Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.10.2009 8:12:18
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 tanci itak da pripelji kolegico Gibigib greš pa pred vodovodnim stolpom desno (upam, da sem ti iz prave smeri napisala) se vidi da ti tud nisi spala ponoči, sem napisala da lahko gre ena z mano v avto da jo peljem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.10.2009 8:13:25
|
|
|
|
Urša08
|
tanci ja sem bolj slabo vidla. Ej Barbarags je prosila za prevoz
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.10.2009 8:14:07
|
|
|
|
tanci29
|
rebeka ne vem a ma uroš že avtosedež ali je v lupinici, ker avtosedež mam jest od erika notr...edino voziček bi bil problem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.10.2009 8:25:30
|
|
|
|
Urša08
|
Mi imamo že sončka bo danes res lep sončen dan
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.10.2009 8:25:57
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS rebeka, katjusa kak ze stojita. Ko velika poba... To mora biti veselje. Kak pa ste naredili s posteljico, da ne pade cez? Ste znizali al kako? Sprasujem, ker je nasa full visoka. mi smo jo dal na srednjo, ampak bo treba dat čist dol.... no florjan mi ni nikol ven apdu pa tud sam ni ven lezu dokler nisme zanosla pol sem ga pa naučila prit iz postlce..... eni to obvladajo že okorog 1 leta (ko shodijo)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.10.2009 8:30:16
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mi imamo že sončka bo danes res lep sončen dan po radiu so rekli da je danes zadnji topel dan in da bo jutri že hladneje,tko da izkoristimo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.10.2009 8:31:32
|
|
|
|
Katjusa
|
evo prikolica je doma smo prišli včeraj ob 9 zvečer dopmov ob 10 smo bli pa pri dežurnem..... florjan ima vneto grlo in sem rekla ne bom čakala do jutra tako, da smo kuj šli in je dobil hikoncin .... dons lahko že malo požira včeraj je pa za vsako ko je mogu slino pogoltnt zajokal..... dons imamo pa ropotanje okol bajte in tako bo verjetno še anslednjih nekaj dni ker bomo skupaj s sosedi potegnil asfalt tle mimo naše hiše pol pa ne bo več tega pšraha in florjan se bo lažje s kolesom vozu barbara držim pesti, da vam hitro rata jst sem si tud želela čim manjšo razliko se mi je zdelo 3 leta čist preveč no zdej ko pa imam tako razliko mi je pa super, ker je florjan že delno samostojn in že sam umika tamale igračke kadar je benjamin na tleh (sicer morem jst kot starš pač sama pazit sam se mi ful fajn zdi k me pride kdaj vprašat če lahko da kej benjaminu res je fino ampak nebi imela nič proti, če bi zdej blo kej prej k čez 2 leti (tokrat ciljamo na punčko , al pa fantka.... si nisem misla da mi bo tok vseeno glede spola)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.10.2009 8:31:41
|
|
|
|
Urša08
|
majchy sem včerej poslušala napoved in se bo ful shladilo tako, da mormo res izkoristit tale topel sončen dan
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.10.2009 8:33:37
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy sem včerej poslušala napoved in se bo ful shladilo tako, da mormo res izkoristit tale topel sončen dan to bo florjan vesel ker komaj čaka sneg seveda zato k sme mu rekla da pride dedek mraz ko bo snegec sej bo fino tud v mrzem dnevu se najde kej lepega sploh pa ko bo sneg bodo naši sončki prvič na snegecu sam da nebi blo preveč dežja
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.10.2009 8:33:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.10.2009 8:34:58
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša super za prikolico Pa bogi Florjan
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.10.2009 8:37:31
|
|
|
|
rebeka84
|
tanci nisem še ga dala v avtosedež, čeprav že sedi? kaj misliš? kar se pa tiče vozička, pa tudi če bi ga imela, ko Uroš ne želi biti v njem... kdaj pa greš od doma? jaz sem zdaj dala Uroša spat.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.10.2009 8:37:50
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša super za prikolico Pa bogi Florjan ja komi čakam, da jo pičim čistit sam zdej pa ven ne morem k pol bo hotu florjan tud it tko morem počakat.... ima tud mal vročina drugače bi tak pomoje lahko šel mal ven
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.10.2009 8:38:19
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša kok je to super ko otrok sam pove kaj si želi Nejc še nobene želje ne izrazi in potem sploh ni idej kaj nej prinese miklavž, pa božiček, pa kaj za rojstni dan. Mah sej itak je pa igrač pol preveč. Še manj idej mam pa za Žiga k sploh ne vem kaj kupit
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.10.2009 8:39:45
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša če se bo Florjan dobro počutil gre lahko ven na zrak, mu ne škodi samo ne sme bit preveč aktiven (to je men na morju rekla, no seveda je rekla še da ne sme v vodo).
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.10.2009 8:40:34
|
|
|
|
Urša08
|
Sedaj bo treba pa počas začet mal otroke rihtat, da ne bomo zamudil
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.10.2009 8:52:26
|
|
|
|
tanci29
|
rebeka imaš zs
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.10.2009 8:59:03
|
|
|
|
Čebel@
|
midve greva na sončka.....lep dan
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.10.2009 9:05:52
|
|
|
|
rebeka84
|
tanci ne morem ga odpreti
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.10.2009 9:05:59
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša kok je to super ko otrok sam pove kaj si želi Nejc še nobene želje ne izrazi in potem sploh ni idej kaj nej prinese miklavž, pa božiček, pa kaj za rojstni dan. Mah sej itak je pa igrač pol preveč. Še manj idej mam pa za Žiga k sploh ne vem kaj kupit ja res je in tud igrač je čist preveč, pri nas je aktualno sam tole.... tako, da če vse druga dam stran in stim samo to bo ravno pravbenjamin ima pa itak naraje vse kar florjan uporablja....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.10.2009 9:08:30
|
|
|
|
claud
|
Jutro! Cestitke za obmesecnico Beniju in Katjusi, Kristi in birdy Lepo se imejte na srecanju! KATJUSA MI SI PRI 8.MESECIH ZASLUZIMO KACO, KER SE LARISSA ZE LEPO PLAZI!!!!!!!!![sm=smiley1.gif] Zdj se gremo pa mi potepat! Kolumbo tekom dneva ti sporocim kako je s compi, k unga modela nikakor ne dobim LEP DAN VSEM SKUPI!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.10.2009 9:14:03
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 tanci ne morem ga odpreti probaj mi ga ti poslat pa tvojo tel št, pa te pokličem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.10.2009 9:18:46
|
|
|
|
rebeka84
|
tanci sem ti poslala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.10.2009 9:19:16
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Dobro jutro.... ČAk a nismo rekli ob 10,30.... kwa je zdej???? Če smo se zmenle ob 10,30...pol pa kar naenkrat ob 10-ih Lej men je vseen, sam se zmenila za prevoz tako, da pridemo šele ob 10,30... Sicer pa a nisi črticaa rekla, da bo škao samo uletela????? ne nism to rekla,..sam nism vedla kam morm pridt,.... sori sam jz nism vedla da ste se za 10.30 menile,...sj nav nč narobe če kdo mal prej oz kasnej pride
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 8.10.2009 9:59:14
|
|
|
|
BarbaraGS
|
nasa pa spi kot top zdaj...ob 8h je sla nazaj spat. Ima mami mal pavze hehehe. Mi smo ji za bozicka ze kupli darilo. Trokolesnik Elizabeth. Nisem mogla mimo njega, ko ima pa tako lep napis na sebi . Sam je od 10m naprej, tak da caka v kleti do bozicka. Punce uzivajte! Jaz grem tudi ven, ko se mi miss zbudi, pa cunje moram oprat joj joj...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?