|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
3.11.2009 8:41:19   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Dobro jutro - zasneženo jutro user posted image

Uwwwwwwwweeeeeeeee user posted image user posted image user posted image  samo pri nas dežuje user posted image

Res? Najbolj si si ga želela, pa najdlje boš nanj čakala user posted image ...pri nas tudi zasneženo...in norišnica...folk kliče, ko nor, ker so se ustrašli snega in bi vsi danes radi menjali gume user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 651
3.11.2009 8:47:36   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Dobro jutro - zasneženo jutro user posted image

Meggi, ti pa si ena izgubljena duša user posted image  Lepo, da si se oglasila.

Samo 16.  ni mogel bit četrtek, ker je bubi rojen 18., v petek user posted image  In se spomnim, da je tisti dan proti večeru začelo snežit. Naenkrat je nastala taka spokojna tišina..... in čudna svetloba - veni so letele cele krpe, LJ je bila čisto pobeljena. Pa tista zima je bila res huda, sploh nisva mogla ven, ker so bili pločniki neprevozni z vozičkom user posted image . Naslednji dve zimi pa suhi, ko so se naši škrati že želeli sankat.

Jp...petardito pa 14. v ponedeljek user posted image ....pa tudi ni snežilo...je pa sneg padal, ko je bil kak teden dni star...se še ful spomnim, da sem takrat snemala njega, pa sneg, pa njega, pa sneg....user posted image ...pa na radiu je bila let it snow, let it snow, let it snow... Sem takrat prvič ful dobila tisti občutek... zunaj sneži, mrzlo je, mi pa smo tukaj notri na toplem, vsi trije skupaj, kot čisto prava družina  user posted image  user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 652
3.11.2009 8:51:58   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

ste me pa navdušile zdaj s temi fotomontažami, tak da se bom verjetno še jaz malo pošpilala, samo prej moram ugotoviti kaj dati v lonce, da se bo samo kuhalouser posted image

Boljše, da se ne lotiš, ker to čist noter padeš user posted image ... samo, da ne boš rekla, da ti nisem rekla user posted image ... Jaz grem tudi kuhat zdaj...pa mogoče bom še kaj dobrega spekla... user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 653
3.11.2009 11:43:09   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

ste me pa navdušile zdaj s temi fotomontažami, tak da se bom verjetno še jaz malo pošpilala, samo prej moram ugotoviti kaj dati v lonce, da se bo samo kuhalouser posted image

Boljše, da se ne lotiš, ker to čist noter padeš user posted image ... samo, da ne boš rekla, da ti nisem rekla user posted image ... Jaz grem tudi kuhat zdaj...pa mogoče bom še kaj dobrega spekla... user posted image

si imela kar prav... no, ampak nekaj mi pa zdaj ni jasno... kako pa pol to spraviš recimo tak daleč, da lahko npr. pri DM-u slike daš razvituser posted image user posted image user posted image  sem jih vse shranila v eno novo mapo, ampak, ko jih hočem odpret mi ne pokaže samo slike, ampak kar celo stran...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 654
3.11.2009 11:47:52   
Naty_ka
Dan user posted image

Vreme pred štirimi leti? Vem, da je 27-ega ko sem jaz cel dan hodla na ctg, tak fajn deževalo, ko sva se z dragim šetala tam mimo Magdalenskega parka. Pa tudi v ponedeljek 28-ega ko sem šla okrog dvanajstih v porodno je še tudi deževalo, pol štirih ko pa sem rodila pa je že snežilo user posted image . Ko pa sva 3-ega šla domov iz porodnišnice pa je vsepovsod bil sam poc. In blato.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 655
3.11.2009 11:48:43   
Naty_ka
Bubi in Ada hvala za slike. Super so user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 656
3.11.2009 11:50:38   
Naty_ka
Kaj zdaj spet to nekaj mešetate s temi slikami? Pa ve ne veste da se jaz nimam časa s tem ukvarjat??? user posted image user posted image user posted image  Jaz moram farmat pa kvačkat...user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 657
3.11.2009 12:04:44   
Naty_ka
user posted image user posted image user posted image  zdaj me je pa skoraj kap zadela. Jao. Sem z miško tak slučajno letela mimo mojega nicka, pa vidim da mi do poroda manjka samo še 64 dni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jej, ... Uh... Meni pa se še vedno zdi da je to nekje daaaaaaaaaleeeeeeč...user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 658
3.11.2009 12:16:28   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

Kaj zdaj spet to nekaj mešetate s temi slikami? Pa ve ne veste da se jaz nimam časa s tem ukvarjat??? user posted image user posted image user posted image  Jaz moram farmat pa kvačkat...user posted image user posted image user posted image

definitivno se ne spravljaj teh slik delat, če ti kaj na štedilniku vreuser posted image user posted image user posted image user posted image  

boš imela pol še 10x več delauser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 659
3.11.2009 13:34:21   
petarda

si imela kar prav... no, ampak nekaj mi pa zdaj ni jasno... kako pa pol to spraviš recimo tak daleč, da lahko npr. pri DM-u slike daš razvituser posted image user posted image user posted image  sem jih vse shranila v eno novo mapo, ampak, ko jih hočem odpret mi ne pokaže samo slike, ampak kar celo stran...

Ko boš imela vse narejeno si shraniš, daš unpublish, če si ne želiš ravno, da celi svet gleda tvoje otročke, potem pa desni klik na slikico in daš SHRANI KOT...in si jo shraniš nekam v svoje slike. Jaz pa potem še odprem s slikarjem, pa odrežem tisti napis IMIKIMI stran....od tu potem pa normalno pošlješ v DM ali kam drugam...pač kot druge slike. Če ti še kaj ne bo jasno, pa vprašaj user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 660
3.11.2009 15:19:15   
ada2
hvala petardauser posted image

sem si pa zdaj še tvojo nategancijo sposodla na sosednjem forumu, upam, da ne zameriš....pa me prav zanima, če bodo ugotovile, da je fakeuser posted image

aja, pa kuhinjo mi je tudi uspelo spucatuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 661
3.11.2009 18:19:27   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

definitivno se ne spravljaj teh slik delat, če ti kaj na štedilniku vreuser posted image user posted image user posted image user posted image  

boš imela pol še 10x več delauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 662
3.11.2009 18:21:46   
*bubi*

sem si pa zdaj še tvojo nategancijo sposodla na sosednjem forumu, upam, da ne zameriš....pa me prav zanima, če bodo ugotovile, da je fakeuser posted image

no, potem pa še nas malo na elastiko user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 663
3.11.2009 18:26:34   
*bubi*
Še take strani:

http://funphotobox.com/

http://www.loonapix.com/effector (trenutno sicer ne dela)

http://fotoflexer.com/app/index.php?option=12

http://www.befunky.com/create/

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 664
3.11.2009 18:47:55   
*bubi*
Drugače pa tole delam v PhotoScape: Tu pa ohraniš velikost in kvaliteto slike.

user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 665
3.11.2009 19:47:17   
petarda

Še take strani:

Uh...hvala... ampak je tista čisto dovolj user posted image ....jao, kaj to enega časa porabiš, ko noter padeš.... a ti si vse te sprobala? Ti je kera posebno všeč? Pa še rezultat bi rada videla user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 666
3.11.2009 19:48:50   
petarda
Drugače so pa slikice, ki sem jih dala tu pri nas razvit, čisto OK user posted image ...ni ravno high kvaliteta, samo za vabila čisto OKuser posted image user posted image user posted image user posted image ....grem zdaj hitro še petarditu tistega carsa zrihtatuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 667
3.11.2009 19:55:39   
petarda

Ah...kaj bi zamerila user posted image ....sem šla malo pokukat...kar nasedajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....je pa FUUUUUUUUL lepa slikca Mihca user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 668
3.11.2009 20:29:32   
ada2
ja, nasedajo kot po masluuser posted image user posted image user posted image
zdaj me pa malo vest daje ali jim že danes povedat, ali se danes nič več ne javljat, pa da še kere druge vidijo, pa potem jutri povedatuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 669
3.11.2009 20:30:40   
ada2

kaj bom vas na elastiko... sploh tebe, ki si že petardo takoj razkrinkalauser posted image

jaz sem takrat bila prepričana, da je resuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 670
3.11.2009 20:33:40   
petarda

ja, nasedajo kot po masluuser posted image user posted image user posted image
zdaj me pa malo vest daje ali jim že danes povedat, ali se danes nič več ne javljat, pa da še kere druge vidijo, pa potem jutri povedatuser posted image

a lahko glasujemo? Jutri! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 671
3.11.2009 20:55:48   
ada2
ok, jutriuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 672
3.11.2009 21:01:56   
*bubi*

Še take strani:

Uh...hvala... ampak je tista čisto dovolj user posted image ....jao, kaj to enega časa porabiš, ko noter padeš.... a ti si vse te sprobala? Ti je kera posebno všeč? Pa še rezultat bi rada videla user posted image

Postavi se na moj nick. Ta mi je še posebej všeč user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 673
3.11.2009 21:02:34   
*bubi*

kaj bom vas na elastiko... sploh tebe, ki si že petardo takoj razkrinkalauser posted image

jaz sem takrat bila prepričana, da je resuser posted image

daj mi prosim link do debate nalimaj, da vidim umetnijo user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 674
3.11.2009 21:17:28   
petarda

Še take strani:

Postavi se na moj nick. Ta mi je še posebej všeč user posted image

Ja. Lepa je. To si delala z? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?