Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 12:48:54
|
|
|
|
Urša08
|
Piskot ne vem kakšno bo vreme nobena ni nč povedala če je gibigib odprt in če bi ble rajši tam Sej do večera lahko še spremenimo lokacijo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 12:51:04
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 grem naprej likat, me likalnik vabi Urša...jaz imam enega fejst prijatelja, ki bi te ZELo rad spoznal... Kdaj uletiš????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 13:08:05
|
|
|
|
Urša08
|
mlea hvala ampak tale tvoj prijatelj me nč ne mika
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 13:09:58
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 mlea hvala ampak tale tvoj prijatelj me nč ne mika Ah dej no... pa tko je sexy... ima zelo lepo oblikovan sprednji del.... nima trebuha in zelo lepo je grajen....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 13:13:26
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 mlea hvala ampak tale tvoj prijatelj me nč ne mika Ah dej no... pa tko je sexy... ima zelo lepo oblikovan sprednji del.... nima trebuha in zelo lepo je grajen.... Tudi moj je zelo mikaven In priznam da je HOT
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 13:24:53
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 mlea hvala ampak tale tvoj prijatelj me nč ne mika Ah dej no... pa tko je sexy... ima zelo lepo oblikovan sprednji del.... nima trebuha in zelo lepo je grajen.... Tudi moj je zelo mikaven In priznam da je HOT če bi mojga vidla se mu nebi mogla upret ker je tko vroč..... res taprav tipček
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 13:29:36
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 mlea hvala ampak tale tvoj prijatelj me nč ne mika Ah dej no... pa tko je sexy... ima zelo lepo oblikovan sprednji del.... nima trebuha in zelo lepo je grajen.... Tudi moj je zelo mikaven In priznam da je HOT če bi mojga vidla se mu nebi mogla upret ker je tko vroč..... res taprav tipček jest pa mojga ne dam nobeni ...se glihkar ohlaja, men je pa še kar vroče....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 13:36:14
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 mlea hvala ampak tale tvoj prijatelj me nč ne mika Ah dej no... pa tko je sexy... ima zelo lepo oblikovan sprednji del.... nima trebuha in zelo lepo je grajen.... Tudi moj je zelo mikaven In priznam da je HOT če bi mojga vidla se mu nebi mogla upret ker je tko vroč..... res taprav tipček jest pa mojga ne dam nobeni ...se glihkar ohlaja, men je pa še kar vroče.... da se ne boš jezila, ko se bosta hana in erik kregala zaradi kakšne igrače. ti si ista vse češ met sam zase
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 13:40:11
|
|
|
|
tanci29
|
itak..kar je moje je moje...hana je pa že zdaj brez vsega...erik ne da nič oz. ji vse iz rok potegne...pol pa pride čez čas nazaj pa ji da in reče NA
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 13:41:52
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 itak..kar je moje je moje...hana je pa že zdaj brez vsega...erik ne da nič oz. ji vse iz rok potegne...pol pa pride čez čas nazaj pa ji da in reče NA florjana sem zdej pripravla do tega, da če mu neki vzame mu da nekaj v zameno aja pa še ena prigoda od florjana seveda:) mene je vidu golo in mi je reku "mami kaj ti pa nimaš nič za lulat"
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 13:42:20
|
|
|
|
Urša08
|
punce nč jih ponujat , men en čist zadošča tanci sem mislila da mamo sam mi tak problem k Nejc nč Žigu ne da vse je njegovo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 13:45:34
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša a še niste Florjana naučil , da majo fantki lulčke , punčke pa lulike
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 13:49:12
|
|
|
|
Urša08
|
Nejc dela ograjo iz kock, Žiga turbo k njemu in mu vzame eno kocko, Nejc pa Žigu: "Ej zakaj sio mi podru ograjo"
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 13:51:56
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 itak..kar je moje je moje...hana je pa že zdaj brez vsega...erik ne da nič oz. ji vse iz rok potegne...pol pa pride čez čas nazaj pa ji da in reče NA florjana sem zdej pripravla do tega, da če mu neki vzame mu da nekaj v zameno aja pa še ena prigoda od florjana seveda:) mene je vidu golo in mi je reku "mami kaj ti pa nimaš nič za lulat" da crkneš...kok si se pa smejala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 13:52:40
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Nejc dela ograjo iz kock, Žiga turbo k njemu in mu vzame eno kocko, Nejc pa Žigu: "Ej zakaj sio mi podru ograjo"
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 13:57:28
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 mlea hvala ampak tale tvoj prijatelj me nč ne mika Ah dej no... pa tko je sexy... ima zelo lepo oblikovan sprednji del.... nima trebuha in zelo lepo je grajen.... Tudi moj je zelo mikaven In priznam da je HOT če bi mojga vidla se mu nebi mogla upret ker je tko vroč..... res taprav tipček moj je težko kategornik ampak še vedno zapeljiv
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 13:58:15
|
|
|
|
Čebel@
|
full so face teli vaši starejši bratci .....komi čakam da bo Hana imela družbo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 13:59:15
|
|
|
|
Čebel@
|
jaz pa kuham Hani frutke,ker nama jih je zmanjkalo......pol grem pa spet na predavanje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 14:02:45
|
|
|
|
Urša08
|
majchy a to sadne kašice pripravljaš? Kok časa jih pa potem maš shranjene pa kero sadje not daš?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 14:02:52
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Oj! mlea - a veš da res nisem imela namena prit na srečanje, ker res nimam avta dopoldne pa še obisk dobim nekje po 1. uri (sestrična, ki jo vidim enkrat na sto let). Ampak če misliš, da bi bile nekje ob enih nazaj potem bi pa res izkoristila tvojo ponudbo eJ...ni panike....bove kako urco in pol...tako, da če se dobimo okoli 10,30 bove do 1-ih zih nazaj.... ti na zs pošljem cifro..... Za voz bo pa tudi prostor...imamo velik avto....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 14:04:15
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 mlea hvala ampak tale tvoj prijatelj me nč ne mika Ah dej no... pa tko je sexy... ima zelo lepo oblikovan sprednji del.... nima trebuha in zelo lepo je grajen.... Tudi moj je zelo mikaven In priznam da je HOT če bi mojga vidla se mu nebi mogla upret ker je tko vroč..... res taprav tipček jest pa mojga ne dam nobeni ...se glihkar ohlaja, men je pa še kar vroče.... Ej tale je pa od hudiča...če ti je še vedno vroče....a mokra si tudi še kaj?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 14:06:28
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša a še niste Florjana naučil , da majo fantki lulčke , punčke pa lulike Še niso prišli do tam.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 14:06:46
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy a to sadne kašice pripravljaš? Kok časa jih pa potem maš shranjene pa kero sadje not daš? skuham breskve,jabolka in hruške in pol skupaj zmiksam oz. naredim različne kombinacije.....skuham kar veliko in dam v frutkove piskerčke in imava ziher za 14 dni
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 14:07:01
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Nejc dela ograjo iz kock, Žiga turbo k njemu in mu vzame eno kocko, Nejc pa Žigu: "Ej zakaj sio mi podru ograjo"
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 14:54:00
|
|
|
|
Čebel@
|
naša je pa jutri popoldan naročena na sterilizacijo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?