Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.11.2009 8:41:19
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Dobro jutro - zasneženo jutro Uwwwwwwwweeeeeeeee samo pri nas dežuje Res? Najbolj si si ga želela, pa najdlje boš nanj čakala ...pri nas tudi zasneženo...in norišnica...folk kliče, ko nor, ker so se ustrašli snega in bi vsi danes radi menjali gume ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.11.2009 8:47:36
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dobro jutro - zasneženo jutro Meggi, ti pa si ena izgubljena duša Lepo, da si se oglasila. Samo 16. ni mogel bit četrtek, ker je bubi rojen 18., v petek In se spomnim, da je tisti dan proti večeru začelo snežit. Naenkrat je nastala taka spokojna tišina..... in čudna svetloba - veni so letele cele krpe, LJ je bila čisto pobeljena. Pa tista zima je bila res huda, sploh nisva mogla ven, ker so bili pločniki neprevozni z vozičkom . Naslednji dve zimi pa suhi, ko so se naši škrati že želeli sankat. Jp...petardito pa 14. v ponedeljek ....pa tudi ni snežilo...je pa sneg padal, ko je bil kak teden dni star...se še ful spomnim, da sem takrat snemala njega, pa sneg, pa njega, pa sneg.... ...pa na radiu je bila let it snow, let it snow, let it snow... Sem takrat prvič ful dobila tisti občutek... zunaj sneži, mrzlo je, mi pa smo tukaj notri na toplem, vsi trije skupaj, kot čisto prava družina
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.11.2009 8:51:58
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ste me pa navdušile zdaj s temi fotomontažami, tak da se bom verjetno še jaz malo pošpilala, samo prej moram ugotoviti kaj dati v lonce, da se bo samo kuhalo Boljše, da se ne lotiš, ker to čist noter padeš ... samo, da ne boš rekla, da ti nisem rekla ... Jaz grem tudi kuhat zdaj...pa mogoče bom še kaj dobrega spekla...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.11.2009 11:43:09
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ste me pa navdušile zdaj s temi fotomontažami, tak da se bom verjetno še jaz malo pošpilala, samo prej moram ugotoviti kaj dati v lonce, da se bo samo kuhalo Boljše, da se ne lotiš, ker to čist noter padeš ... samo, da ne boš rekla, da ti nisem rekla ... Jaz grem tudi kuhat zdaj...pa mogoče bom še kaj dobrega spekla... si imela kar prav... no, ampak nekaj mi pa zdaj ni jasno... kako pa pol to spraviš recimo tak daleč, da lahko npr. pri DM-u slike daš razvit sem jih vse shranila v eno novo mapo, ampak, ko jih hočem odpret mi ne pokaže samo slike, ampak kar celo stran...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.11.2009 11:47:52
|
|
|
|
Naty_ka
|
Dan Vreme pred štirimi leti? Vem, da je 27-ega ko sem jaz cel dan hodla na ctg, tak fajn deževalo, ko sva se z dragim šetala tam mimo Magdalenskega parka. Pa tudi v ponedeljek 28-ega ko sem šla okrog dvanajstih v porodno je še tudi deževalo, pol štirih ko pa sem rodila pa je že snežilo . Ko pa sva 3-ega šla domov iz porodnišnice pa je vsepovsod bil sam poc. In blato.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.11.2009 11:48:43
|
|
|
|
Naty_ka
|
Bubi in Ada hvala za slike. Super so
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.11.2009 11:50:38
|
|
|
|
Naty_ka
|
Kaj zdaj spet to nekaj mešetate s temi slikami? Pa ve ne veste da se jaz nimam časa s tem ukvarjat??? Jaz moram farmat pa kvačkat...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.11.2009 12:04:44
|
|
|
|
Naty_ka
|
zdaj me je pa skoraj kap zadela. Jao. Sem z miško tak slučajno letela mimo mojega nicka, pa vidim da mi do poroda manjka samo še 64 dni Jej, ... Uh... Meni pa se še vedno zdi da je to nekje daaaaaaaaaleeeeeeč...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.11.2009 12:16:28
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Kaj zdaj spet to nekaj mešetate s temi slikami? Pa ve ne veste da se jaz nimam časa s tem ukvarjat??? Jaz moram farmat pa kvačkat... definitivno se ne spravljaj teh slik delat, če ti kaj na štedilniku vre boš imela pol še 10x več dela
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.11.2009 13:34:21
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ste me pa navdušile zdaj s temi fotomontažami, tak da se bom verjetno še jaz malo pošpilala, samo prej moram ugotoviti kaj dati v lonce, da se bo samo kuhalo Boljše, da se ne lotiš, ker to čist noter padeš ... samo, da ne boš rekla, da ti nisem rekla ... Jaz grem tudi kuhat zdaj...pa mogoče bom še kaj dobrega spekla... si imela kar prav... no, ampak nekaj mi pa zdaj ni jasno... kako pa pol to spraviš recimo tak daleč, da lahko npr. pri DM-u slike daš razvit sem jih vse shranila v eno novo mapo, ampak, ko jih hočem odpret mi ne pokaže samo slike, ampak kar celo stran... Ko boš imela vse narejeno si shraniš, daš unpublish, če si ne želiš ravno, da celi svet gleda tvoje otročke, potem pa desni klik na slikico in daš SHRANI KOT...in si jo shraniš nekam v svoje slike. Jaz pa potem še odprem s slikarjem, pa odrežem tisti napis IMIKIMI stran....od tu potem pa normalno pošlješ v DM ali kam drugam...pač kot druge slike. Če ti še kaj ne bo jasno, pa vprašaj
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.11.2009 15:19:15
|
|
|
|
ada2
|
hvala petarda sem si pa zdaj še tvojo nategancijo sposodla na sosednjem forumu, upam, da ne zameriš....pa me prav zanima, če bodo ugotovile, da je fake aja, pa kuhinjo mi je tudi uspelo spucat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.11.2009 18:19:27
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Kaj zdaj spet to nekaj mešetate s temi slikami? Pa ve ne veste da se jaz nimam časa s tem ukvarjat??? Jaz moram farmat pa kvačkat... definitivno se ne spravljaj teh slik delat, če ti kaj na štedilniku vre boš imela pol še 10x več dela
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.11.2009 18:21:46
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 hvala petarda sem si pa zdaj še tvojo nategancijo sposodla na sosednjem forumu, upam, da ne zameriš....pa me prav zanima, če bodo ugotovile, da je fake aja, pa kuhinjo mi je tudi uspelo spucat no, potem pa še nas malo na elastiko
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.11.2009 18:47:55
|
|
|
|
*bubi*
|
Drugače pa tole delam v PhotoScape: Tu pa ohraniš velikost in kvaliteto slike.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.11.2009 19:48:50
|
|
|
|
petarda
|
Drugače so pa slikice, ki sem jih dala tu pri nas razvit, čisto OK ...ni ravno high kvaliteta, samo za vabila čisto OK ....grem zdaj hitro še petarditu tistega carsa zrihtat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.11.2009 19:55:39
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 hvala petarda sem si pa zdaj še tvojo nategancijo sposodla na sosednjem forumu, upam, da ne zameriš....pa me prav zanima, če bodo ugotovile, da je fake Ah...kaj bi zamerila ....sem šla malo pokukat...kar nasedajo ....je pa FUUUUUUUUL lepa slikca Mihca
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.11.2009 20:29:32
|
|
|
|
ada2
|
ja, nasedajo kot po maslu zdaj me pa malo vest daje ali jim že danes povedat, ali se danes nič več ne javljat, pa da še kere druge vidijo, pa potem jutri povedat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.11.2009 20:30:40
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 hvala petarda sem si pa zdaj še tvojo nategancijo sposodla na sosednjem forumu, upam, da ne zameriš....pa me prav zanima, če bodo ugotovile, da je fake aja, pa kuhinjo mi je tudi uspelo spucat no, potem pa še nas malo na elastiko kaj bom vas na elastiko... sploh tebe, ki si že petardo takoj razkrinkala jaz sem takrat bila prepričana, da je res
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.11.2009 20:33:40
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ja, nasedajo kot po maslu zdaj me pa malo vest daje ali jim že danes povedat, ali se danes nič več ne javljat, pa da še kere druge vidijo, pa potem jutri povedat a lahko glasujemo? Jutri!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.11.2009 20:55:48
|
|
|
|
ada2
|
ok, jutri
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.11.2009 21:02:34
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 hvala petarda sem si pa zdaj še tvojo nategancijo sposodla na sosednjem forumu, upam, da ne zameriš....pa me prav zanima, če bodo ugotovile, da je fake aja, pa kuhinjo mi je tudi uspelo spucat no, potem pa še nas malo na elastiko kaj bom vas na elastiko... sploh tebe, ki si že petardo takoj razkrinkala jaz sem takrat bila prepričana, da je res daj mi prosim link do debate nalimaj, da vidim umetnijo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?