|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
28.10.2009 23:13:05   
Ajvy
petrap...kaj pa je narobe s tvojim počutjem?
Super za lepe mere...

Piškot....super za time off.....
Ušesa...sej veš...vse mogoče zdej zlivamo v Tisouser posted image ..fiziološko, kapljice v nos, kapljice v ušesa, AB..
Je bolje...ker je Tisa boljše volje....hvala za skrb

KOlumbo
...vav..to je bilo pa full lepo....

sjmm.
..nekdo mi je zadnjič rekel ,da je recesija le izgovor, za  tiste k so zaj......podjetja...da imajo zdej dober izgovor....ke če pogledaš po trgovinah....je res ni za opazit...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
28.10.2009 23:25:15   
črticaa
KONČNO
SMO GA DOČAKALI

ZOBEK ŠTEVILKA 3
(28.10)

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
28.10.2009 23:47:26   
birdy
Jutta, sem se tud jst zanimala za feng shui, še celo neki fint sem poznala ampak sem seveda že vse pozabla. Jst bi rade volje kej preuredila, ampak jst ne bi znala, morš prec koga poklicat, posledično plačat, pol pa še denar za preureditev... No, tega dnarja pa nimamo.
Mah, pa sej je blo ubistvu za pričakovat. Sem mal pozabla povedat da je mel moj kot otrok bronhitise pa otroško astmo, isto njegov brat, pa sestra, jst sem pa tud mela otroško astmo. Tko da ubistvu je Neli prvi čudež da je tok zdrava in brez kakih bronhitisov. Ma pa zato občutljiva ušesa, glih tko k moj pa moj brat.
Zdej grem pa počas spat, sam še seinfilda do konca pogledam...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
29.10.2009 7:17:24   
Urša08
jutro

Pijem kavico in se počasi zbujam. Otročka sta zaenkrat pridna, počasi jima bo pa treba mal želodčka napolnituser posted image .

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
29.10.2009 7:20:11   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

aja, ursa, kolumbo v kranju so odprli novo otrosko igralnico za predsolske otroke in trgovino, na cankarjevi ulici 3, rijaraja se rece. obetajo veliko. bomo videli kaj bo.

Piskot a je ta igralnica že odprta? To bi blo pa fino it pokukatuser posted image Kje pa je Cankarjeva - mogoče center?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
29.10.2009 7:22:52   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Čebela....lahko je bakterija ki je zašla v urin med prenosom urina....poročaj...

Sjmm..super za mirno spanje...le tako naprej...

MAksi...o joj...upam,da kmalu pridete na stare tire....sej se bo uredilo...boš vidla...
Bravo za paštouser posted image

Onasiss.
..a bodo zobki??JOj...revčka....

Simonakr ...upam, da si odpočiješ....

Urša..
.a res..kako pa to?Pa smo bili danes tam..samo mi smo bili spodaj....pr hraniuser posted image
Super za nakup...to bo veselja....že vidim ,te male vesele obrazke

Ajvy meni je včeraj ena rekla da je na vse igrače 20% popusta, ko sem bla tam je bilo pa na parih igračah oznčeno in sem kar vprašala. Je pa popust do 7.11user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
29.10.2009 7:23:58   
Urša08
Ajvy in Birdy s čim se igrata Tarja in Neli? Rabim idejo za dve leti staro punčko

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
29.10.2009 7:47:18   
Čebel@
jutro

prebrala sem samozadnji 2 straniuser posted image

petrap.......veš da nam lahko poveš kaj te mučiuser posted image user posted image user posted image
piškot........ja sej zato sva pa mogli dati še 1x vodo  ker ni nujno da je bakterija prišla iz mehurja.......malo me skrbi da bi bilo kaj narobe z ledvicami(moj je imel ledvičn  pesek)user posted image user posted image user posted image

no to dvoje sem si zapomnilauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
29.10.2009 7:48:03   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

URŠAAAA slikceeeeee od danes plisssss.............joj si me s temi legicami čist ....bom vidla mogoče skočm pogledat, DO KDAJ PA JE AKCIJA????...aja še NASLOV za nogavice bi te prosila al pa vsaj ime firme. HVALA

Mi smo bli popoldne pri tašči....ko se je znočilo in smo pojedli večerjo je "popokala" vnuke in rekla da bojo zdej skupaj molili, da jim bo Miklavž kej lepega prinesel, ker že zdaj opazuje otroke kaj delajo.....men ni blo nič jasno za kaj se greuser posted image .....Šime je samo zginu iz kuhne.....ko so res začel molt (jih je blo tko lepo gledat skupaj z atom in mamo d sm na konc spet skor jokcala...)...začne nekdo trkat na okno.....Majkkl kot najmlajši vnuk reče: NEKDO JE PRIŠEL, kdo je prišel???.......ta starejše dva vnuka seveda hudo pametna, d je Miklavž....letijo ven...na okenski polici pa za vsakega ena čokolada......tašča na koc reče: Če boste še naprej tako pridni, bo pa kmalu prinesel še igračeuser posted image

No tko....zdej pa jst rabm eno dobro vilo k bi namest mene štenge pomila...ves pesek iz dvorišča je po celi bajti in ne prenesem več da mi "škripa "pod nogami oz copat.

mislm d se je en zbudiluser posted image user posted image

Kolumbo to je Pletilstvo Jakopina (jaz hodim v trgovinico v Britof), eto še link http://www.jakopina.si/slovenian/, slikice bodo - še dons upamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
29.10.2009 7:48:59   
Urša08
čebela dobro jutrouser posted image Kdaj pa bodo izvidi, da držimo pestke?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
29.10.2009 7:50:06   
Urša08
Kolumbo tud otroške štumfke grem tja kupovat, majo dostikrat luštne motive - za fante kake traktorje in podobnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
29.10.2009 7:54:40   
Urša08
Piskot drug teden mam jaz čas v torek, četrtek in petek, če si za kakšen kofi?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
29.10.2009 7:55:56   
claud
Jutro!

Noc je bla taka: od 22h do 2h super, pol se je pa dama odlocla da ne bo vec v svoji postlci spala in se je pr nama razkomotila in se je kr pocez dala ko je zaspalauser posted image .....tko da sva mi2 vsak na svojem koncu postle mal dol viselauser posted image

piskot....shajanje s tastarimi......jst bi bla tud rajs zapufana pa da smo sami, ampak sam z enim kreditom ne gre, jst morm pa sele februarja en siht dobit, pa pol preden bo za nedolocen cas, pa tud to traja, tko da racunam da vsaj 1 leto se ne bo ncuser posted image
Za najem mi je pa brez veze, ker mi je to nekak metanje dnarja stran....bomo rajs za kredite dajal kot za najemnino....tko bomo vsaj vedl da je neki nase.

Tamika res huuuuda fotkauser posted image user posted image

Jst grem dons h zdravniku na en servis,ker me ze kak teden ful boli v spodnjem delu trebuha...tak filing k da mi jajcnike, materniico ven vleceuser posted image .
Sm ucer klicala h moji g, pa mi je sestra rekla da moram najprej h splosni....ke vidm kok  me bojo spet okol posiljal.user posted image

< Sporočilo je popravil claud -- 29.10.2009 7:56:40 >

Neposredna povezava do sporočila: 3038
29.10.2009 7:58:11   
Urša08
Claud dobro zrihtaj pri zdravnikuuser posted image A sedaj živite v skupnem gospodinjstvu pri tvojih / njegovih? Je kaj boljše z gosto hrano?

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
29.10.2009 7:59:29   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebela dobro jutrouser posted image Kdaj pa bodo izvidi, da držimo pestke?
ob  16.45 imava kontrolo in takrat izvem izvide

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
29.10.2009 8:00:44   
claud

Claud dobro zrihtaj pri zdravnikuuser posted image A sedaj živite v skupnem gospodinjstvu pri tvojih / njegovih? Je kaj boljše z gosto hrano?

Skupaj v dvosobnem stanovanju z njegovimiuser posted image
Ja zdj je pa s hrano ze mal boljse.....amoak ji dam res tisto kar ji je dobro...zaenkrat.....spinaco je zadnjic zmazala, pa ucer ribicouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
29.10.2009 8:03:03   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Ja zdj je pa s hrano ze mal boljse.....amoak ji dam res tisto kar ji je dobro...zaenkrat.....spinaco je zadnjic zmazala, pa ucer ribicouser posted image

Claud uf nč ti ne zavidam, ampak sej bo mal še potrpte pa boste tud vi do štalce prišliuser posted image Glede hrane pa super user posted image user posted image user posted image sej počasi bo tud ostalo jedla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
29.10.2009 8:08:42   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: claud

Claud uf nč ti ne zavidam, ampak sej bo mal še potrpte pa boste tud vi do štalce prišliuser posted image Glede hrane pa super user posted image user posted image user posted image sej počasi bo tud ostalo jedla user posted image user posted image user posted image

sj vem da bomo...user posted image user posted image hvala za tolazbouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
29.10.2009 8:10:18   
simonakr
Jutro! kako ste punce?
Sploh ne vem kaj je z mano - že kakšen teden zaspim že pred 9 zvečer na kavču - verjetno zje.ban.ost! user posted image Očitno me služba zdela pol pa še doma - KOMEJ ČAKAM VIKEND!

grem peglat Larisi primankuje oblek user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
   [Brisano sporočilo]
29.10.2009 8:16:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3045
29.10.2009 8:19:21   
claud
ooooooo kolumbo kaksna dobra dusca!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
No sj tko grozno nam ni, se vse zmenmo in jst vse povem ce me kj moti.....je fajn k jo kdaj pocuvajo, ampak bit sam je pa pomoje....ne znam niti besede najdtuser posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 3046
29.10.2009 8:24:38   
simonakr
Jest tud rabim eno takole finančno inekcijo!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
29.10.2009 8:44:08   
piskot
ja je odprto, samo ne vem cisto tocno kdaj. ob 16h popoldan je, ker smo sli vceraj mimo in je bilo odprto. je pa to v centru mesta, od cerkve proti pungertu, tretja hisa na levi. ko kaj vec izvem ti sporocim.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
29.10.2009 8:47:29   
piskot
aja ursa velja za kavico, lahko receva torek, pa se potem dogovoriva se o detajlih.

claud svaka cast.

birdy ful je gadno ker ce hoces da ti otroka se kdo drug pra jeegleda, mors vse placat. upam da vam cim prej pade z neba kak tak kufer kot ga je kolumbo nalimala.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
29.10.2009 8:48:21   
Katjusa
dobro jutro....
sem že od pol 7 pokonc sem možeku pripravla za sabo kosilo pa kavo in žemljo za zajtrk, florjana sem oblekla pol pa sta šla v vrtec/službo, jst pa na sprehod sem prišla iz sprehoda sem pojedla žemlco in spila kavo no zdej se pa beni prebujauser posted image user posted image user posted image user posted image

dons ne bo nič kej iz mene dala sem en stroj prat da bom lahko pol sede perilo pospravljala me user posted image zvija....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?