|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
21.10.2009 7:37:29   
NinaŠ
Uuuuu Naty user posted image user posted image user posted image user posted image   ...hvala za kavo user posted image . Mojo sem že spila, saj sem vstala že ob 6. ker nisem mogla več spat user posted image . Drobižka sem dostavila v vrtec, zdaj se pa oblečem in grem pred službo še tečt user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 476
21.10.2009 9:19:53   
Naty_ka
Pozdravljena Nina. Uu dobra si da maš voljo pred službo še tečti. Res iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

A ste brale to? Da vas malo nasmejem. Jaz se krohočem že cel čas tu zraven...

http://bibaleze.si/clanek/starsi/kolumna-ko-omedlis-od-sramu.html

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 477
21.10.2009 11:36:01   
NinaŠ

Pozdravljena Nina. Uu dobra si da maš voljo pred službo še tečti. Res iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma se potem bolje počutim, kot pa če bi šla nazaj spat user posted image . Pa itak moram mal migat, da ostanem na valovni dolžini otrok user posted image

A ste brale to? Da vas malo nasmejem. Jaz se krohočem že cel čas tu zraven...

http://bibaleze.si/clanek/starsi/kolumna-ko-omedlis-od-sramu.html

jaaaa, svetovno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 478
21.10.2009 20:54:19   
ada2
oj punce
danes sva bila z Adamom spet pri dermatologinji v MB zaradi tiste bradavice, pa ni pustil, da bi mu še žgala, je pa pogledala in rekla, da je bilo prejšnjič toliko, da je ustavilo rast, zdaj pa moramo mazati z eno tekočino, pa upati, da bo zginla, če ne pa se vidimo, ko bo malo večji.

sva pa si vzela potem par uric čisto za sebe, miha je bil pri moji mami dokler se ni vrnil andrej, nuša še v šoli, sva šla malo po mestu, pa na sladoled, pa v muelera po lašice za miha, pa v h&m po dres za nušo, pa potem še v deichmana po čevlje za adama, pa tam pri dermatologinji sva  se dobila z eno kolegico, pa smo šli na kavo, pa malo labode pogledat...
definitivno se je bilo fajn posvetit samo enemu otroku. sem se tako pri sebi odločila, da bom vsak mesec namenila en dan enemu, naslednja na vrsti bo definitivno nuša, ker se mi zdi, da pri njej čas še posebej hitro beži.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 479
21.10.2009 21:14:34   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2
definitivno se je bilo fajn posvetit samo enemu otroku. sem se tako pri sebi odločila, da bom vsak mesec namenila en dan enemu, naslednja na vrsti bo definitivno nuša, ker se mi zdi, da pri njej čas še posebej hitro beži.

user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 480
21.10.2009 22:25:58   
NinaŠ
Čer!

Tina je očitno zbolela user posted image . Že nekaj dni je malo kašljala, danes pa je začela bolj in še zakuhala je user posted image .  No upam da bo čimprej mimo user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mene pa danes noro bolijo gležnji - od teka po asfaltu user posted image . Do sedaj sem se vedno držala makadamskih poti oz. asfalt le po sili razmer (pač od doma do prvega makadama), danes pa sem pol poti pretekla po kolesarski. user posted image user posted image user posted image nikoli več. Zvečer na rekreaciji - košarki sem bila prav smešna - saj tekla sem, samo potem se sploh nisem mogla sunkovito ustavit in sem dve soigralki skoraj zbrisala z igrišča user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 481
21.10.2009 22:29:33   
NinaŠ

definitivno se je bilo fajn posvetit samo enemu otroku

ja se strinjam. Jaz zdaj večkrat poskrbim, da namesto oba naenkrat, spita pri mojih starših eden po eden, tako da se jaz lahko 100% posvetim drugemu. Vsaj pri Anžetu opažam da "vpije po pozornosti" (Tina je grebatorka in velikokrat prevlada), a ko sem v družbi obeh razlik nočem delat.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 482
22.10.2009 8:23:42   
petarda
Dobro jutro user posted image

Tole je za Tino user posted image user posted image user posted image user posted image ...tole pa za Nino user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

Tole je za vse

user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 483
22.10.2009 8:24:34   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

definitivno se je bilo fajn posvetit samo enemu otroku

ja se strinjam. Jaz zdaj večkrat poskrbim, da namesto oba naenkrat, spita pri mojih starših eden po eden, tako da se jaz lahko 100% posvetim drugemu. Vsaj pri Anžetu opažam da "vpije po pozornosti" (Tina je grebatorka in velikokrat prevlada), a ko sem v družbi obeh razlik nočem delat.

se strinjam z obema user posted image .

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 484
22.10.2009 9:28:22   
*bubi*
Dober dan! user posted image

Mi se v soboto odpravljamo v Postojnsko jamo user posted image  Še samo do konca novembra je dinozaver na ogled. Na strani KD Življenje je kupon za 50% družinski popust user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 485
22.10.2009 14:11:03   
NinaŠ
Bubi hvala za idejo za izlet in seveda namig za popust user posted image . Sicer smo bili tam lani, vendar dinozavra takrat še ni bilo user posted image in se bi nemara lahko ustavili tam enkrat spotoma ko bomo šli na izlet na morje - ne vem kaj sta si otroka upičila da hočeta it pogledat morje  user posted image , tako da sva jima obljubila ob priložnosti...

S Tino sva bili pri P - ja itak sem vedela - spet neka kao viroza ... ... če se poslabša pa nazaj user posted image . Drugače je Tina razmeroma dobro razpoložena, kljub vročini in kašlju. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 486
22.10.2009 18:16:55   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Mi se v soboto odpravljamo v Postojnsko jamo user posted image  Še samo do konca novembra je dinozaver na ogled. Na strani KD Življenje je kupon za 50% družinski popust user posted image

Se mi zdi, da se na televiziji vrti neka reklama user posted image ....al ne vem kje je petardito pobral, da zdaj moramo it v Postonjsko jamo pogledat dinozavre, pa da bo tam še ribič Pepe.... Mene mika izlet...lahko bi šli v soboto, samo kje naj juniorja pustim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 487
22.10.2009 18:32:40   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Se mi zdi, da se na televiziji vrti neka reklama user posted image ....al ne vem kje je petardito pobral, da zdaj moramo it v Postonjsko jamo pogledat dinozavre, pa da bo tam še ribič Pepe.... Mene mika izlet...lahko bi šli v soboto, samo kje naj juniorja pustim user posted image user posted image user posted image

Ja, res je.... ta vikend bodo pred jamo delavnice z ribičem Pepetom. Bo prišlo prav, če bomo malo prehitro tam user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 488
23.10.2009 7:29:38   
NinaŠ
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 489
23.10.2009 7:54:53   
ada2
dobro jutro!
jaz sem bila včeraj na masaži in so me tak zmatrali, da mi potem ni bilo do ničesar več... pa da ne govorim kako me je bolelo, oz. me še zdaj boli... pisker marmelade, če jaz tak grobo masiram mi vsi pobegnejo z mizeuser posted image  sicer je bilo to potrebno storiti, ker sem bila čez cel hrbet v vozlih in je kar pokalo, ampak ponoči se pa še premaknit nisem mogla, pa če bi mi danes kdo rekel, da naj kak rugzak nesem, bi ga nekam poslalauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 490
23.10.2009 7:58:11   
petarda
Dobro jutro user posted image ....

....jaz sem bila včeraj tudi na masaži...samo v domačem okrožju...ni nič pokalo....samo postelja potem user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 491
23.10.2009 7:59:48   
petarda
In ko smo že pri masaži...a ni tista reklama ful dobra...za Tušev kruh? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 492
23.10.2009 8:01:27   
Teni_
Jutro

Petarda, a tista, ko tako z občutkom mesi?user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa zbolela, grem potem ob desetih k zdravniku. Že komaj čakam, ker niti sline ne morem požirat.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 493
23.10.2009 8:07:00   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Jutro

Petarda, a tista, ko tako z občutkom mesi?user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa zbolela, grem potem ob desetih k zdravniku. Že komaj čakam, ker niti sline ne morem požirat.

Ta ja user posted image ....

Zate user posted image user posted image user posted image , da bo čimprej bolje...sliši se kot angina user posted image ...po moje ti OSPEN ne uide...bo pa potem kmalu bolje. user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 494
23.10.2009 8:11:48   
Teni_
Po moje tudi. Malo cvikam, če sem noseča, da ne bi bilo kaj narobe. V prejšnji sem ga tudi na začetku dobila. Samo mislim, da ne bi smelo vplivat.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 495
23.10.2009 9:18:18   
Naty_ka
Pozdravljene čvekice

Jaz pa trenutno izpolnjujem vlogo za otroški dodatek. Jo moram oddat do konca meseca.

Tako da se oglasim pozneje ko bom nazaj.

Fajn bodite. Pa ne čvekajte preveč ali delajte kakšnih norij user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 496
23.10.2009 11:06:39   
petarda
Bubi-----še enkrat...jaz bi fuuuuuuul rada spet vidla tvoj medion album user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 497
23.10.2009 11:50:36   
Teni_
Evo, Petarda, si imela prav Angina je in sem na ospenu, lekadolu in čajih.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 498
23.10.2009 12:00:45   
petarda
Kar lepo... user posted image ..... ti pravi user posted image  petarda! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 499
23.10.2009 12:01:45   
Teni_
user posted image user posted image user posted image user posted image Si poklic zgrešila?user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?