Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.10.2009 11:13:17
|
|
|
|
Katjusa
|
še dpbro, da je florjan ostal doma ker zdej lahko babiki pomaga zelje ribat:) tole je pa naša prikolica:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.10.2009 13:02:38
|
|
|
|
BarbaraGS
|
Katjusa lusna zadeva to...bo prislo prav ker radi kampirate :)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.10.2009 13:39:10
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS Katjusa lusna zadeva to...bo prislo prav ker radi kampirate :) ja res je ko jo porihtam, bo še lepša (nov podn nove zavese, mogoče nove blazine al pa vsaj preobleke zanje....) ma ful se da nardit, da je notranjost čim bolj domača in luštna.... zunaj pa važno da je cela in da ne pušča.... moja mami je tud ful navdušena in že kr sanjari kako bo šla na morje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.10.2009 14:27:33
|
|
|
|
tanci29
|
a dej a tok ste načvekale čak mal rabm eno uro da predelam uglavnem katjuša-luštne slikice pa fajn da maste prikolo že doma barbara-no sej božiček bo kmalu pa pol ne bo treba mislit ...sam ste dobri, men nebi ratal pospravt za tolk cajta ene stvari u klet
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.10.2009 15:17:52
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 a dej a tok ste načvekale čak mal rabm eno uro da predelam uglavnem katjuša-luštne slikice pa fajn da maste prikolo že doma barbara-no sej božiček bo kmalu pa pol ne bo treba mislit ...sam ste dobri, men nebi ratal pospravt za tolk cajta ene stvari u klet jst še en dan ne morem skrivat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.10.2009 15:26:49
|
|
|
|
Onasiss
|
Ojla.... evo moj Tyson spi... Onasis je odplul..... v neznano.... Kaj pa je problem pospravt..... daš v klet al pa kam v omaro za kak teden in pozabiš.... in najdeš ravno pred Božičem.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.10.2009 15:27:11
|
|
|
|
simonakr
|
Dan! Kako je blo na srečanju? Poročilo prosim!! Kolumbo - maš zs Grem mal tamalo crklat
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.10.2009 15:27:51
|
|
|
|
Onasiss
|
BArbara in katjusa lepe slikice..... Katjusa- naj se Florči čimprej pozdravi.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.10.2009 15:29:07
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ojla.... evo moj Tyson spi... Onasis je odplul..... v neznano.... Kaj pa je problem pospravt..... daš v klet al pa kam v omaro za kak teden in pozabiš.... in najdeš ravno pred Božičem..... si misla rečt in upaš, da najdeš pred božičem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.10.2009 15:30:31
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea BArbara in katjusa lepe slikice..... Katjusa- naj se Florči čimprej pozdravi..... Hvala za lepe želje, sej zdej ja mal ajal in se je cel bogi zbudil zdej se pa z benijem skupi igrata.... ga ma tok rad, da ne morem verjet kako je to mogoče.... upam, da se ne bosta začela kmal ravsat ker ju je zdej tako lepo gledat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.10.2009 15:39:41
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ojla.... evo moj Tyson spi... Onasis je odplul..... v neznano.... Kaj pa je problem pospravt..... daš v klet al pa kam v omaro za kak teden in pozabiš.... in najdeš ravno pred Božičem..... si misla rečt in upaš, da najdeš pred božičem Ja...razen če še kasneje ne zaidem tja... Če si pa mislila, da bi Vito najdu.... ne, ne... ne sme stikat po mojih omarah...niti ne more, ker je tako velika..... Pred njim samo sladkarij ne morem skrit... točno ve kje so in že sam premakne stol in zleze vanjo-dobesedno....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.10.2009 15:40:31
|
|
|
|
Onasiss
|
Katjusa-prikolica je pa zelo lepo ohranjena... A hladilnik in pečko ima tudi????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.10.2009 15:45:45
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Katjusa-prikolica je pa zelo lepo ohranjena... A hladilnik in pečko ima tudi???? ja not je hladilnik in pečka oboje na plin ali elektro kar je pač pri roki ja ohranjena je ful lepo presenetljivo, sma gledala novejšo pa je bla slabša..... sej bomo baldahin postavli pa jo pol ornk poslikam sam ne vem kdaj bo to mogoče dons al pa za vikend
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.10.2009 16:21:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.10.2009 16:37:36
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo SIMONA HVALA ZA ODGOVOR MAJKL LULA V KAHLICO .......sm šla pol še u Milerja in mu kupila enga gasilca, enga rešilca in enga polcaja....sm mu tako milo in proseče rekla: Sm ti tole kupila veš, zato da boš enkrat lulal v kahlico (do zdej še ni)....ej prejle pride s kahlo in reče: Zdele bom lulu....bla je čista tišina, Rokso je spal...se je sleku usedu in polulu.....jst sm čist u delirij padla .....no upam d mi ne bo jutr reku d nej mu prinesem: Fend Clas in John, če hočm d bo spet lulu BRAVOOOOO!!!!! ja zna se zgodit da bo izsilu še kakšno igračo..... men florjan ni hotu kakat in je 2 dni zadrževal (v kahlo ni hotu v hlačke tud ne pleničke mu pa nisem dala) no po 2 dneh sem mu pa rekla, če greš kakat grema takoj v trgovino po vlakeca in je nakakal polno kahlo, seveda sma šla pol tud v trgovino...... drug dan pride k men pa reče mami grem kakat pol grema pa po vlakeca sem rekla ne ne ti kakaš zato, da te ritka pa trebušček ne bolita vlakeca pa dobiš ker si priden in ko boš nekaj časa priden seveda tud kakal v kahlico boš še dobil kakšnega imel je še ene 2 tedna take pribliske o nagradi za kakanje vendar na koncu je bla zmaga na naši strani
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.10.2009 18:08:36
|
|
|
|
MIHAILO
|
Pozdravljene...Da s jaz kaj napisem...vidim ,da ste mele srecanje upam,da ste uzivale in pricakujem slikice ...Mi smo vredu ,lovimo se zadnje sonscne zarke...atija imamo se doma na bolniski,bo hudo ,ko bo moral v sluzbo ampak se ne bo sel nekaj casa... KOLUMBO jutri naj bi oni dobili denar,ker traja priblizno dva dni da dobijo z banke...pol pa dostava pomoje v roku enega tedna bi znala bit...komaj cakam,ker je lunica ze kar tesna...pa se naprej bo lahko gledal in bo pomoje se bolj uzival kot zdaj...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.10.2009 18:11:32
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo SIMONA HVALA ZA ODGOVOR MAJKL LULA V KAHLICO .......sm šla pol še u Milerja in mu kupila enga gasilca, enga rešilca in enga polcaja....sm mu tako milo in proseče rekla: Sm ti tole kupila veš, zato da boš enkrat lulal v kahlico (do zdej še ni)....ej prejle pride s kahlo in reče: Zdele bom lulu....bla je čista tišina, Rokso je spal...se je sleku usedu in polulu.....jst sm čist u delirij padla .....no upam d mi ne bo jutr reku d nej mu prinesem: Fend Clas in John, če hočm d bo spet lulu CESTITAMOOO!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.10.2009 18:22:27
|
|
|
|
MIHAILO
|
a lahko sadje stisnem na sokovnik in dam mihailu sokeca?????sprasujem zato ,ke ni kuhano sadje????
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.10.2009 18:48:48
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO a lahko sadje stisnem na sokovnik in dam mihailu sokeca?????sprasujem zato ,ke ni kuhano sadje???? seveda lahko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.10.2009 19:31:25
|
|
|
|
tanci29
|
a vse spite
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.10.2009 19:43:52
|
|
|
|
Onasiss
|
Ne... mi ne spimo... smo bili na telovadbi.... Evo, vremenska napoved za jutri je lepa, tako, da gremo mi na obalo.... Izkoristili bomo sonček, morski zrak poleg tega gremo pa še linki obiskat... Verjetno ste pozabile nanjo, saj se od poroda ni več javila... Je pa rodila isti dan kot jaz in je bila moja cimra v porodnišnici..... Verjetno bomo zavili še v akvarij... Verjetno gremo pa sami trije.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.10.2009 19:45:22
|
|
|
|
Onasiss
|
Simona-slikic iz srečanja ni, ker ni nobena slikala..... smo si imele preveč za povedat, tako da smo pozabile..... Bila pa je z nami tudi jutta....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.10.2009 20:35:54
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa še dpbro, da je florjan ostal doma ker zdej lahko babiki pomaga zelje ribat:) tole je pa naša prikolica:) blagor mu.... :) čudovita izkušnja za otroke.. :) jaz sem mu kr mal nevoščljiva... :)
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.10.2009 20:40:35
|
|
|
|
boma2
|
dober večer........................ mamice... :) Upam, da ste se imele lepo na srečanju, itak.. v to ne dvomim lepo vreme ste imele.. :) Ja moram pa povedati, da moj Žiga že drugič kaka v kahlico in lula.. no ne drugič drugi dan... sem full vesela zanj.. pa še trije zobki bodo po moje na vidiku.. En je že malček zunaj... Eno vprašanje... Ko daš fantka v kahlico, mu full težko lulčka notr spravim, zdaj pa nevem a je kahlica premajhna al kaj? Ker če se full napenja kr mal ven špricne.. ? kakšna ideja? Aja pa še nekaj predvčerjšnjim je spal kr uredu .. Pol smo se pa danes zbujal na vsako uro grozaaaaaaaaaaa..:(
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.10.2009 20:40:59
|
|
|
|
boma2
|
katjuša za prikolico
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?