|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
8.10.2009 8:12:18   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

tanci itak da pripelji kolegicouser posted image Gibigib greš pa pred vodovodnim stolpom desno (upam, da sem ti iz prave smeri napisala)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
se vidi da ti tud nisi spala ponoči, sem napisala da lahko gre ena z mano v avto da jo peljemuser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 576
8.10.2009 8:13:25   
Urša08
tanci user posted image user posted image user posted image user posted image ja sem bolj slabo vidla. Ej Barbarags je prosila za prevoz

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 577
8.10.2009 8:14:07   
tanci29
rebeka ne vem a ma uroš že avtosedež ali je v lupinici, ker avtosedež mam jest od erika notr...edino voziček bi bil problem

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 578
8.10.2009 8:25:30   
Urša08
Mi imamo že sončka user posted image bo danes res lep sončen dan user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 579
8.10.2009 8:25:57   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

rebeka, katjusa kak ze stojita. Ko velika poba... To mora biti veselje. Kak pa ste naredili s posteljico, da ne pade cez? Ste znizali al kako? Sprasujem, ker je nasa full visoka.

mi smo jo dal na srednjo, ampak bo treba dat čist dol.... no florjan mi ni nikol ven apdu pa tud sam ni ven lezu dokler nisme zanosla pol sem ga pa naučila prit iz postlce..... eni to obvladajo že okorog 1 leta (ko shodijo)

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 580
8.10.2009 8:30:16   
Čebel@

Mi imamo že sončka user posted image bo danes res lep sončen dan user posted image
po radiu so rekli da je danes zadnji topel dan in da bo jutri že hladneje,tko da izkoristimo user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 581
8.10.2009 8:31:32   
Katjusa
evo prikolica je domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image smo prišli včeraj ob 9 zvečer dopmov ob 10 smo bli pa pri dežurnem..... florjan ima vneto grlo in sem rekla ne bom čakala do jutra tako, da smo kuj šli in je dobil hikoncin .... dons lahko že malo požira včeraj je pa za vsako ko je mogu slino pogoltnt zajokal.....
dons imamo pa ropotanje okol bajte in tako bo verjetno še anslednjih nekaj dni ker bomo skupaj s sosedi potegnil asfalt tle mimo naše hišeuser posted image user posted image pol pa ne bo več tega pšraha in florjan se bo lažje s kolesom vozuuser posted image user posted image user posted image user posted image

barbara držim pesti, da vam hitro rata user posted image jst sem si tud želela čim manjšo razliko se mi je zdelo 3 leta čist preveč no zdej ko pa imam tako razliko mi je pa super, ker je florjan že delno samostojn in že sam umika tamale igračke kadar je benjamin na tlehuser posted image user posted image user posted image (sicer morem jst kot starš pač sama pazit sam se mi ful fajn zdi k me pride kdaj vprašat če lahko da kej benjaminuuser posted image user posted image user posted image res je fino ampak nebi imela nič proti, če bi zdej blo kej prej k čez 2 letiuser posted image (tokrat ciljamo na punčkouser posted image user posted image user posted image user posted image ,  al pa fantka.... si nisem misla da mi bo tok vseeno glede spola)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 582
8.10.2009 8:31:41   
Urša08
majchy sem včerej poslušala napoved in se bo ful shladilouser posted image user posted image user posted image tako, da mormo res izkoristit tale topel sončen danuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 583
8.10.2009 8:33:37   
Katjusa

majchy sem včerej poslušala napoved in se bo ful shladilouser posted image user posted image user posted image tako, da mormo res izkoristit tale topel sončen danuser posted image

to bo florjan vesel ker komaj čaka sneg seveda zato k sme mu rekla da pride dedek mraz ko bo snegecuser posted image user posted image user posted image user posted image sej bo fino tud v mrzem dnevu se najde kej lepegauser posted image user posted image user posted image user posted image sploh pa ko bo sneg bodo naši sončki prvič na snegecuuser posted image user posted image user posted image sam da nebi blo preveč dežja

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 584
   [Brisano sporočilo]
8.10.2009 8:33:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 585
8.10.2009 8:34:58   
Urša08
Katjuša super za prikolico user posted image user posted image user posted image user posted image Pa bogi Florjan user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 586
8.10.2009 8:37:31   
rebeka84
tanci nisem še ga dala v avtosedež, čeprav že sedi? kaj misliš? kar se pa tiče vozička, pa tudi če bi ga imela, ko Uroš ne želi biti v njem... kdaj pa greš od doma? jaz sem zdaj dala Uroša spat.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 587
8.10.2009 8:37:50   
Katjusa

Katjuša super za prikolico user posted image user posted image user posted image user posted image Pa bogi Florjan user posted image user posted image user posted image  

ja komi čakam, da jo pičim čistituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam zdej pa ven ne morem k pol bo hotu florjan tud it tko morem počakat.... ima tud mal vročina drugače bi tak pomoje lahko šel mal venuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 588
8.10.2009 8:38:19   
Urša08
Katjuša kok je to super ko otrok sam pove kaj si želiuser posted image Nejc še nobene želje ne izrazi in potem sploh ni idej kaj nej prinese miklavž, pa božiček, pa kaj za rojstni dan. Mah sej itak je pa igrač pol preveč. Še manj idej mam pa za Žiga k sploh ne vem kaj kupituser posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 589
8.10.2009 8:39:45   
Urša08
Katjuša če se bo Florjan dobro počutil gre lahko ven na zrak, mu ne škodi samo ne sme bit preveč aktiven (to je men na morju rekla, no seveda je rekla še da ne sme v vodo).

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 590
8.10.2009 8:40:34   
Urša08
Sedaj bo treba pa počas začet mal otroke rihtat, da ne bomo zamudiluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 591
8.10.2009 8:52:26   
tanci29
rebeka imaš zs

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 592
8.10.2009 8:59:03   
Čebel@
midve greva na sončka.....lep dan

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 593
8.10.2009 9:05:52   
rebeka84
tanci ne morem ga odpreti

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 594
8.10.2009 9:05:59   
Katjusa

Katjuša kok je to super ko otrok sam pove kaj si želiuser posted image Nejc še nobene želje ne izrazi in potem sploh ni idej kaj nej prinese miklavž, pa božiček, pa kaj za rojstni dan. Mah sej itak je pa igrač pol preveč. Še manj idej mam pa za Žiga k sploh ne vem kaj kupituser posted image  

ja res je in tud igrač je čist preveč, pri nas je aktualno sam tole....
user posted image
tako, da če vse druga dam stran in stim samo to bo ravno pravbenjamin ima pa itak naraje vse kar florjan uporablja....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 595
8.10.2009 9:08:30   
claud
Jutro!

Cestitke za obmesecnico Beniju in Katjusi, Kristi in birdyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte na srecanju!user posted image

KATJUSA MI SI PRI 8.MESECIH ZASLUZIMO KACO, KER SE LARISSA ZE LEPO PLAZI!!!!!!!!![sm=smiley1.gif]

Zdj se gremo pa mi potepat!

Kolumbo tekom dneva ti sporocim kako je s compi, k unga modela nikakor ne dobimuser posted image

LEP DAN VSEM SKUPI!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 596
8.10.2009 9:14:03   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

tanci ne morem ga odpreti

probaj mi ga ti poslat pa tvojo tel št, pa te pokličem

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 597
8.10.2009 9:18:46   
rebeka84
tanci sem ti poslala

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 598
8.10.2009 9:19:16   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Dobro jutro....

ČAk a nismo rekli ob 10,30.... kwa je zdej???? Če smo se zmenle ob 10,30...pol pa kar naenkrat ob 10-ihuser posted image user posted image user posted image  Lej men je vseen, sam se zmenila za prevoz tako, da pridemo šele ob 10,30... Sicer pa a nisi črticaa rekla, da bo škao samo uletela?????

ne nism to rekla,..sam nism vedla kam morm pridt,....user posted image
sori sam jz nism vedla da ste se za 10.30 menile,...sj nav nč narobe če kdo mal prej oz kasnej prideuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 599
8.10.2009 9:59:14   
BarbaraGS
nasa pa spi kot top zdaj...ob 8h je sla nazaj spat. Ima mami mal pavze hehehe.

Mi smo ji za bozicka ze kupli darilo. Trokolesnik Elizabeth. Nisem mogla mimo njega, ko ima pa tako lep napis na sebi user posted image . Sam je od 10m naprej, tak da caka v kleti do bozicka.

Punce uzivajte! Jaz grem tudi ven, ko se mi miss zbudi, pa cunje moram oprat joj joj...

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?