|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
16.10.2009 15:04:03   
Urša08
Men bo pa Nejc dons živčke popapcal user posted image user posted image user posted image user posted image sem prov jezna user posted image user posted image user posted image user posted image čist nč ne uboga, pa skoz Žigu nagaja.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
16.10.2009 15:05:12   
Katjusa
tamika ko prlimaš link za sliko pred njim napiši [img]in za njim [/img]

witto a veš da si prva nosečka med februarčicamiuser posted image user posted image user posted image user posted image noro ful ful dobro sezona nosečk se je odprla no mogoče še pride katerauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem ful navdušena sama bi si želela ampak ko bo bo pač vsem nam ni takoj dano sem pa zato tok bolj vesela za tiste, ki jim rata sploh pa da jih takole presenetiuser posted image user posted image user posted image user posted image sej vem me se veselimo ti si pa v šoku no ko boš vse skupaj prespala boš spoznala, da je ni večje srečeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
16.10.2009 15:05:50   
Urša08
Tamika boš vidla kok hitr boš mela sušilca v malem prstku user posted image user posted image user posted image Jaz ga ful rada uporabljam, sem ravno eno rundo vn vzela. 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
16.10.2009 15:05:57   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: witto

punce ne mi še čestitat user posted image , v nedeljo bom potrdila z cbuser posted image

navijamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če sta ti 2 pokazala user posted image pol mislim, da ni dvomauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
16.10.2009 15:05:59   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Men bo pa Nejc dons živčke popapcal user posted image user posted image user posted image user posted image sem prov jezna user posted image user posted image user posted image user posted image čist nč ne uboga, pa skoz Žigu nagaja.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   darilo za obletnico, da ja ne bosta pozabila nanj......user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
16.10.2009 15:06:39   
Katjusa

Tamika boš vidla kok hitr boš mela sušilca v malem prstku user posted image user posted image user posted image Jaz ga ful rada uporabljam, sem ravno eno rundo vn vzela. 

jst jo mam tud in čakam dobro dušo da mi jo zložiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vabljeneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
16.10.2009 15:08:39   
Urša08
mlea to pa je darilo ja user posted image user posted image user posted image user posted image   če bo cel dan tak se mi bo zrolalouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
16.10.2009 15:09:17   
Urša08
katjuša kr k men prnes , ena runda več se ne bo poznalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
16.10.2009 15:14:21   
witto

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

tamika ko prlimaš link za sliko pred njim napiši [img]in za njim [/img]

witto a veš da si prva nosečka med februarčicamiuser posted image user posted image user posted image user posted image noro ful ful dobro sezona nosečk se je odprla no mogoče še pride katerauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem ful navdušena sama bi si želela ampak ko bo bo pač vsem nam ni takoj dano sem pa zato tok bolj vesela za tiste, ki jim rata sploh pa da jih takole presenetiuser posted image user posted image user posted image user posted image sej vem me se veselimo ti si pa v šoku no ko boš vse skupaj prespala boš spoznala, da je ni večje srečeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sej vem Katjuša, točno tako je kot si napisala. Pa tudi če bo cb v nedeljo pokazal -, nič zato. Bo že drugič. Hmmmm ja v šoku sem. Ker danes zjutraj ko mi je ta prvi cb,pokazal negativno, sem bila ok,pač ni, sem si rekla, šokiral me je ta drugi,ki sem ga naredila zdaj ob 14h.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
16.10.2009 15:15:24   
witto
Kaj pa veš, Katjuša, lahko boš ti drugauser posted image user posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
16.10.2009 15:26:29   
BarbaraGS
witto jaz ti zavidam!!!! user posted image Jaz bi tudi bila!!!!!!!!

claud nasa je imela full vrocine ob prvem zobku

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
16.10.2009 16:06:13   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: witto

Kaj pa veš, Katjuša, lahko boš ti drugauser posted image user posted image user posted image user posted image ?

ja četudi bom tretja al pa četrta ko bom vem da bom najsrečnejšauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
barbara mogoče smo pa me tud al si že doblauser posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
16.10.2009 16:08:02   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

witto jaz ti zavidam!!!! user posted image Jaz bi tudi bila!!!!!!!!

claud nasa je imela full vrocine ob prvem zobku

sem vedla da sem neki prebrala pa pol pozabla.... ja pri dojenčkih je tako ko imajo vročino je ta takoj ful visoka in četud gre samo za rast zobka se lahko dvigne tud do 40 kar neverjetno otročki dobro prenašajo.....  ni kej druga narest k calpol dat in kake obhladke

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
16.10.2009 16:12:10   
Katjusa
komi sem čakala da se bo začel dvigovat ta naš mali škrat zdej mu je pa vse napoti od kablov papirjev, prdali so glavna trakcija da ne govorim o knjigah.... vse kar doseče pade na tla in potem še malo v usta in malo poslinit pa malo zmečkatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se mi že mal rola od tega sesanja in pospravljanja dnevno dobesedno 2x dnevno sesam, kuj k bo zime konec gre tepih ven ker se vse vidi in pozna in me tok živcira prej s eni vidlo pa sem posesala tu pa tam (vsaj 1x tedensko) zdej pa sesam kot da sem obsedena s sesalcemuser posted image user posted image user posted image user posted image tak da če katera rab da ji kdo pride posesat nej kr pove za 2 palačinki al pa eno mlečno čokolado vse zrihtamuser posted image user posted image user posted image user posted image
pa sem se spomnla na palačinke dons jih bom naredlauser posted image user posted image user posted image user posted image
witto a boš kakšno? sej veš nosečnost in palačinke gredo najboljše skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
16.10.2009 16:32:36   
BarbaraGS
katjusa ne, se ni user posted image . Pa kavo sem poskusala pit pa mi je kar smrdela, pa nic mi ne pase jest... sam ne verjamem, da sem rojena pod taksno srecno zvezdo, da bi blo user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
16.10.2009 16:33:05   
witto
Hvala Katjuša,vendar ne jem palačink. Razen tistih pečenih z skuto v pečiciuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
16.10.2009 16:33:41   
witto

katjusa ne, se ni user posted image . Pa kavo sem poskusala pit pa mi je kar smrdela, pa nic mi ne pase jest... sam ne verjamem, da sem rojena pod taksno srecno zvezdo, da bi blo user posted image

Kaj pa veš.......kaj pa veš........user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1392
16.10.2009 16:41:47   
BarbaraGS
user posted image user posted image user posted image glih sem prisla z wc-ja :( user posted image je prisla.

Bomo pa naslednji mesec se bolj aktivni...

Zdaj se pa grem malo k mozeku tolazit

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
16.10.2009 16:54:37   
Katjusa

user posted image user posted image user posted image glih sem prisla z wc-ja :( user posted image je prisla.

user posted image user posted image user posted image jokam s teboj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst pa zdej čakam vsaj debelih 15 dni... me ful ma da bi probala ker itak bi jo mogla dobit že 1 teden nazaj sploh glede na to da sem jedla klomifen ....... ampak se bojim razočaranjauser posted image te tablete, ki mi jih je pa danes dal se pa lahko tud med nosečnostjo jejo tak, da ni nobene panike

Neposredna povezava do sporočila: 1394
16.10.2009 16:55:23   
Ajvy
Urša....bila sem na Tarjinem koncertu...bivš pevka od NIghtwish-ev.....

Barbara...a res...tvoji prijateljici pa kar zavidam...ne bi se branla...res ne...
JA po tej Tarji ima moja Tarja ime...je pa zanimivo, ko cela dvorana vzklika..Tarja Tarja...jst pa tist v mislih...ja doma spi...user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

Neposredna povezava do sporočila: 1395
16.10.2009 16:55:26   
Ajvy

kayica alpsko mleko res ni dobro za user posted image zato se ga izogibaj. Kupuj sveže mleko - v vsaki trgovini na polici v hladilniku imaš sveže mleko in glej da bo melo 3,5 oz. 3,2 mlečne maščobe kar velja tudi za jogurtke.

jst sem se pa pr Tarji uštela....kupila sem ji navadno mleko....in je postala čist flekasta.....in sem prešaltala na alpsko in nobenih težav....od takrat naprej imamo doma samo alpsko

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
16.10.2009 16:56:28   
Ajvy

vse ob svojem času in vsaka stvar je za nekaj dobra....mogoče pa še nisi bila pripravljena....nehaj mislit na to..pa bo prej....
Držim pesti...in še vedno čakam ,na tvoj klic in obisk

Neposredna povezava do sporočila: 1397
16.10.2009 17:03:35   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

vse ob svojem času in vsaka stvar je za nekaj dobra....mogoče pa še nisi bila pripravljena....nehaj mislit na to..pa bo prej....

ko sem se prvič trudla zanosit in nikakor ni uspelo sme poklicala svojo prijateljico (psihologinja po poklicu) in sem se ji potožla in med drugim sme ji rekla ne vem kaj nej vsi mi govorijo nej pozabim nej odmislim in bo ampak jst to ne znam..... njen odgovor je bil kej storiš če rečem ne mislt na rdečo barvo? sem rekla ja na njo mislim..... torej point je v tem, da če se trudiš nekaj odmislt ne moreš.....

barbara kako je blo pa s prvo nosečnostjo? po kolkem času je uspela? men so obe uspele v povprečju 2 let eno par mesecev več eno malo manj.... zdej v tretje upam na čudež in da bo prejuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
16.10.2009 17:08:46   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

ko sem se prvič trudla zanosit in nikakor ni uspelo sme poklicala svojo prijateljico (psihologinja po poklicu) in sem se ji potožla in med drugim sme ji rekla ne vem kaj nej vsi mi govorijo nej pozabim nej odmislim in bo ampak jst to ne znam..... njen odgovor je bil kej storiš če rečem ne mislt na rdečo barvo? sem rekla ja na njo mislim..... torej point je v tem, da če se trudiš nekaj odmislt ne moreš.....

barbara kako je blo pa s prvo nosečnostjo? po kolkem času je uspela? men so obe uspele v povprečju 2 let eno par mesecev več eno malo manj.... zdej v tretje upam na čudež in da bo prejuser posted image user posted image user posted image user posted image

lahko pa preusmeriš svoje misli in s tem odmisliš in daš telesu na voljo da se sam odloči kako in kaj...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
16.10.2009 17:29:07   
Čebel@
kaj berem da imamo prvo srečko user posted image ???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vaju:Katjuša in Barbara pa še vedno navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?