krtekxx -> RE: Kateri parni sesalnik (9.10.2009 13:50:07)
|
Zdravo, jaz ga imam že ene 2 leti. Sem zadovoljna. Sicer ima nekaj pomankljivosti (mogoče so jih sedaj izboljšali) - kabel se ne navija sam in je dolg le 6 m, kar je v hiši včasih premalo (običajno imajo sesalci kabel dolg 9m). Pokrov vtikača kamor vtakneš sesalno cev je nekoliko neroden in jaz sem ga nekam (verjetno ob podboje vrat) zapela in se je zvil - najbrž bo zudi stran kmalu odpadel, ampak to ni pomembno za samo funkcionalnost. Fajn je, ker lahko v vodo za filtriranje prahu daš posebne dišavice (sicer precej drage) in se potem po prostorih širi super vonj. Z njim sem tudi že pomivala šipe (mamo zelo velike steklene površine) in se mi je zdelo zelo v redu. Sedaj imamo 9-mesečnico, ki je v zadnjem mesecu precej kašljala in sem ji v kopalnici naštimala inhalacije tako, da sem spustila paro s tem sesalcem - hitro in enostavno brez da bi skuhal litre vode in jih nekje vrel, ali pa vodo spuščal iz pipe. Je fajn, ekr ni treba pomivat na roke parketa - se mi tudi zdi, da zdržimo brez prahu več časa kot pa prej pri pomivanju na klasičen način (sesalec + mokra krpa). ne pa mislit, da ti bo uporaba tega sesalca prihranila kaj časa. Še vedno moraš najprej posesati, potem pa šele s paro pomiti.
|
|
|
|