sayuri -> RE: 400 evrov elektrike? (2.10.2009 15:16:40)
|
IZVIRNO SPOROČILO: taychy erdbeere hvala, oh saj 80e pa ni toliko... a misliš da je bil premajhen obrok? plačevala sem 12e ampak ne porabimo toliko elektrike res ne-nimamo npr pomivalnega stroja, niti štedilnika na elektriko, imamo le hladilnik in pralni stroj-novejši (ki laufa le ob sobotah-3 žehte), manjšo skrinjo pa sem šele prejšnji teden priklopila. od kje toliko? koliko pa potem vi plačujete (sprašujem tudi ostale) na mesec? pri mojih starših plačujejo 40e, pa imajo dva hladilnika, skrinjo, pralni, sušilni stroj, računalnik laufa praktično cel dan, infra lučko v kopalnici za dodatno ogrevanje, pa nikoli niso rabili pri poračunu veliko doplačati? Če ste plačevali do sedaj emsečno 12€, je normalno, da imate toliko poračuna. 12€ je tko smešno majhna številka, da mi sploh ni jasno, kako ste jo dobili? Še sami prispevki po moje več doprinesejo? Mi plačujemo v trisobnem stanovanju sedaj 64€/na mesec (5 članska družina), prej, ko smo bili trije člani pa 48€ na mesec. SMo pa poleti dobili poračuna 200€
|
|
|
|