Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 22.10.2009 13:10:30
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Morning..danes sem spala in vstala skupaj s tamalo,no ona je pa že tudi na dopoldanskem počitku.No danes je pa že osem mesecev Hvala vam punce moje za čestitke. Urša-kje si nabavila knjigico,js bi tudi...mogoče pa nam rata... Goveja juha-mi jo kuhamo obvezno vsak četrek(torej danes)in obvezno vsako nedeljo ,tako da Katjuša sedaj veš kdaj imamo termine Kolumbo-to pa je xxl,nekaj takega sem tudi js pila ko sem kadila,ne vpraši koliko sem jih prismodila zraven Ko nebom več dojila si bom gotovo kdaj privoščla kej takega . Šesto bolezen smo tudi mi preboleli in to na morju. Tamika-nisem sledila,a že imaš sušilec?Si sploh ne morem predstevljat kako to uspe toliko oblačil popedenat brez sušilca,vsaka čast Beni- Bravooooooooo Zaprtje-tudi Patricijo so zadnjič odprle kamilčke,imam na sumu da so jo zaprle borovnice,ki jih dam v kompot Mlea-ja imaš pa res super izgovor,so pa res naredili žurko na prav tisto uro k gredo otroci v postlo. sušilec doma in laufa 100/h tašča mojmu: ja slišim, da stroj non stop brni, HAAALOOO saj ga nisem kupila, da ga bom gledala [img]http://www.gospodinjski-aparati.si/aparati/artikel/10847/slika-1/#slika[/img]
< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 22.10.2009 13:11:28 >
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 22.10.2009 13:10:58
|
|
|
|
Katjusa
|
men se je pa kozarec v rokah zrdobil sem si nardla eno fajn urednino tko eje 2,5cm na kazalcu in me fajn peče..... da kri teče k voda pa ni treba razlagat dons sem v boliški sam ne vem kam nej paštete dam k ne uporabljam vložkov in jih torej nič nimam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 22.10.2009 13:12:53
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: SURF Morning..danes sem spala in vstala skupaj s tamalo,no ona je pa že tudi na dopoldanskem počitku.No danes je pa že osem mesecev Hvala vam punce moje za čestitke. Urša-kje si nabavila knjigico,js bi tudi...mogoče pa nam rata... Goveja juha-mi jo kuhamo obvezno vsak četrek(torej danes)in obvezno vsako nedeljo ,tako da Katjuša sedaj veš kdaj imamo termine Kolumbo-to pa je xxl,nekaj takega sem tudi js pila ko sem kadila,ne vpraši koliko sem jih prismodila zraven Ko nebom več dojila si bom gotovo kdaj privoščla kej takega . Šesto bolezen smo tudi mi preboleli in to na morju. Tamika-nisem sledila,a že imaš sušilec?Si sploh ne morem predstevljat kako to uspe toliko oblačil popedenat brez sušilca,vsaka čast Beni- Bravooooooooo Zaprtje-tudi Patricijo so zadnjič odprle kamilčke,imam na sumu da so jo zaprle borovnice,ki jih dam v kompot Mlea-ja imaš pa res super izgovor,so pa res naredili žurko na prav tisto uro k gredo otroci v postlo. sušilec doma in laufa 100/h tašča mojmu: ja slišim, da stroj non stop brni, HAAALOOO saj ga nisem kupila, da ga bom gledala mal bom popravla dala si kr link moreš vedno na sliko kliknt z desno tipko na miški in izbreti kopiraj mesto slike in tistega potem sem prilepiš
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 22.10.2009 13:13:31
|
|
|
|
Urša08
|
Tamika a ste skupaj s taščo v hiši? No pri nas je pa tko, da tast more vsake kvatre poudarit da je sušilec eden večjih porabnikov energije no en mesec nazaj je pa začel razmišljat da bi si ga omislil ker mu gredo pa stojala s cunjam na živce
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 22.10.2009 13:14:29
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša ti kr bolniško napovej
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 22.10.2009 13:16:09
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tamika a ste skupaj s taščo v hiši? No pri nas je pa tko, da tast more vsake kvatre poudarit da je sušilec eden večjih porabnikov energije no en mesec nazaj je pa začel razmišljat da bi si ga omislil ker mu gredo pa stojala s cunjam na živce ja tak so tastari.... mi smo kupli za v otroško en električni radiator ker je notri res mrzlo in mamo nastavljeno na nekje 20 stopinj dokupli smo tudi števec porabe, da mi ne bo kdo težil.... ampak kaj sem povedla atiju in zdej vsako jutro na vsezgodaj zakuri..... da ja ne bo naš radijator kej preveč porabu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 22.10.2009 13:17:24
|
|
|
|
tanci29
|
hojla otročka spita.... urša-ful si luštkana..dobr si se postrigla in pobarvala...jest se grem tud dones postrišt sam bom ista ostala ampak je treba mal oblike nardit pred australijo tamika-superca da vam sušilec tako lepo služi evo že jok ajme ajme
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 22.10.2009 13:19:08
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša ti kr bolniško napovej če bi dobla plačano drgač pa moj je imal 20 dni starega dopusta in ko ga je hotu dat namesto tistega očetovskega mu je šef reku da mu bo pač tega plačal da naj kr očetovskega pokuristi.... in včeraj pride z 1000 e domov sem ga sam debelo gledala je reku ja šef se je odloču, da mi bo dopust kr na roke plačal itak sma oba čist srečna ko se le to dobro obdobje nebi nikol končalo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 22.10.2009 13:20:50
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša superca za everčke ti zmerej prov pridejo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 22.10.2009 13:23:35
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša superca za everčke ti zmerej prov pridejo ja sej sem razmišljala kaj narest z njimi, da bo od njih največ..... zdej pa ker je moj pričakoval nekje 500€ sem mu 500 dala in mu rekla nej na račun naloži (kupu si bo neke salsa bobne za 50€ ker si jih ful želi) ostalo bo pa mal minus pokrilo , 500 sem pa skrila za krizne čase pač kmalu bo spet junij in imama še 1/3 motrorja za plačat in je treba mal našparat.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 22.10.2009 13:25:56
|
|
|
|
Katjusa
|
rada bi si dala tud bide nazaj v kopalnico sem ga dala ven, da imam tam pralni in sušilni stroj..... zdej pa ga ful pogrešam in sma se menla da bi vrgla kotno bano ven in dala not navadno in bi tako pridobila prostor za bide a ve imate bideje v kopalnici?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 22.10.2009 13:27:18
|
|
|
|
TAMIKA3
|
ursa si kot fotomodel zdaj likam manj, če mi uspe takoj iz sušilca vzet tast pa tašča sta spodaj v bajti, mi pa smo si uredili zgornjo etažo elektrika ja, zato sem pa dala 1000 € za A razred tastu za sušilca vas vabim na izlet v naše kraje - pecivo in kavica
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 22.10.2009 13:28:40
|
|
|
|
birdy
|
Glede spanja se kr strinjam z Barbaro. Tud men je čudn da je pri tašči vedno pridna, pri men pa skoz po naročju, neče lepo spat,... Znajo mal izkoriščat. Kar me podnevi ne moti, ponoči pa. Pa ponoči me ne moti tok to da je pri nama v postelji kot to da hoče met skoz joško v ustih, k pa vzamem je pa jok da "gate trga" Sušilec, midva ga bova pa prodala tko da če kera pozna koga k bi ga kupu... Je pa še v garanciji, še vsaj slabi dve leti.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 22.10.2009 13:30:04
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša mi ga nimamo, kaj jaz vem pomoje zato ker ga v stanovanju kjer sem prej živela nikoli ni bilo in ko sva sestavljala kopalnico je bilo al bide al stroj in seveda stroj bolj rabim Verjamem pa da če si že od nekdaj navajen na bide da ful manjka. Joj jaz kotne banje ne bi vn vrgla, men so tok všeč, sam v našo mini kopalnico žal ne gre.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 22.10.2009 13:30:33
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Glede spanja se kr strinjam z Barbaro. Tud men je čudn da je pri tašči vedno pridna, pri men pa skoz po naročju, neče lepo spat,... Znajo mal izkoriščat. Kar me podnevi ne moti, ponoči pa. Pa ponoči me ne moti tok to da je pri nama v postelji kot to da hoče met skoz joško v ustih, k pa vzamem je pa jok da "gate trga" Sušilec, midva ga bova pa prodala tko da če kera pozna koga k bi ga kupu... Je pa še v garanciji, še vsaj slabi dve leti. a ti ni všeč?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 22.10.2009 13:30:53
|
|
|
|
TAMIKA3
|
katjuša hvala pa kar na bolniško it , lahko prideš k nam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 22.10.2009 13:31:47
|
|
|
|
tanci29
|
čao evo en otrok spi... morm sam dodat k teli debati o knjigah, sej sem se hotla vzdržat ampak ajde moje mišljenje je da so te knjige en kup dreka...ene al pa druge in vse te psihoanalize so mi totalno adijo...jest pravim da se otrok že rodi s karakterjem katerega je potrebno usmerjat in ravnat po lastni presoji, ker tele knjige ti hitro zmešajo glavo.. spolh pa so mi psihologi največji psihopati žal ajde čao
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 22.10.2009 13:32:29
|
|
|
|
Urša08
|
Tamika ja fotomodel pa tak s podočnjaki, nč namazana, jao jao Mate pa podobno zrihtano kot mi, spodaj tašča pa tast, zgoraj mi. Iz katerega konca pa si?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 22.10.2009 13:33:59
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša mi ga nimamo, kaj jaz vem pomoje zato ker ga v stanovanju kjer sem prej živela nikoli ni bilo in ko sva sestavljala kopalnico je bilo al bide al stroj in seveda stroj bolj rabim Verjamem pa da če si že od nekdaj navajen na bide da ful manjka. Joj jaz kotne banje ne bi vn vrgla, men so tok všeč, sam v našo mini kopalnico žal ne gre. sej mi imamo malo kopalnico in kotna bana je tko fajn se včasih kopam z otrokoma al pa z dragim skupi pa sej veste keke bombe sma in sam čist komot tam not in uživama v soju svečk.... sam bideja sem ful navajena smok smo ga mel in zdej k sme mela 2x vnetje spodi me je ful motlo to da sem se mogla čist slečt da sem se lahko večkrat na dan umila..... tam se pa sam iz školke prestaviš na bide in se umiješ.... najbolj ga iz teh razlogov pogrešam.... ena varjanta še je da mojga vržem iz pisarne in dam tja not stroja ker tam je že voda in odtok pripravljan za stroj pa še za likano bi bil plac bom vidla kaj bom mojga naštimala.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 22.10.2009 13:34:16
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa rada bi si dala tud bide nazaj v kopalnico sem ga dala ven, da imam tam pralni in sušilni stroj..... zdej pa ga ful pogrešam in sma se menla da bi vrgla kotno bano ven in dala not navadno in bi tako pridobila prostor za bide a ve imate bideje v kopalnici? ja, se tam umivajo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 22.10.2009 13:34:48
|
|
|
|
Urša08
|
tanci ti kr povej svoje mnenje Se neki strinjam da je otroku del karakterja dan že v zibelko, maš dva otroka, isti starši ista vzgoja pa sta različna
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 22.10.2009 13:35:04
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tamika ja fotomodel pa tak s podočnjaki, nč namazana, jao jao Mate pa podobno zrihtano kot mi, spodaj tašča pa tast, zgoraj mi. Iz katerega konca pa si? bo kr en lep izlet proti prekmurju če se ne motim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 22.10.2009 13:36:17
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 katjuša hvala pa kar na bolniško it , lahko prideš k nam mu bom povedala..... drgač pa čez 3 tedne gre moj službeno v avstrijo in bom imela petek in soboto frej tko da zbiram povabila ampak pridem za cel dan z obema
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 22.10.2009 13:36:28
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tamika ja fotomodel pa tak s podočnjaki, nč namazana, jao jao Mate pa podobno zrihtano kot mi, spodaj tašča pa tast, zgoraj mi. Iz katerega konca pa si? prekmurje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 22.10.2009 13:38:51
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: birdy Glede spanja se kr strinjam z Barbaro. Tud men je čudn da je pri tašči vedno pridna, pri men pa skoz po naročju, neče lepo spat,... Znajo mal izkoriščat. Kar me podnevi ne moti, ponoči pa. Pa ponoči me ne moti tok to da je pri nama v postelji kot to da hoče met skoz joško v ustih, k pa vzamem je pa jok da "gate trga" Sušilec, midva ga bova pa prodala tko da če kera pozna koga k bi ga kupu... Je pa še v garanciji, še vsaj slabi dve leti. a ti ni všeč? Všeč že všeč. Sam tast in tašča pravta da mata onadva v kurilnici dost placa za obešat in da naj raj tam obešam da ne bo preveč elektrike kuril K da je izvedljiv da mam Kristi in še en štuk nižje trogam škaf s cunam dol. Si nekak ne predstavljam te umetnosti, pa ajde In tko pač sušim na stojalu v dnevni
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?