Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.11.2009 21:19:37
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 hvala petarda sem si pa zdaj še tvojo nategancijo sposodla na sosednjem forumu, upam, da ne zameriš....pa me prav zanima, če bodo ugotovile, da je fake aja, pa kuhinjo mi je tudi uspelo spucat no, potem pa še nas malo na elastiko kaj bom vas na elastiko... sploh tebe, ki si že petardo takoj razkrinkala jaz sem takrat bila prepričana, da je res daj mi prosim link do debate nalimaj, da vidim umetnijo http://www.ringaraja.net/forum/m_4335917/mpage_91/tm.htm
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.11.2009 21:37:48
|
|
|
|
Urša
|
Nas novembrk že ne bi mogla takole na elastiko!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.11.2009 21:42:44
|
|
|
|
*bubi*
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.11.2009 21:58:57
|
|
|
|
petarda
|
Honorar!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.11.2009 8:11:06
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! ja, so kar na veliko zagrabile no, sem pa že priznala, da je FM drugače pa... adam je ostal doma.. namreč ponoči je bruhal, pa ne vem a zato, ker je včeraj zvečer res veliko pojedel in spil povrh še 3 šalice mleka, ali pa se ga je kaka viroza lotila bomo videli kako bo čez dan. imamo pa tak lep sonček
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.11.2009 8:13:47
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ada QL Upam, da je z Adamom že vse OK , drugače bi pa, po obilni večerji in 3 skodelicah mleka, tudi jaz verjetno bruhala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.11.2009 18:33:49
|
|
|
|
petarda
|
Dober večer Kako je Adam? Mene tudi nekaj daje...me mal trese...vročina pa točno 37... Bubi a ti se boš cepila proti gripi? Kaj pa ostale? No...mi se ne bomo ... Je pa danes ena moja teta po ne vem kerem kolenu, ki živi v Kanadi poslala pismo, da nas naproša naj se vsi cepimo, ker je gor ful kao ludnica ....je pa ona medicinska sestra in dela v bolnici ... Sam mi se še vedno ne bomo ....Jaz nič kaj dosti ne zaupam tem cepivom ....za nas kao za vse dobro, v Švici prepovedano za otročke, starejše...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.11.2009 18:42:58
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi a ti se boš cepila proti gripi? Ne.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.11.2009 19:58:47
|
|
|
|
ada2
|
adam je bil čez dan kar ok, sicer ni imel nekega apetita, pa niti ga nisem silila v nič, kaj je hotel je pač pojedel, pil je veliko, vročine ni imel, proti večeru je bil le ztelo utrujen, tako, da je zaspal kar na kavču v dnevni. verjetno je bilo res to, da je včeraj preveč pojedel. no, bomo pa še videli kaj bo ponoči. jaz sem tudi razmišljala in tuhtala o tem cepljenju, pa nisem nikamor prišla... glede na službo... no, pa da vam še novico dneva povem: nuša je dobila bratca
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.11.2009 20:03:36
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 no, pa da vam še novico dneva povem: nuša je dobila bratca Čestitke sestrici in staršema .... Zdaj se je pa že kar nabralo teh bratcev, ne? Je čas še za kakšno sestrico
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.11.2009 20:10:24
|
|
|
|
ada2
|
saj ima eno sestrico , dvomim, da bo še kakšna pri nas ziher ne
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.11.2009 20:12:00
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 saj ima eno sestrico , dvomim, da bo še kakšna pri nas ziher ne ena ni nobena ... nič ni ziher
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.11.2009 20:13:37
|
|
|
|
ada2
|
sicer pa tudi vam bi lahko povprečje dvignila kaka punčka
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.11.2009 20:44:15
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 no, pa da vam še novico dneva povem: nuša je dobila bratca Čestitke sestrici in staršema .... Zdaj se je pa že kar nabralo teh bratcev, ne? Je čas še za kakšno sestrico Čestitke
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.11.2009 20:44:32
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 sicer pa tudi vam bi lahko povprečje dvignila kaka punčka ja, petarda
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.11.2009 20:58:17
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 sicer pa tudi vam bi lahko povprečje dvignila kaka punčka ja, petarda Se strinjam! Čestitke za bratca! Kako mu je pa ime?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.11.2009 21:54:39
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 sicer pa tudi vam bi lahko povprečje dvignila kaka punčka ja, petarda ...saj jaz bi, pa moj lubi ni za .... sicer tako...enkrat je, enkrat ni, enkrat je, pa spet ni... ... jaz pa tudi nisem 100% za...mi je po eni strani všeč občutek, da smo zaključili in da otroka zrasteta, pa lahko začnemo še na vse druge načine preživljat prosti čas...po drugi strani pa se nebi branila ene take male štručke.... ampak ene take PRIDNE male štručke ....take, ki celo noč spi, ni nikoli bolana, lepo je in napreduje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.11.2009 8:11:52
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 sicer pa tudi vam bi lahko povprečje dvignila kaka punčka ja, petarda Se strinjam! Čestitke za bratca! Kako mu je pa ime? Taj ali Tai ne vem natančno. petarda tebi pa zagotavljam, da tretji itak taki so - mislim, da spijo celo noč, pa jejo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.11.2009 8:12:16
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda ...saj jaz bi, pa moj lubi ni za .... sicer tako...enkrat je, enkrat ni, enkrat je, pa spet ni... ... Samo pravi trenutek je treba ujet
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.11.2009 8:13:31
|
|
|
|
*bubi*
|
Danes pa praznujeta naša dvojčka - A&J Kvaka, kako slikico bo treba nalimat, pa malo napisat, kako ste kaj
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.11.2009 8:29:10
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda ...saj jaz bi, pa moj lubi ni za .... sicer tako...enkrat je, enkrat ni, enkrat je, pa spet ni... ... Samo pravi trenutek je treba ujet
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.11.2009 8:32:15
|
|
|
|
petarda
|
Vse najboljše A&J!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.11.2009 9:16:02
|
|
|
|
Urša
|
Jaka in Anže, vse najboljše!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.11.2009 9:24:35
|
|
|
|
ada2
|
Vse najboljše JAka & Anže!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.11.2009 22:14:06
|
|
|
|
petarda
|
10 minut dolg post sem vam zdaj pisala, pa me je ven vrglo! .... No....skratka...lahko noč
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?