|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
21.10.2009 11:49:40   
SURF
zdej sem šla seznam gledat,mah vse sem pobrkala,Mihailo se je danes osem mesecev nazaj rodil,mogoče sem pobrkala ker je imela rok za manouser posted image eh...kave še nisem pilauser posted image
smotanauser posted image

MIHAILO ŠE ENKRAT VSE NAJLEPŠE!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
21.10.2009 11:51:32   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

zdej sem šla seznam gledat,mah vse sem pobrkala,Mihailo se je danes osem mesecev nazaj rodil,mogoče sem pobrkala ker je imela rok za manouser posted image eh...kave še nisem pilauser posted image
smotanauser posted image

MIHAILO ŠE ENKRAT VSE NAJLEPŠE!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

tale je samo zate:

user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
21.10.2009 11:53:33   
SURF
user posted image

HVALAuser posted image za kafe.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
21.10.2009 11:54:11   
SURF
zgleda močnauser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
21.10.2009 11:58:44   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

zgleda močnauser posted image

ima tok zoca da bi žlička pokonci stalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
21.10.2009 11:59:24   
Čebel@
katjuša.......kako ste?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
21.10.2009 12:31:20   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

katjuša.......kako ste?

super, hvala za skrb:) flori v vrtcu beni trenutno spi je tečn k ..... kr za mano hod in se dere sploh ne vem kaj mu jeuser posted image očitno je tak mamin sinkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ko pa mojga kliče po telefonu je pa cel sladek in nasmejanuser posted image ja no sej rada vidim, da me ima rad in da me če met ob sebiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
21.10.2009 13:15:09   
MIHAILO
Pozdravljene punce...se ze dolgo nisem oglasila ...mi smo vredu,Mihailo bi skoz stal na nogicah,za vse kar prime se vstane in potem vriska od srece...zdaj pa eno vprasanje...a zdaj ,ko stoji na nogicah sam,ko se dvigne,se plazi,kobaca ...a MU SE VEDNO LAHKO SKODI HODALICA ????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SM GA ZADNJIC PROBALA DAT PRI KOLEGIICI IN JE FULL UZIVAL...user posted image
SURF IN TAMIKA hvala za cestitke...ze 8 mesecev ,kako hitro gre...

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
21.10.2009 13:34:54   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Pozdravljene punce...se ze dolgo nisem oglasila ...mi smo vredu,Mihailo bi skoz stal na nogicah,za vse kar prime se vstane in potem vriska od srece...zdaj pa eno vprasanje...a zdaj ,ko stoji na nogicah sam,ko se dvigne,se plazi,kobaca ...a MU SE VEDNO LAHKO SKODI HODALICA ????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SM GA ZADNJIC PROBALA DAT PRI KOLEGIICI IN JE FULL UZIVAL...user posted image

jst sem proti hojci tko da ja škodi..... če je tebi všeč ga lahko daš not tle pač imajo starši različen pogled na to ja al ne.....
men pač ni všeč kako otrok tam postavlja nogiče in svar gre kr hitro in ko bi mali sicer že lepo hodu se potem kr zeletava in ne zna padit (pade iz celega) v glavnem en kup stvari je, ki sicer niso trajne..... jst ga nabi dajala not zdej je za svojo starost super mobilen se prekobaca do sedežne se dvigne in potem s eprime mizice in prestopi tja potem gre okol mizice in se vsede na tla pa kobaca do omare in se spet dvigne..... a ni to boljše kot pa da se zaletava iz kota v kot? se mi zdi da tako bolj razvija svojo motoriko...... če pa jo že imaš pa ne bo nič škode če ga za kakšnih 10 min dnevno daš tja not sam glej da to ne pride v celodnevno razvado..... jst ko ga ne želim imet po celem stanovanju ga dam raje malo v stajico (ko grem na wc al pa ko poštar popipka da je treba it kej podpisat, drugače je ne uporabljam ga imam na frej in uživa.....)
hojco imamo in je ne uporabljamo in tud pri florjanu jo nismo samo za kakih 20 min na teden pri babiki in dediju.... shodu je z 10,5 meseci in ko je shodu tud ni padu ampak je šel kot se reče...... če je slučajno prišlo do padca nikol ni padu drugače kot na ritko....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
21.10.2009 13:36:43   
sunny24
Dan!
Mene je moja madam danes full presenetla, k je po dolgem cajtu spala do 9:30...

Zjutraj je pršla "na obisk" oz je pršla špricat h meni sestrična in je Gajo zabavala. Je Gaja vmes še s kavča telebnla, ampak je na srečo najprej na rit prstala, pa po nogah od sestrične se malo povalala in je pol sam malo butnla na tla...Tko, da ni nič huješga!
Zdej Gaja panča, moj je šou na kafe, jst sem si bučo oprala, pol pa k moj prije šibnemo malo ven dokler je še sonček.

Učeri sm ji kupla ovčko za v voziček, da bo mela pozimi rit na toplem ko bomo okoli pohajali. Pa še uno pojočo knigico sm ji kupla.
Drugače pa sm jst Gaji učeri dala bundo za ven, ker je blo mraz, pa kapo je tudi mela gor. Ma pa 2 bundi-eno bol tanko in eno fajn debelo. Sm tko ku birdy, če skačem jst okoli u bundi, pol bo tudi Gaja. Kombinezončka pa ji ne mislim kupavat.

mihailo, čestitke za obmesečnico! user posted image user posted image user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
21.10.2009 13:41:55   
sunny24
mihailo, sjt sem tudi full proti hojici, k enostavno motorika pol ne dela tko kot je treba. Naj se user posted image nauči sam kao korake delat in vse kar spada zraven.

Čeprov mi "tašča" mori, da bo Gaji kupla hojico, da itak ne škodi če jo pa prodajao (WTF??? user posted image )...Naj jo kupi če ma viška dnarja, Gaja pa tam not ne bo in pika. user posted image Sicer pol jst izpadem zateženo (že zadnjič sem izpadla totalno zatežena in ne vem kaj še vse, ko smo z mojim pošizila, k ji je dala alpsko mleko 1,6 čeprov sm ji povedala, da do 1 leta bo pila AM in konec; pa še gosti sok ji daje in to čistega, nč redčenega...user posted image user posted image user posted image ) ampak mi totalno dol visi! 

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
21.10.2009 13:43:15   
Čebel@
zdele sem vidla pri Hani v nosu eno veliko muco in sem jo hotla ven vzet kar s palčko za ušesa(user posted image ) in sem ji jo porinila nazaj namesto venuser posted image user posted image user posted image sem ji zlila 2 fiziološki v noska,pa me vseeno skrbi da jo nebi zaradi tega  smrklčka bolela ušeskauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
21.10.2009 13:46:02   
Urša08
ojla

Jaz mam že novo frizuro user posted image user posted image user posted image joj kok paše mal spremembe user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem zdele na hitrco kosilo skup spacala, dobro da mi je še omakica od ponedeljka ostala in sem samo krompirčka nardila user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
21.10.2009 13:46:54   
Čebel@
mihailo........se strinjam s katjušo-vsak ima različne poglede na hojco-->jaz sem proti in jo ne mislim uporabljat(čeprav jo imamo)user posted image ........tudi od naju s Hano vse naj naj za mini RDuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sunny.......pravilno da poveš kaj lahko in kaj ne-Gaja je tvoja in TI postavljaš mejeuser posted image user posted image user posted image
katjuša.......user posted image user posted image user posted image da uživate......k nam pa drug teden pride zidar in bo stene na fino spucaluser posted image user posted image user posted image bo tko zgledal ko da imamo že pobeljenouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
21.10.2009 13:47:18   
sunny24
majchy, ma po mojem ne bo nič hudga. Če si ji zlila not 2 fiziološki, pol je tista miška že šla...user posted image
Kako kej drugače?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
21.10.2009 13:48:28   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

ojla

Jaz mam že novo frizuro user posted image user posted image user posted image joj kok paše mal spremembe user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem zdele na hitrco kosilo skup spacala, dobro da mi je še omakica od ponedeljka ostala in sem samo krompirčka nardila user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  a se nam boš pokazala????user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
21.10.2009 13:49:12   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

majchy, ma po mojem ne bo nič hudga. Če si ji zlila not 2 fiziološki, pol je tista miška že šla...user posted image
Kako kej drugače?

uf sem si oddahnilauser posted image
drugače pa ok,nič posebnegauser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
21.10.2009 13:49:34   
sunny24
ursa, super za novo čupico!!! user posted image user posted image user posted image
Pr meni bi tudi že biu cajt, da grem nazaj kej do frizerke, vsaj pinjo (te lase ospredi) skrajšat. Sem se pa 2 tedna nazaj pobarvala po dolgem cajtu...Sm se nazadnje malo predn se je Gaja rodila...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
21.10.2009 13:49:38   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

jst sem proti hojci tko da ja škodi..... če je tebi všeč ga lahko daš not tle pač imajo starši različen pogled na to ja al ne.....
men pač ni všeč kako otrok tam postavlja nogiče in svar gre kr hitro in ko bi mali sicer že lepo hodu se potem kr zeletava in ne zna padit (pade iz celega) v glavnem en kup stvari je, ki sicer niso trajne..... jst ga nabi dajala not zdej je za svojo starost super mobilen se prekobaca do sedežne se dvigne in potem s eprime mizice in prestopi tja potem gre okol mizice in se vsede na tla pa kobaca do omare in se spet dvigne..... a ni to boljše kot pa da se zaletava iz kota v kot? se mi zdi da tako bolj razvija svojo motoriko...... če pa jo že imaš pa ne bo nič škode če ga za kakšnih 10 min dnevno daš tja not sam glej da to ne pride v celodnevno razvado..... jst ko ga ne želim imet po celem stanovanju ga dam raje malo v stajico (ko grem na wc al pa ko poštar popipka da je treba it kej podpisat, drugače je ne uporabljam ga imam na frej in uživa.....)
hojco imamo in je ne uporabljamo in tud pri florjanu jo nismo samo za kakih 20 min na teden pri babiki in dediju.... shodu je z 10,5 meseci in ko je shodu tud ni padu ampak je šel kot se reče...... če je slučajno prišlo do padca nikol ni padu drugače kot na ritko....

Tudi Mihailo je na tleh ,kobaca itd...ko sedi in se igra ga dam v stajico ,sem pa mislila da si sposodim hojico in ga dam na dan 30min recimo,ne veliko ,ker tudi jaz nisem za njo ,da je skoz v njej...drugac smo pa mi tudi bili veliko in smo tudi shodiliuser posted image tako ,da mislim ,ce ga dam jaz malo notri ne bo panike ane...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
21.10.2009 13:49:41   
Urša08
Mihailo jaz hojice ne uporabljam, je nisem ne pri enem ne pri drugem. Sem za to da se otrok prosto premika po prostoru.

Sunny joj tele tašče , moja bi tud kr neki Žigu dajala user posted image user posted image user posted image , pa ravno v ponedeljek ji dam mlečno kašico in z mojim prideva domov, jo vprašam kdaj je jedel kašico pa pravi sej jo ni je banano user posted image a se ne more držat tega kar rečem, mah sej mi vedno sistem podre. Glede 1,6 smo mel pa mi pr Nejcu tud štale 100X sem povedala da more met polnomastno mleko in jogurtke, pa pridem dol in mu daje 1,3 user posted image user posted image user posted image user posted image pa sej škoda besed. Kokr da bi sten govoruuser posted image

majchy jaz mislim da ne bo nič narobe user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
21.10.2009 13:51:14   
birdy

zdele sem vidla pri Hani v nosu eno veliko muco in sem jo hotla ven vzet kar s palčko za ušesa(user posted image ) in sem ji jo porinila nazaj namesto venuser posted image user posted image user posted image sem ji zlila 2 fiziološki v noska,pa me vseeno skrbi da jo nebi zaradi tega  smrklčka bolela ušeskauser posted image user posted image user posted image

Zarad ene mucke jo pa res ne bojo ušesa bolelauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
21.10.2009 13:51:46   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Zarad ene mucke jo pa res ne bojo ušesa bolelauser posted image
upam da res neuser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
21.10.2009 13:52:50   
Urša08
majchy bom mojmu rekla ko pride dam da kako fotko nardiuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
21.10.2009 13:53:50   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

majchy bom mojmu rekla ko pride dam da kako fotko nardiuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
21.10.2009 13:54:06   
sunny24
Ma ja, ma sej upam, da se hmali odselimo da bomo meli pol mir...Ker včasih je kar tečna. Danes je rekla, da naj ji jajce skuham in ji v mleko zmešam...user posted image user posted image user posted image Ja, veš da...
Joj, učeri sm si obula ta nove škorne ko smo šle z Gajo popoldne ven...Mene so noge tko bolele, k nism več navajena s petami hodit...Prej sm jih mela vsak dan, od lani junija pa jih sploh še mela nism...Bom mogla trenirat, ker ko se vrnem na delo, bo treba bit u petah najmanj 7 ur...In bom boga, če ne bom spet strenirala mojih tačk...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?