|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
7.10.2009 12:48:54   
Urša08
Piskot ne vem kakšno bo vremeuser posted image nobena ni nč povedala če je gibigib odprt in če bi ble rajši tamuser posted image Sej do večera lahko še spremenimo lokacijouser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 501
7.10.2009 12:51:04   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

grem naprej likat, me likalnik vabi user posted image user posted image user posted image

Urša...jaz imam enega fejst prijatelja, ki bi te ZELo rad spoznal... Kdaj uletiš???? user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 502
7.10.2009 13:08:05   
Urša08
mlea hvala ampak tale tvoj prijatelj me nč ne mika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 503
7.10.2009 13:09:58   
Onasiss

mlea hvala ampak tale tvoj prijatelj me nč ne mika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ah dej no... pa tko je sexy... ima zelo lepo oblikovan sprednji del.... nima trebuha in zelo lepo je grajen....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 504
7.10.2009 13:13:26   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Ah dej no... pa tko je sexy... ima zelo lepo oblikovan sprednji del.... nima trebuha in zelo lepo je grajen....user posted image user posted image

Tudi moj je zelo mikavenuser posted image
In priznam da je HOTuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 505
7.10.2009 13:24:53   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: claud

če bi mojga vidla se mu nebi mogla upret ker je tko vroč..... res taprav tipčekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 506
7.10.2009 13:29:36   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

če bi mojga vidla se mu nebi mogla upret ker je tko vroč..... res taprav tipčekuser posted image user posted image user posted image

jest pa mojga ne dam nobeniuser posted image ...se glihkar ohlaja, men je pa še kar vroče....user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 507
7.10.2009 13:36:14   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

jest pa mojga ne dam nobeniuser posted image ...se glihkar ohlaja, men je pa še kar vroče....user posted image user posted image

da se ne boš jezila, ko se bosta hana in erik kregala zaradi kakšne igrače.  ti si ista vse češ met sam zaseuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 508
7.10.2009 13:40:11   
tanci29
itak..kar je moje je moje...hana je pa že zdaj brez vsega...erik ne da nič oz. ji vse iz rok potegne...pol pa pride čez čas nazaj pa ji da in reče NAuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 509
7.10.2009 13:41:52   
Katjusa

itak..kar je moje je moje...hana je pa že zdaj brez vsega...erik ne da nič oz. ji vse iz rok potegne...pol pa pride čez čas nazaj pa ji da in reče NAuser posted image

florjana sem zdej pripravla do tega, da če mu neki vzame mu da nekaj v zamenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja pa še ena prigoda od florjana seveda:) mene je vidu golo in mi je reku "mami kaj ti pa nimaš nič za lulat"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 510
7.10.2009 13:42:20   
Urša08
punce nč jih ponujat , men en čist zadoščauser posted image

tanci
sem mislila da mamo sam mi tak problem k Nejc nč Žigu ne da vse je njegovouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 511
7.10.2009 13:45:34   
Urša08
Katjuša a še niste Florjana naučil , da majo fantki lulčke , punčke pa lulike user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 512
7.10.2009 13:49:12   
Urša08
Nejc dela ograjo iz kock, Žiga turbo k njemu in mu vzame eno kocko, Nejc pa Žigu: "Ej zakaj sio mi podru ograjo" user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 513
7.10.2009 13:51:56   
tanci29

florjana sem zdej pripravla do tega, da če mu neki vzame mu da nekaj v zamenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja pa še ena prigoda od florjana seveda:) mene je vidu golo in mi je reku "mami kaj ti pa nimaš nič za lulat"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da crkneš...kok si se pa smejala

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 514
7.10.2009 13:52:40   
tanci29

Nejc dela ograjo iz kock, Žiga turbo k njemu in mu vzame eno kocko, Nejc pa Žigu: "Ej zakaj sio mi podru ograjo" user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 515
7.10.2009 13:57:28   
Čebel@

moj je težko kategornik ampak še vedno zapeljivuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 516
7.10.2009 13:58:15   
Čebel@
full so face teli vaši starejši bratciuser posted image user posted image .....komi čakam da bo Hana imela družbouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 517
7.10.2009 13:59:15   
Čebel@
jaz pa kuham Hani frutke,ker nama jih je zmanjkalo......pol grem pa spet na predavanjeuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 518
7.10.2009 14:02:45   
Urša08
majchy a to sadne kašice pripravljaš? Kok časa jih pa potem maš shranjene pa kero sadje not daš? 

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 519
7.10.2009 14:02:52   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

Oj!

mlea - a veš da res nisem imela namena prit na srečanje, ker res nimam avta dopoldne pa še obisk dobim nekje po 1. uri (sestrična, ki jo vidim enkrat na sto let).
Ampak če misliš, da bi bile nekje ob enih nazaj potem bi pa res izkoristila tvojo ponudbouser posted image

eJ...ni panike....bove kako urco in pol...tako, da če se dobimo okoli 10,30 bove do 1-ih zih nazaj.... ti na zs pošljem cifro..... Za voz bo pa tudi prostor...imamo velik avto....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 520
7.10.2009 14:04:15   
Onasiss

Ej tale je pa od hudiča...če ti je še vedno vroče....a mokra si tudi še kaj?user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 521
7.10.2009 14:06:28   
Onasiss

Katjuša a še niste Florjana naučil , da majo fantki lulčke , punčke pa lulike user posted image user posted image user posted image user posted image

Še niso prišli do tam.....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 522
7.10.2009 14:06:46   
Čebel@

majchy a to sadne kašice pripravljaš? Kok časa jih pa potem maš shranjene pa kero sadje not daš? 
skuham breskve,jabolka in hruške in pol skupaj zmiksam oz. naredim različne kombinacije.....skuham kar veliko in dam v frutkove piskerčke in imava ziher za 14 dni

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 523
7.10.2009 14:07:01   
Onasiss

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 524
7.10.2009 14:54:00   
Čebel@
naša user posted image je pa jutri popoldan naročena na sterilizacijouser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?