mucmucmuc -> RE: ZUP (2.12.2009 10:59:25)
|
sweety, sej jz sm tud napisala da je aktivna itd pa še ful sm kr neki napisala zravn, pa v test sm res ful napisala...vsako vprašanje z mojimi širokimi črkami je pršlo cel list, pa sm si mislila da itak, da bo vsaj 9, hja, pa ni bilo, bla je 8. učila sm se iz prosojnic sam sm si pa še nekaj stvari dopisala, k tud na predavanjih so povedal da so kao prosojnice premalo...neki malga si še dopiši zravn, magar to kar bo na predavanjih povedal. jz sm si dopisala zato k določenih stvari nism razumela iz prosojnic k je tolk mal blo napisan. želim vam vso srečo, sej bo šlo. nas je blo več kot 30-se mi zdi, nism zihr, pa ne vem če jih je 5 padl, pa še ti se res niso skor nč učil. važn je da pisn del ful napišete. pa ni 2x za rečt, da si med zakon lohk kak plonk skrijete...mi bi to lohk brez problema naredili. aja, pa kva je bla scena na pisnem hahahaha vse okoli mene punce smo si dale iste teste tak da smo lohk gledale k sosedi, drugač je za VII. stopnjo A in B test, namest da bi jih dale nazaj, smo si jih kr vzporedno dale, na koncu smo ble vse B.
|
|
|
|