|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
8.11.2010 21:15:15   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Kaj si se odločila glede fotkiča?

še nič user posted image ...pa bo treba nekaj pogruntat user posted image

kupila baterijo user posted image sem se danes po Big bangu potikala in jo dobila 15€ ceneje kot sem gledala na spletu user posted image , pa še torbico oz. etui za fotkiča zraven user posted image
Mislim pa, da si bom tud novga fotkiča kmalu omislila user posted image , saj me je močno zamikal, zdaj ko sem bila primorana tovrstne artikle si ogledat user posted image . Tale mi je ful dober http://www.3a-servis.si/izdelek_Olympus-SP800-UZ in upam, da bo čez kake pol leta tudi kaj cenejši user posted image ...če bom zdržala tako dolgo user posted image

user posted image  

Še posebej mi je tole všeč...

• Ob Lepotnem fotografiranju fotoaparat samodejno zazna in retušira madeže na koži, zato so obrazi videti svetlejši in koža glajša

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2426
    9.11.2010 13:56:12   
    kvaka
    Jaka vse najboljše in lepo praznuj

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
    Neposredna povezava do sporočila: 2427
    9.11.2010 14:12:50   
    kvaka
    IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

krasno!!!!

Dinozavri so tudi iz mase ali so plastični? Res lepo.... škoda, da si tako daleč, bi tebi naročila za bubija

Dinozavri so plastični. Bolj praktično in še darilo ob enem .

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Daj povej...a tičino si sama delala? Ali si jo kupila? Če si jo delala - kako? Iz tistih penic ali po tistem drugem receptu iz kulinarike?

Pa še recept za tiste rogljičke prosim ....ker zgledajo res 1A

Petarda nisem delala sama tičino, sem jo kar kupila za eno torto sem jo porabila 0,5 kg. Zato obod torte ni tako estetski, ker sem tanko razvaljala in se ne da potem tako lepo naredit. Al pa nisem še dovolj zverzirana.

Sem pa že delala iz Marshmallows penic in potem full na tanko razvaljam in gor narišem motiv. Je pa fajn ker se ta masa na sladki smetani ne topi in se barve ne mešajo s smetano. Za kar pa ticina ni.

Recept za rogljičke pa pošljem

(odgovor članu kvaka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2428
    9.11.2010 15:29:53   
    petarda
    IZVIRNO SPOROČILO: kvaka

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

krasno!!!!

Dinozavri so tudi iz mase ali so plastični? Res lepo.... škoda, da si tako daleč, bi tebi naročila za bubija

Dinozavri so plastični. Bolj praktično in še darilo ob enem .

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Daj povej...a tičino si sama delala? Ali si jo kupila? Če si jo delala - kako? Iz tistih penic ali po tistem drugem receptu iz kulinarike?

Pa še recept za tiste rogljičke prosim ....ker zgledajo res 1A

Petarda nisem delala sama tičino, sem jo kar kupila za eno torto sem jo porabila 0,5 kg. Zato obod torte ni tako estetski, ker sem tanko razvaljala in se ne da potem tako lepo naredit. Al pa nisem še dovolj zverzirana.

Sem pa že delala iz Marshmallows penic in potem full na tanko razvaljam in gor narišem motiv. Je pa fajn ker se ta masa na sladki smetani ne topi in se barve ne mešajo s smetano. Za kar pa ticina ni.

Recept za rogljičke pa pošljem

Mi pošlješ še recept za maso iz penic, da ne iščem. user posted image  

Kje si pa kupila tičino? V pekarni Vrhnika ali kje drugje? Jo že prodajajo kje v SLO tudi v manjših količinah ali še vedno po 7kg...al kolk že? Menda je ena trgovina nekje v centru Ljubljane tam pod arkadami zraven Čopove, ki prodaja po 1kg? user posted image

(odgovor članu kvaka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2429
    9.11.2010 15:32:51   
    petarda
    VSE NAJBOLJŠE, JAKA!!!!

user posted image

(odgovor članu petarda)
    Neposredna povezava do sporočila: 2430
    9.11.2010 16:12:39   
    Urša
    Jaka se zahvaljuje za čestitke. Je pa naš fant fasal angino. user posted image  Revček, je čisto fuč.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
    Neposredna povezava do sporočila: 2431
    9.11.2010 20:40:56   
    NinaŠ
    Jaka vse najboljše user posted image user posted image user posted image

...pa pozdravi se čimprej user posted image user posted image user posted image !

< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 9.11.2010 20:41:31 >

(odgovor članu Urša)
    Neposredna povezava do sporočila: 2432
    9.11.2010 20:44:21   
    petarda
    IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Jaka se zahvaljuje za čestitke. Je pa naš fant fasal angino. user posted image  Revček, je čisto fuč.

Ojej...ga boli grlo? user posted image ... Naj se pozdravi čimprej...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
    Neposredna povezava do sporočila: 2433
    9.11.2010 21:07:49   
    petarda
    Še za tiste, ki niste na FB....danes sem prvič slišala za to misel in se mi je vsedla direkt v user posted image ...tako resnična...

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.Takrat izbereš, da bo tvoje srce
    za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
    (Elizabeth Stone)

(odgovor članu petarda)
    Neposredna povezava do sporočila: 2434
    9.11.2010 21:49:03   
    *bubi*
    Vse najboljše, Jaka! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
    Pa hitro se pozdravi! user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
    Neposredna povezava do sporočila: 2435
    9.11.2010 21:52:52   
    *bubi*
    pa kaj je totemu glupemu RR, da se nekaj opravičuje. Naj objavi, kar sem napisala, pa mu ne rabi nič sori bit user posted image user posted image user posted image

V glavnem: Jaz bi tudi prvi sneg (v sezoni), Nina. Potem pa je lahko do božiča mir user posted image  

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
    Neposredna povezava do sporočila: 2436
    9.11.2010 22:00:41   
    NinaŠ
    Jaz bi pa tapraaaav sneg user posted image ...še pred božičem in potem še kake dva meseca čez user posted image ...da lohk spet smučke nataknemo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image
    Ravno sem fotke (ki sem jih uspela po enem letu naročit user posted image ) v album zlagala in obujala spomine na lansko zimsko sezono user posted image

(odgovor članu *bubi*)
    Neposredna povezava do sporočila: 2437
    9.11.2010 22:05:25   
    NinaŠ
    Npr. takole smo se user posted image , Tina in jaz peljali z žičnico user posted image ...Anže frajer je itak sam šibal gor in dol user posted image :
    user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
    Neposredna povezava do sporočila: 2438
    9.11.2010 22:07:03   
    NinaŠ
    ...in to je prednost majhnega žepnega fotoaparata, ko se lahko praktično kjerkoli igraš z njim user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
    Neposredna povezava do sporočila: 2439
    10.11.2010 8:13:49   
    NinaŠ
    Max Luka vse najboljše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
    Neposredna povezava do sporočila: 2440
    10.11.2010 8:14:20   
    NinaŠ
    ...ostalim pa dobro jutro in user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
    Neposredna povezava do sporočila: 2441
    10.11.2010 16:04:06   
    Urša
    MAX LUKA, vse najboljše za 5. rojstni dan! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
    user posted image

(odgovor članu petarda)
    Neposredna povezava do sporočila: 2442
    10.11.2010 16:06:47   
    Urša
    Ja, grlo ga je bolelo in glava, pa zelo visoko temperaturo je imel, katera je padla res za minimalno časa. Smo šli k dežurnemu in so takoj naredili test-bris iz grla in je bilo pozitivno na streptokok, tako da ima zdaj AB. Kužen baje več ni, je tudi malo boljši, tako da bomo v soboto verjetno vseeno praznovali z družino, s prijateljčki bomo pa prestavili za en teden raje.

(odgovor članu Urša)
    Neposredna povezava do sporočila: 2443
    10.11.2010 16:12:58   
    Urša
    Petarda, blagor tebi, ker si že doma. Jaz bi tuuud! Sem pa res tako utrujena, sploh od vožnje, naredim dnevno 150 km. Saj G mi je rekla naj kar pridem po bolniško, če ne bo šlo, ampak meni je takoooo fajn v službi. Letos imam 3. razred in ker so notri trije Romi, je zmanjšan oddelek, imam samo 11 otrok. user posted image  Ni za povedat kakšna razlika je to, koliko več se lahko naredi, kako hitro zvezke pregledam in kako bolj sproščeno je. user posted image  Otroci še ne vedo za mojo nosečnost, povedala jim nisem, vprašajo pa tudi ne! user posted image user posted image user posted image  Sicer pa ne nosim oprijetih oblačil, tako da ni izrazito za otroke. Staršev praktično ne vidim, ker so vsi že v jutranjem varstvu, tako da res ne vejo. Je pa zanimivo, da so zadnjič moji 'cigančki' šlogali iz kart še meni in mi je eden napovedal, da bom dobila otroka-verjetno ga bom rodila, mogoče pa tudi našla na cesti in ga vzela! user posted image  No, drugi mi je pa napovedal, da bo moj mož veliko hodil po gostilnah in ga ne bo nič doma! user posted image   

(odgovor članu Urša)
    Neposredna povezava do sporočila: 2444
    10.11.2010 17:19:56   
    petarda
    VSE NAJBOLJŠE, MAX LUKA!!!

user posted image

(odgovor članu Urša)
    Neposredna povezava do sporočila: 2445
    10.11.2010 17:21:56   
    petarda
    IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Petarda, blagor tebi, ker si že doma. Jaz bi tuuud! Sem pa res tako utrujena, sploh od vožnje, naredim dnevno 150 km. Saj G mi je rekla naj kar pridem po bolniško, če ne bo šlo, ampak meni je takoooo fajn v službi. Letos imam 3. razred in ker so notri trije Romi, je zmanjšan oddelek, imam samo 11 otrok. user posted image  Ni za povedat kakšna razlika je to, koliko več se lahko naredi, kako hitro zvezke pregledam in kako bolj sproščeno je. user posted image  Otroci še ne vedo za mojo nosečnost, povedala jim nisem, vprašajo pa tudi ne! user posted image user posted image user posted image  Sicer pa ne nosim oprijetih oblačil, tako da ni izrazito za otroke. Staršev praktično ne vidim, ker so vsi že v jutranjem varstvu, tako da res ne vejo. Je pa zanimivo, da so zadnjič moji 'cigančki' šlogali iz kart še meni in mi je eden napovedal, da bom dobila otroka-verjetno ga bom rodila, mogoče pa tudi našla na cesti in ga vzela! user posted image  No, drugi mi je pa napovedal, da bo moj mož veliko hodil po gostilnah in ga ne bo nič doma! user posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem se nasmejala zdaj user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Urša kdaj pa ti začneš s porodniško? Saj veliko časa verjetno več ne boš delala, glede na to, da lahko izkoristiš letošnji in dopust iz leta 2011... Naj ti hitro mine user posted image

(odgovor članu Urša)
    Neposredna povezava do sporočila: 2446
    10.11.2010 17:23:32   
    petarda

...in to je prednost majhnega žepnega fotoaparata, ko se lahko praktično kjerkoli igraš z njim user posted image

Res je user posted image  Mi imamo tudi dva...enega mojega in enega od user posted image ....in velikokrat se zgodi, da je več slikic poslikano z njegovim... Če pa vem, da gremo prav nekam kjer bodo dobri pogoji za lepe fotografije, ozadje....potem vlačim še svojega s sabo....user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
    Neposredna povezava do sporočila: 2447
    10.11.2010 17:26:17   
    petarda

Jaz bi pa tapraaaav sneg user posted image ...še pred božičem in potem še kake dva meseca čez user posted image ...da lohk spet smučke nataknemo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image
    Ravno sem fotke (ki sem jih uspela po enem letu naročit user posted image ) v album zlagala in obujala spomine na lansko zimsko sezono user posted image

Ne govori...jaz sem kake štiri leta v zamudi user posted image ....je ravno zadnjič moj user posted image  komentiral, da imam čas vse druge presenetiti s kako lepo foto knjigo, namenjeno njim....za naše otroke pa nikoli ni časa user posted image .... no, mogoče mi pa zdaj uspe narediti Petarditu - Mojih prvih 5 user posted image ..... glede na to, da jutri začnem z dopustom user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
    Neposredna povezava do sporočila: 2448
    10.11.2010 17:39:52   
    Urša
    V šolstvu je drugače z dopustom, sploh ker sem jaz zaposlena za določen čas. Letošnjega bom porabila za božične počitnice, za drugo leto pa še ne vem koliko se ga lahko porabi vnaprej, mislim, da 10 dni, zelo komplicirajo pri tem, pač dopust naj bi koristili samo v času šolskih počitnic. Na porodniško grem v sredini januarja. No, saj potem pa, če mi odobrijo teh 10 dni v januarju, pa res nimam več veliko. user posted image

(odgovor članu petarda)
    Neposredna povezava do sporočila: 2449
    10.11.2010 17:41:05   
    Urša
    Super ideja, Mojih prvih 5 :)) Uf, bo to enega dela! user posted image
    Jaz sem v zamudi samo še pol leta.user posted image

(odgovor članu Urša)
    Neposredna povezava do sporočila: 2450
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
    S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
    Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
    V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
    пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......