|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kateri parni sesalnik
6.10.2009 13:46:12   
Sončni žarek
Razmišljam o nakupu parnega sesalnika......

Me mika tale http://www.hoover.si/product/98/#head3 ....

Pa me zanima, če ima kdo izkušnje  njim....... bi ga kupile s taščo skupaj-ker je hiša precej velika in ogromno ploščic.....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kateri parni sesalnik
6.10.2009 13:55:14   
Anonimen
Odsvetujem nakup takega sesalca imam slabe iskušnje.
Sama cev je iz pretrde plastike, mi je že dvakrat počila,ročaj je tudi naroden.
Moje mnenje
Lp

(odgovor članu Sončni žarek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.10.2009 11:46:33   
asso
Jaz imam tudi zelo podobnega, samo italijanskega proizvajalca Polti. Je dober, glih super ne morem rečt, odvisno za kaj rabiš.
Moč sesanja mi je prešvoh, tako, da moraš obvezno najprej npr. tla posesat in šele nato s parnim "pomit".
Najboljša varianta je ta, če bi imela prej možnost ga sprobat.
Tudi okna dobro očistim z njim, s tem, da na koncu še z mehko krpo pobrišem, ker če ne se poznajo prehodi.

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.10.2009 8:07:58   
kaminek
jst ga tud imam, pa smo izedno zadovoljni. najprej se nam je ročka zdela velika, ampak je prav super za upravljat, potem ko se ga navadiš.
da ti poči cev je kr mal smešno, ne vem no, pa sej ne  morš kr sesat in nč gledat, kolkrat je cev zavitauser posted image . nam dobro služi, tko da smo zadovoljni-oh, kaj je vse že dal skozi. pa moč sesanja je super, ker jo reguliraš na ročki.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.10.2009 12:58:43   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

jst ga tud imam, pa smo izedno zadovoljni. najprej se nam je ročka zdela velika, ampak je prav super za upravljat, potem ko se ga navadiš.
da ti poči cev je kr mal smešno, ne vem no, pa sej ne  morš kr sesat in nč gledat, kolkrat je cev zavitauser posted image . nam dobro služi, tko da smo zadovoljni-oh, kaj je vse že dal skozi. pa moč sesanja je super, ker jo reguliraš na ročki.

A ga uporabljaš kaj za pomivanje oken.......

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.10.2009 13:40:40   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

A ga uporabljaš kaj za pomivanje oken.......

[/quote

Samo svoje sem povedala,da pač nisem zadovoljna a misliš da ne znam sesat da daješ take pripombeuser posted image

(odgovor članu Sončni žarek)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
9.10.2009 13:50:07   
krtekxx
Zdravo, jaz ga imam že ene 2 leti. Sem zadovoljna. Sicer ima nekaj pomankljivosti (mogoče so jih sedaj izboljšali) - kabel se ne navija sam in je dolg le 6 m, kar je v hiši včasih premalo (običajno imajo sesalci kabel dolg 9m). Pokrov vtikača kamor vtakneš sesalno cev je nekoliko neroden in jaz sem ga nekam (verjetno ob podboje vrat) zapela in se je zvil - najbrž bo zudi stran kmalu odpadel, ampak to ni pomembno za samo funkcionalnost. Fajn je, ker lahko v vodo za filtriranje prahu daš posebne dišavice (sicer precej drage) in se potem po prostorih širi super vonj. Z njim sem tudi že pomivala šipe (mamo zelo velike steklene površine) in se mi je zdelo zelo v redu. Sedaj imamo 9-mesečnico, ki je v zadnjem mesecu precej kašljala in sem ji v kopalnici naštimala inhalacije tako, da sem spustila paro s tem sesalcem - hitro in enostavno brez da bi skuhal litre vode in jih nekje vrel, ali pa vodo spuščal iz pipe. Je fajn, ekr ni treba pomivat na roke parketa - se mi tudi zdi, da zdržimo brez prahu več časa kot pa prej pri pomivanju na klasičen način (sesalec + mokra krpa). ne pa mislit, da ti bo uporaba tega sesalca prihranila kaj časa. Še vedno moraš najprej posesati, potem pa šele s paro pomiti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.10.2009 13:59:32   
Anonimen
meni je bil všeč. sem ga kupila. ga uporabljam. po uporabi nam v stanovanju vedno zelo lepo diši...

je pa res, da mi s tepiha ne odstrani vseh otroških packarij... očitno para ne odstrani vsega ali pa jaz ne znam.user posted image

vsakič, ko čistim kotliček za vodo, se zgrozim, koliko umazanije se skriva v našem stanovanjcuuser posted image .

sicer mi ni uporaben likalnik, ki je zraven, mogoče pa kdaj kasneje.

in še: za ta sesalnik imamo premajhno stanovanjeuser posted image ... v hiši (velikih prostorih) se verjetno bolje obnese. (za ploščice in fuge - super!)

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
22.10.2009 21:48:53   
MARTINŠČICA
Mi ga imamo od Kärcherja in smo zelo zadovoljni. Itak je pa potrebno prej posesati in potem s parnim čistilcem pomiti. Ploščice imamo po vsej hiši in se super obnese.

200% MAMI

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.10.2009 10:31:41   
Ribica **
napaka user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.10.2009 8:37:22   
noranate
Tudi sama se odločam za Hooverja, me pa zanima ali lahko z njim izpihate tiste reže v radiatorju, kjer se nabere največ prahu. Hčerka ima namreč hudo alergijo na obe vrsti pršice in mi je to zato zelo pomembno. Hvalauser posted image

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.11.2009 19:52:25   
10nica
Martinščica in mogoče še katera, ki ima doma Karcherja,
je to parni čistilec, ali hkrati tudi sesalec? Ta teden so imeli v Hofru v akciji Karcherjev parni čistilec. Ali imaš enak model? Na Karcherjevi spletni strani takšnega modela nisem našla.
Kako pa je sicer z uporabo takšnega čistilca? Ali ga uporabljate samo za generalne, ali tedensko? Hvala in pozdravček.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.