vse. Ob hudi bolečini, ne da se še tresem zraven, čeprav prosim, da mi dajo ublažitev bolečin, padem še skorajda skup, kjer prosim, da mi dajo protibolečinsko terapijo, pa mi koza reče, da če mi to stori, da jo lahk še tožim , pa ne vem več, kera je bolj ubrisana, al sama, ker ne bom zdržala ob bolečini, pa padla skup, al una, k bi jo pol tožla, čeprav imamo pacienti pravico do nebolečinskega stanja, čeprav bi hotel to plačat. Ko sem skor skup padla od bolečine, je pa mačetka brez macole pač hotla izvajati joj, to je pa res hudo, a koga pokličemo, pejte sem, pa so me nekam pol dal, ko sem bla že čist koma No a vidiš, vse bi se rešlo, če bi ženska me poslušala in me ne bi spravla v skorajda komo. Za zobe sem zobarco recimo opozarjala ene tri leta, da se nekaj dogaja, pa je rekla, da imam privide, ker so bile slike ok. Po treh letih je zob komajda rešila. Opozarjala sem jo tudi tri leta za spodnji zob, da ne morem gristi, da me cela leva stran boli, pa je rekla, slike so ok, najboje, da se nič ne zgodi, mene pa razturavalo na zobovju cela tri leta. In nazadnje, ko sem dva meseca nazaj omenila zobarci, je rekla, da pretiravam in da si zmišljujem. No, 14 dni nazaj mi je mogla pa zob zdret, ker je bilo vse razrto. In kako nekomu dopovedati, da je nekaj narobe, če na to opozarjaš in te ne jemljejo resno? Gledanje v oči ni vedno dejavnik, da ko nekdo po svoje vidi, da bo rešil, šele takrat, ko bo prepozno. Tako je tudi v odnosih. Če toleriraš naprej, je stvar osebe, ki le to tolerira.
|