|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
22.10.2009 11:06:31   
lilcha
No še poročilo o naši vročini, ki se je začela v nedeljo z 39.5 in potem trajala in trajala tudi do 40.3 . V ponedeljek popoldan smo šli k P, dali kri, nič pokazalo, zato je bil sum na virozico. Danes smo imeli kontrolo in glede ne to da je bila visoka vročina 3 dni, potem pa je padla in da se ji je po trebuščku naredilo malo drobnih pikic je P zaključila da smo imeli 6-to bolezen.

Ponoči pa tko kot nekatere pišete tudipri nas še vedno zbujanje na 3 ure, včasih mal več, včasih mal manj, tolk da dobi joško in po 5-ih minutah spi nazaj. Jo pa zvečer ponavad dam spat v svojo pojstlo (je zraven najine )  med 19-20 in jo dam k nama ko se prvič zbudi okog 23-24. Pol jo pa pustim pri nama.

Jo pa zdele že kak dober mesec nekaj matra med spanjem, da ko zaspi je v parih minutah tak jok da jo komaj potolažimo in ko končno zaspi nazaj spet po 15 min. ista zgodba. To se lahko ponovi tudi po 10 x na noč, tko da o moji naspanosti ne duha ne sluha. Ne vem al kej sanja, al kva bi to lohk blo.

Fajn bodte.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
22.10.2009 11:09:38   
Čebel@
vsem ki ne spite ponoči,vam pošiljam en kup user posted image user posted image user posted image

jaz Hane sploh ne mislim hvalit,ker si mi lahko v trenutku poruši in bom hodila po svetu ko zombi

(odgovor članu lilcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
22.10.2009 11:11:31   
Urša08
majchy lepo da ti Hana spančka celo noč brez problema in si ti naspana user posted image user posted image user posted image Je Hana kaj boljša?

lilcha tale 6 bolezen je pa kar pogosta, glede spanca smo pa tam tam, ampak saj bouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
22.10.2009 11:16:06   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

majchy lepo da ti Hana spančka celo noč brez problema in si ti naspana user posted image user posted image user posted image Je Hana kaj boljša?

sem se razvadila da tudi jaz toliko časa spim,samo če se pa začne zbujati bom pa kot zombi.......drugače pa Hani full teče iz noska,ampak je dobre volje........moram v lekarno po fiziološko,samo počakamda možek domov pride

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
22.10.2009 11:17:28   
Urša08
majchy samo da je dobre volje, nosek bosta že poštimaliuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
22.10.2009 11:19:20   
Čebel@
urša......jaz še vedno čakam na fotke nove fruzureuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
22.10.2009 11:21:48   
Urša08
majchy jao sem pozabla, ampak slikal me pa je tako da jih še naložim, grem fotkiča iskat

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
22.10.2009 11:22:39   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

urša......jaz še vedno čakam na fotke nove fruzureuser posted image

Jaz tud....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
22.10.2009 11:24:10   
Čebel@

majchy jao sem pozabla, ampak slikal me pa je tako da jih še naložim, grem fotkiča iskat
user posted image user posted image user posted image bom počakalauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
22.10.2009 11:28:22   
Urša08
no nekako takole zgleda

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
22.10.2009 11:29:53   
piskot
jaz sem pa danes ponoci ani dlesni namazala s calgelom. pa je pomagalo. sicer se je zbudila iste ure kot obicajno, ampak jokala pa ni. samo po meni je zacela plezat user posted image .

ursa
no ja, hvala za nasvet. ampak mislim da jo znam ze na pamet. pa ne bi zdaj o tem, vi kar preberite, pa probajte. mogoce bo pri vasih otrocih delovalo.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu lilcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
22.10.2009 11:31:14   
Onasiss
URŠA-FULL SI LEPA IN ZELO TI PAŠE...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
22.10.2009 11:34:07   
Urša08
mlea hvalati, jaz se morm še mal navadit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
22.10.2009 11:34:34   
piskot
ursa uau. lepo. user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
22.10.2009 11:38:07   
Čebel@

no nekako takole zgleda

user posted image

u ja.....luštna zelo in ti tudi pašeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
22.10.2009 11:40:30   
SURF
Morning..danes sem spala in vstala skupaj s tamalo,no ona je pa že tudi na dopoldanskem počitku.No danes je pa že osem mesecevuser posted image Hvala vam punce moje za čestitke.

Urša-kje si nabavila knjigico,js bi tudi...mogoče pa nam rata...

Goveja juha-mi jo kuhamo obvezno vsak četrek(torej danes)in obvezno vsako nedeljouser posted image ,tako da Katjuša sedaj veš kdaj imamo termineuser posted image

Kolumbo-to pa je xxl,nekaj takega sem tudi js pila ko sem kadila,ne vpraši koliko sem jih prismodila zravenuser posted image Ko nebom več dojila si bom gotovo kdaj privoščla kej takegauser posted image .

Šesto bolezen smo tudi mi preboleli in to na morju.

Tamika-nisem sledila,a že imaš sušilec?Si sploh ne morem predstevljat kako to uspe toliko oblačil popedenat brez sušilca,vsaka častuser posted image

Beni-user posted image user posted image Bravooooooooouser posted image

Zaprtje-tudi Patricijo so zadnjič odprle kamilčke,imam na sumu da so jo zaprle borovnice,ki jih dam v kompotuser posted image

Mlea-ja imaš pa res super izgovor,so pa res naredili žurko na prav tisto uro k gredo otroci v postlo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
22.10.2009 11:41:37   
Katjusa

no nekako takole zgleda

user posted image

u ja.....luštna zelo in ti tudi pašeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ooooo kako je ena mami lepauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo ti pristajauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
22.10.2009 11:43:30   
SURF

no nekako takole zgleda

user posted image

LUŠTNA!!!!!user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
   [Brisano sporočilo]
22.10.2009 12:30:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu SURF)
  Neposredna povezava do sporočila: 1969
22.10.2009 12:51:14   
Urša08
Punce hvala za pohvale user posted image

Kolumbo
k teb je bratec prišel na kafe men pa bratranec na kapučinuser posted image user posted image user posted image

Surf po internetu sem naročila založba Didakta, 10e

Grem Žiga spat dat

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
22.10.2009 12:58:08   
BarbaraGS
Ursa res si lusna!!!!!

Drugace pa imamo mi to knjigo in meni osebno je brezvezna... Mozu je bila kolkor tolko vsec, ampak na koncu se nisva odlocila za to metodo iz veliko razlogov...
Mogoce pa bo vam delovala. Povej kako bo :)

V zvezi z jokom pa obstajata dve teoriji, ki se spodbijata ena drugo:
1. ce otrok joce in mu ti das vedet da si tam zanj, samo ne ugodis njegovi zelji, se bo naucil sam resevati tezave in graditi na samozavesti. Ce pa ga takoj tolazis in priteces ko zajoka, ne bo nikoli znal stati na svojih nogah
2. ce otrok joce in ne gres k njemu in ga ne potolazis, bo ugotovil, da je jok brezvezen in ne bo vec jokal. Zgubil bo zaupanje v starse...

Meni osebno je druga teorija blesava, ker otroku ne das vedet da ga imas rad samo skozi tolazbo ob joku in tudi ni vsak jok enak. Je jok stiske, jok izsiljevanja, jok zalosti in osamljenosti, jok bolecine, lakote.... Dojencki so zelo pametni in npr. nasa je ze pogruntala da pri meni s stokanjem in stegovanjem rok lahko kaj doseze in mi to ves cas dela. Atiju pa nikoli in je pridna ko miska. Pol pa naj se kdo rece, da to ni preracunljivost hehehehe.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
22.10.2009 13:05:35   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Morning..danes sem spala in vstala skupaj s tamalo,no ona je pa že tudi na dopoldanskem počitku.No danes je pa že osem mesecevuser posted image Hvala vam punce moje za čestitke.

Urša-kje si nabavila knjigico,js bi tudi...mogoče pa nam rata...

Goveja juha-mi jo kuhamo obvezno vsak četrek(torej danes)in obvezno vsako nedeljouser posted image ,tako da Katjuša sedaj veš kdaj imamo termineuser posted image

Kolumbo-to pa je xxl,nekaj takega sem tudi js pila ko sem kadila,ne vpraši koliko sem jih prismodila zravenuser posted image Ko nebom več dojila si bom gotovo kdaj privoščla kej takegauser posted image .

Šesto bolezen smo tudi mi preboleli in to na morju.

Tamika-nisem sledila,a že imaš sušilec?Si sploh ne morem predstevljat kako to uspe toliko oblačil popedenat brez sušilca,vsaka častuser posted image

Beni-user posted image user posted image Bravooooooooouser posted image

Zaprtje-tudi Patricijo so zadnjič odprle kamilčke,imam na sumu da so jo zaprle borovnice,ki jih dam v kompotuser posted image

Mlea-ja imaš pa res super izgovor,so pa res naredili žurko na prav tisto uro k gredo otroci v postlo.

mam sušilec. dokler ne veš kaj ti manjka gre, ampak pol ko se razvadiš

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
22.10.2009 13:08:01   
Urša08
Barbarags ja glede jokov maš prav, so res različni. So si pa tudi otročki in njihove potrebe različneuser posted image . Jaz veliko razmišljam o Žigcu zakaj se nam ponoči zbuja in očitno rabi nežnost, crklanje. Kaj naj rečem čez dan zlat dojenček, sam se zamoti, igra, ma pravi cukrček (vsaj po večini), ponoči pa tako. Malce sem včeraj začela razmišljati da mu mogoče čez dan premalo crklanja dam in mu manjkauser posted image ne me koj obsojat samo razmišljam. Čez dan se res ukvarjam z obema in ne samo z njim in mu mogoče manjkauser posted image  

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
22.10.2009 13:09:04   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

Ursa res si lusna!!!!!

Drugace pa imamo mi to knjigo in meni osebno je brezvezna... Mozu je bila kolkor tolko vsec, ampak na koncu se nisva odlocila za to metodo iz veliko razlogov...
Mogoce pa bo vam delovala. Povej kako bo :)

V zvezi z jokom pa obstajata dve teoriji, ki se spodbijata ena drugo:
1. ce otrok joce in mu ti das vedet da si tam zanj, samo ne ugodis njegovi zelji, se bo naucil sam resevati tezave in graditi na samozavesti. Ce pa ga takoj tolazis in priteces ko zajoka, ne bo nikoli znal stati na svojih nogah
2. ce otrok joce in ne gres k njemu in ga ne potolazis, bo ugotovil, da je jok brezvezen in ne bo vec jokal. Zgubil bo zaupanje v starse...

Meni osebno je druga teorija blesava, ker otroku ne das vedet da ga imas rad samo skozi tolazbo ob joku in tudi ni vsak jok enak. Je jok stiske, jok izsiljevanja, jok zalosti in osamljenosti, jok bolecine, lakote.... Dojencki so zelo pametni in npr. nasa je ze pogruntala da pri meni s stokanjem in stegovanjem rok lahko kaj doseze in mi to ves cas dela. Atiju pa nikoli in je pridna ko miska. Pol pa naj se kdo rece, da to ni preracunljivost hehehehe.

jst sem nekje na tvoji valovniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
22.10.2009 13:09:48   
Urša08
Tamika a kej manj likaš sedaj? Si zadovoljna?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?