Anonimen -> RE: ZUP (5.10.2009 21:32:43)
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra2a IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae a za izpit rabiš kaj drugega kot le ZUP in ZUS? Jaz sem se naučila le to dvoje in je bilo popolnoma dovolj. Pri pisnem je itak najverjetneje, da dobiš za napisat odločbo, pri ustnem je pa imela predsednica komisije pred sabo ZUP in je sam po njem šibala in postavljala vprašanja. delala sem pa v LJ, v okviru Upravne akademije. In gradivo? Kje si ga dobila? A obstaja kje kakšna internet varjanta? Ti si zakon prečitaj, najdi še tistega, ki ima komentar zraven (Jerovšek). Včasih dobiš kakšno praktično nalogo in če se zakon na pamet pifla nekdo, pa ne razume, je mal težje povezovat stvari, ki tečejo npr. v nekem postopku. Sama sem ga delala za 7. stopnjo, pa kljub temu, da nisem vodila postopkov, sem dobila tako domačo nalogo na izpitu. Včasih je blo bolj tko, da so gledal, na kakem del. mestu delaš, zdej pa nč več. Ampak, če se ti kaj sanja tudi na ustnem, skorajda ne boš padla. Takrat je pri nas padla samo ena od ne vem kolkih, ampak, ker ustno ni nč vedela. Pojdi na spletno stran Uradnega lista, odtipkaj zakon, glej prečiščeno besedilo, da boš vedela za kaj gre.
|
|
|
|