kristinaj -> RE: Odnos, ločitev (7.10.2009 9:24:20)
|
...tudi mojega ni doma, gre v pon in pride v pet... zelo težko je na hitro kaj napisat ampak povem takole... imela sva enega za drugim, njega ni bilo, tudi ko je prišel, sem prej sama vse naredila, kot pa da njemu opisujem kje je kaj, pa kako naj kaj naredi, ker enostavno ti pri dveh časa zmanjkuje....zgodilo se je tole, da sva midva zgubila rdečo nit, skoraj se ne pogovarjava, pogovor teče odlično po tel med tednom, med vikendom pa ne več tako... ko pride domov, bi rad šel sem pa tja,jaz sem bi pa rada bila doma in počivala, ker utruja, vstajanje,odpravljanje mularije, vrtec, gas v službo, ob 15 nazaj v vrtec, mogoče še kakšen sprehod, domov, večerja, tuširanje in spanje, verjemi ni enostavno... pred 22 nisem na kavču kot marsikatera gospa, ki ga ima vsak dan doma.... otroci kadar pride domov samo vreščijo, piskajo, ker ga niso navajeni in bi ga radi za vsako stvar izsilili, meni pa vzdiguje pritisk... in še vedno sem za vse sama, ker se nič ne znajde.. v bistvu ko pride domov mi poruši organizacijski načrt, najraje bi ga zaprla v spodnji predal do pon. kadar sem sama, naredim več in bolje, kot kadar je... kakšenkrat se crtam tudi pri mami a sem še vedno sama z mulci... prejšnjo soboto se je zgodilo, da sem jih pustila mami 2 uri, ker sem morala iti, bi mi možgane razneslo.... pa še to od roj. tavelike smo vedno skupaj, ko je bila stara leto dni sem jo pustila na morju z našimi en teden... drugače pa ... vsake toliko prespi pri mami ampak sedaj že dooolgo ni nobeden tam spal... polna glava vsega in ko pride domov upaš, želiš si, da bi kaj pomagal, postoril, a ga gledat kako ima dve levi roki, povrh tega najbrž še leseni je bolje da vstanem in sama naredim.... kar se čistoče tiče imam tudi jaz rada čisto, pospravljeno, nisem pa tako obsedena... ko gre moj s katerim v kopalnico se previjat moram za njim vse pospravit ker je totalna štala... ob pon mi hodi mama likat,kar jaz ne utegnem, sedaj mi je tudi posesala in pomila po tleh... ker enostavno, kljub temu da je za vikend doma ne naredim nič..... razen previjat, umivat, kuhat,hranit (tudi to, ker je pri tem opravilu premalo vztrajen, ne zna motivirat otroka, da poje). pospravit mizo, kuhinjo in že smo pri naslednjem obroku, pa sprehod, tuširanje, spanje... pospravit igrače, tuš, kavč.... malo zmedeno napisano a sem si vsaj dušo malo olajšala...dobro da imam spodbudno muziko na radio 1 :=))).. o ločitvi pa zaenkrat še ne razmišljam
|
|
|
|