|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zreli za nakup hiše
7.10.2009 9:41:41   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: Gina
Drugače se mi pa zdijo cene ubitačne. 500.000 eur dobiš, če 41 let in pol daješ vsak mesec na stran 1000eur. Ali če več kot 20 let daješ po 2000eur na stran na mesec. Lahko, če živiš nekje v evropi, ampak ne če si povprečen državljan s povprečno plačo v sloveniji.

Sicer pa, če bi imela toliko denarja, bi kupila dokončano hišo ali pa zgradila hišo čisto od začetka, če bi imela voljo. Če kupiš nekaj nedokončnaega, je to pogosto jama brez dna. Ma že itak je hiša jama brez dna, ampak tako je pa še bolj.....razen če nimaš čisto nobenega problema z denarjem, potem je pa itak popolnoma vseeno, kaj storiš.

Ja, Đina, drage so kot prasice, ampak mene cena ne odvrne, ker itak vem, da je ne bom nikoli imela. V Gozd martuljku stoji ena taka lepa in jo grem sem in tja malo pogledat. No, zdaj že dolgo nisem bila.

Taka bi bila moja, recimo. 

user posted image

< Sporočilo je popravil ZARA -- 7.10.2009 9:45:06 >

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 51
19.10.2009 18:44:22   
ZARA
AnjaPH, a je kaj pametnega na trgu?

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 52
19.10.2009 20:14:12   
sazi
AnjaPH, odgovorov nisem vseh brala, niti linkov nisem šla gledat, lahko pa ti napišem svoje mnenje in izkušnje z nakupom hiše v 3.pd.gr.f.
Kupili in končali smo hišo in smo z njo zelo zadovoljni.

Zakaj ne parcela in grajena hiša? Najprej sva iskala skoraj eno leto stanovanje in nisva našla nič všečnega, nato sva začela gledat hiše. Parcel nisva gledala, ker se nama ni dalo vseh procedur od začetka, pa predolgo bi trajalo (je bil v planu 2. otrok in smo si želeli čimprej preselit in čimprej začeti uživati na svojem vrtu - prej smo bili v zelo majhnem stanovanju brez "zunanjih" kapacitet). Našla sva zelo všečnega (in tudi dragega) dvojčka v 3. podaljšani gradbeni fazi na nama všečni lokaciji, kjer je zraslo nekaj enakih hiš. Mi smo hišo končevali leto in pol, večina sosedov manj, so pa za končanje dali precej več denarja ali pa za isti denar dobili precej manj. Nekaj stvari je naredil mož, veliko večino pa najeti mojstri. Tako dolgo je trajalo zato, ker sva najemala obrtnike po priporočilih znancev in se je potem kdaj zavleklo. Če bi dala narediti na ključ, bi trajalo manj a bi bilo vsaj 30% dražje. Hišo smo z zelo kvalitetnimi materiali končali za cca 500 EUR/m2 uporabne površine. Uničili nama niso ničesar (nobenega betona na zelenico in nič uničene fasade). Je pa druga zgodba, kako je hiša narejena od začetka - so naredili nekaj napak in jih tudi odpravili (vsaj večino), kar se pa lahko zgodi tudi, če kupiš končano hišo.

Končane hiše pa so res že dokončne in si ne moreš nič narediti po svoje. Mi smo sami delali predelne stene. Eni imamo 4 sobne hiše, eni 7 - velikosti sob so seveda temu primerne. Opremiš si jo tudi po lastnih željah (tako v 3.gr.fazi) - torej vrsta (in kavliteta) vseh naslednjih zadev: ogrevanje, parket, keramika, stopnice...

Lahko pa še pokomentiram kak odgovor, ki sem ga uspela prebrati. O kurjavi velike hiše npr. Mi imamo 200m2, pa nas gretje (z mestnim plinom) pride cca 150-200 EUR na mesec (pozimi seveda). Poraba elektrike - imamo ogromno luči, nekatere gorijo tudi čez noč, sušilni stroj, ki posuši vsako žehto, velik hladilnik in še kaj, kar je ves čas priključeno, pa plačujemo 25 EUR elektrike - odvisno kaj kupuješ in koliko te stvari trošijo. Imamo vse zadeve varčne (luči in stroje A in A+).

Pa še o tem, da je pri hiši vse lokacija, lokacija, lokacija. No, nič mi ne pomaga zanič nepremičnina na szper lokaciji. Se pa strinjam, da je lokacija zelo pomembna.

Končane hiše sem do zdaj našla samo ene, ki so res dostojno končane (torej res dobri materiali in z okusom) - ponavadi pri končanju zelo šparajo. Nakup hiše v 3. podaljšani gr.fazi pa požre kar nekaj živcev in časa, ampak pri nas (in še kakšnih naših znancih) se je splačalo - verjamem pa, da ni pri vseh tako.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 53
19.10.2009 20:41:21   
Anonimen
Ja sazi, tole je zelo spodbuden argument (da te vse skupaj pride 30% manj).

Pravzaprav sva se ogrela za Luxhausove hiše. Torej nakup parcele in postavitev montažne hiše. Vsekakor se strinjam, da je lokacija izjemnega pomena. Dvojčki in podobne stvari ne pridejo v poštev, ker bi rada imela veliko parcelo in veliko prostora okoli hiše, jasno tudi zasebnosti.

Trenutno je to glede na situacijo najboljša izbira. Dva malčka (16 mesecev in skoraj 2 meseca), nič časa, oba z možem dela vrh glave itd. Niti pomisliti ne upam, da bi prosto uro ali dve vložila v delo pri hiši.

Tako da se vama lahko samo priklonim in zaploskam user posted image

(odgovor članu sazi)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
20.10.2009 8:33:01   
Lolek in Bolek
Z dvema levima rokama je bolje kupiti hišo, kjer poveš želje in ti jo izdelajo. Samo če živiš v hiši, mora vsaj eden kaj kmalu dobiti še desno roko, če ne rata kmalu razsulouser posted image in pa gospodinjsko pomočnico, da pospravlja. Lahko pa se najame hišni vrtnar in imaš še urejen okoliš ves čas in tri glave solate gor.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 55
20.10.2009 9:33:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Lolek in Bolek

Z dvema levima rokama je bolje kupiti hišo, kjer poveš želje in ti jo izdelajo. Samo če živiš v hiši, mora vsaj eden kaj kmalu dobiti še desno roko, če ne rata kmalu razsulouser posted image in pa gospodinjsko pomočnico, da pospravlja. Lahko pa se najame hišni vrtnar in imaš še urejen okoliš ves čas in tri glave solate gor.

Jap ... pa košnja trave, sajenje rožic, obrezovanje žive meje, obrezovanje grmov in dreves, gnojenje, pometanje, kidanje snega, in še in še
AnjaPH ob tvojem zadnjem postu mi je prišlo na misel, da je za vas najbolje kak penthaus na vrhu bloka z veliiiko teraso user posted image .

(odgovor članu Lolek in Bolek)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
25.10.2009 22:22:56   
RMRM
AnjaPH, kaj se nista vidva šele lani preselila v novo hišo? Dobra sta, da razmišljata o ponovni gradnji oz. nakupu.

Pa čestitke za princesko še tukaj.user posted image

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
27.10.2009 9:21:13   
Anonimen
RMRM lani sva obnovila zgornje nadstropje v hiši njegovih staršev in imava namen ali dvignit hišo ali prizidati ali imeti svojo hišo.
Obema je najbolj všeč slednja možnost, ki pa je jasno tudi najdražja.

Pa hvala za čestitke user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
15.11.2009 15:04:34   
Annny
No, ker je bilo govora o nakupu hiše na Gorenjskem..

Mi smo ravno začeli prodajati v Lescah (blizu Bleda) polovico starejšega dvojčka.

Hiša obsega pritličje in mansardo (skupaj 80 m2), večjo garažo in večjo teraso, poleg tega pa še podstrešni del.
Iz podstrešnega dela, terase in garaže (nadzidava) je možno z minimalnimi stroški pridobiti še ca 90 m2 bivalne površine.
V pritličju so naslednji prostori: kuhinja z jedilnico, dnevni prostor, majhna spalnica, kopalnica in delovna soba;
v 1. nadstropju je spalnica.
Hiša je delno podkletena (idealno za pralnico, domači fitnes ipd.)
Poleg hiše je prostora za dve parkirni mesti.
Hiša stoji sredi prijetnega zelenega naselja (za gostiščem Tulipan), vse sosednje hiše so lepo obnovljene, veliko je mladih družin,
sosedje so zelo prijazni :)
Približno minutka je do vrtca in osnovne šole, v neposredni bližini je trgovski center Mercator, Merkur, pekarna, pošta, železniška in avtobusna postaja, fitness/aerobika, slaščičarna, restavracija..
skratka, lokacija je resnično fenomenalna.
Bližina avtoceste (ca 20 min vožnje do LJ).
Hiša je potrebna obnove oz. je v prvotnem stanju.

Z arhitektom smo risali načrt za rekonstrukcijo (hišo bi se dalo z nizkimi stroški res krasno urediti), vendar smo potem kupili večjo hišo drugje in te ne potrebujemo več.

Ta hiša je idealna za tiste, ki si želijo vse na dosegu roke, obenem pa svoj mir v lastni hiši.

Cena hiše je 120.000 €.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 59
15.11.2009 17:14:10   
Annny
Tukaj:

http://www.bolha.com/oglas383496022/hisa-na-odlicni-lokaciji-gorenjska-lesce-bled-80-170-m2-prodam

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 60
16.11.2009 22:41:18   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Pa še tole

http://nepremicnine.si21.com/oglasi/prodaja.k1/hisa.v2/samostojna.t10/Slovenija.d194/Gorenjska.r3/Radovljica.p44/oglas2910529.html

če boš pa tole kupila te bom pa jz vsak dan skozi okno opazovalauser posted image user posted image

če bi jz imela denar, bi se zanjo sigurno odločilauser posted image Vendar te moram opozoriti, da na travniku v neposredni bližini te hiše ob večjih nalivih nastane "jezero" (to pa zato, ker so ob gradnji nove ceste naredili čudne kanale in se voda odvaja na travnike). Imam malo na sumu, da bi bila lahko klet vlažna. Definitivno bi tam na vrt naredila nasip oz. "drenažo" al kako se temu reče - da voda ne bi zastajala.

< Sporočilo je popravil TomTaylor -- 16.11.2009 22:53:13 >

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 61
19.11.2009 17:33:59   
Annny
http://www.bolha.com/oglas383496022/hisa-na-odlicni-lokaciji-gorenjska-lesce-bled-80-170-m2-prodam

Sprejmem tudi predloge cene, saj se nam s prodajo mudi user posted image
Če bo kdo imel interes, naj me kar pogumno kontaktira, pa se zmenimo za ogled.

Lp, Annny

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 62
20.11.2009 19:50:53   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: Annny

Sprejmem tudi predloge cene, saj se nam s prodajo mudi user posted image
Če bo kdo imel interes, naj me kar pogumno kontaktira, pa se zmenimo za ogled.

Lp, Annny

v neposredni bližini je moj kolega iz 1/2 dvojčka naredil prav super bivališče, s tem da je pod pritličje skopal in naredil manjšo klet - za shrambo, na podstrešju pa je dodal frčado in pridobil ful prostora. Ceno boste pa res morali malenkost znižat. user posted image . Lokacija pa je pa super - blizu so trgovine, postaje (žel. in avtobus), pošta,...

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 63
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.