|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
22.2.2011 13:46:06   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

.ker danes smo pa "feštali" user posted image user posted image user posted image ...k sreči samo od dveh do petih zjutraj...

Samo??? user posted image

Saj je res kar dolga, ne? user posted image ....samo ni bilo take panike, ker je spal od 19.00-02.00 in sem se tudi jaz malo naspala user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
22.2.2011 13:47:12   
petarda

Tiste, ki uporabljate kontracepcijo...kaj imate?

Jaz razmišljam, da bi kar mojega na injekcijo poslala, da ne bo spet kaj po nepotrebnem stresel! user posted image

A sta bila kaj zaščitena? user posted image

Drugače pa evo...sem se na hitro odločila...imam že Mireno user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
22.2.2011 15:13:48   
NinaŠ
Tiste, ki uporabljate kontracepcijo...kaj imate?

jaz še vedno, lepo po starem user posted image , vztrajam na tabletkih - Lindynette. Moja G me vztrajno nagovarja za Mireno, ampak kaj pa vem, ne morem se odločit - nekateri so z njo ful zadovoljni, nekaterim pa ne ustreza user posted image ...

Anže je danes, po treningu, sprobal bord - ja itak, spet mu je šlo kot ta pravmu profesjonalcu user posted image user posted image user posted image - pravi, da je teoretično že prej naštudiral in mu zato ni bilo težko user posted image OK, ql, vem imam nadarjenega sina user posted image . Tina je medtem smučala user posted image user posted image user posted image , z user posted image sva bila pa statista, ker sva nekako pričakovala, da bo A potreboval pomoč user posted image

Ajde, šibamo dalje, imamo danes še kup opravkov,....

< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 22.2.2011 15:14:03 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
22.2.2011 15:29:59   
Urša
UUuuuuuu priden!!! Saj to je pa tudi pasalo, ne? user posted image

O, to pa! user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
22.2.2011 15:32:38   
Urša

Nisva bila zaščitena nič od Jakata naprej. user posted image
Zdaj pa bo treba. Je bolela Mirena? Jo kaj čutiš? Si dobila zeleno luč za user posted image ?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
22.2.2011 15:33:58   
Urša
Anže je itak vsestranski športnik! user posted image  Pomoje bo največji frajer daleč od Mojstrane naokrog! user posted image  

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
22.2.2011 17:16:57   
Urša
Naš čuk spet noče spat.

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
22.2.2011 21:03:20   
NinaŠ
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image pa kaj delate punce, da imate tako fletne otroke user posted image user posted image user posted image Mal pazte, da še mene kaj ne zagrabi user posted image , đouk user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
22.2.2011 21:05:37   
NinaŠ
Pa nočko user posted image . Grem še na kratko mal knjigo prebrat in spat, jutri je treba vstat ob user posted image uri, saj ima A že ob 7h trening in če preračunamo zajtrk, hitro kavico, oblačenje in vožnjo do K.G..... aaaaaaaaaaa že zdaj glava boli user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
23.2.2011 1:58:52   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Pa nočko user posted image . Grem še na kratko mal knjigo prebrat in spat, jutri je treba vstat ob user posted image uri, saj ima A že ob 7h trening in če preračunamo zajtrk, hitro kavico, oblačenje in vožnjo do K.G..... aaaaaaaaaaa že zdaj glava boli user posted image

Jaz tudi mislim, da bo Anže glavna faca tam daleč okoli user posted image user posted image user posted image user posted image ...je pa moja svakinja iz spodnjega štuka tudi noseča, junija ima rok...in bo sinčku najverjetneje tudi Anže ime....in me je vprašala, če poznam kakega...sem ji povedala, da ja...enega ful luškanega, simpatičnega, pridnega športnika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
23.2.2011 2:00:33   
petarda

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image pa kaj delate punce, da imate tako fletne otroke user posted image user posted image user posted image Mal pazte, da še mene kaj ne zagrabi user posted image , đouk user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  joj, kolk bi se smejala, če bi se/te res kaj "prijelo" user posted image user posted image user posted image user posted image

Je pa res coooooooooooooooortkaaaaaaaaaaaaaaaaan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...vseeno upam, da zdaj pa "že" spi user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
23.2.2011 2:02:08   
petarda

Nisva bila zaščitena nič od Jakata naprej. user posted image
Zdaj pa bo treba. Je bolela Mirena? Jo kaj čutiš? Si dobila zeleno luč za user posted image ?

Bolelo skoraj nič, včeraj sem jo še malo čutila...pač nekaj čutiš, da je notri...trenutno je ne čutim več... Luč za user posted image  sem dobila, a malo krvavim po mireni in mi ni user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
23.2.2011 5:54:21   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image user posted image

...čez eni 2 uri pa prosim še eno user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
23.2.2011 6:54:52   
petarda

Dobro jutro user posted image user posted image user posted image user posted image

...čez eni 2 uri pa prosim še eno user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
23.2.2011 11:49:58   
Urša
A to jo sama kupiš v lekarni in neseš h G?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
23.2.2011 12:33:02   
ada2
joj urša, krasen jeuser posted image

jaz pa šibam zdaj v službo, po službi pa na vaje v gledališče, potem pa jutri zjutraj v službo in zvečer na generalko... v petek pa je že premierauser posted image   držite pesti....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
23.2.2011 18:09:35   
petarda

A to jo sama kupiš v lekarni in neseš h G?

Ginekologinja ti napiše recept in jo greš iskat v lekarno in ji prineseš. Moja jo je imela na zalogi in mi jo je kar vstavila, ko sem bila že na mizi...potem pa sem ji prinesla iz lekarne. user posted image  Danes je ne čutim več, krvavim pa le še malo.user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
24.2.2011 6:17:56   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
24.2.2011 6:18:27   
NinaŠ

Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

aja, tista mal kasnej, bo pa tud pasala user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
24.2.2011 7:30:09   
NinaŠ
No OK, pa danes jaz še eno "malblčloveško" skuham user posted image user posted image user posted image user posted image

Skratka... ...ob 9h A zaključi s treningom, potem gremo pa skupaj še mal v Moj. na smučišče pomigat user posted image . Za bordanje je pa rekel, da je sicer super, a mu ni takoooo všeč kot smučanje, ker se z bordom ne moreš tako afnat user posted image (tu sem mu pošteno razložila, da če bi bordal tolk kot smučal, bi se tud z njim lahko afnal user posted image ). Pa še vse ga že boli po dveh dneh bordanja user posted image . Odločil se je da se bo vnaprej kar smučk držal, bord si bomo pa še kdaj, za kak dan sposodili user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
24.2.2011 8:10:57   
petarda
Dobro jutro. Hvala za kavico user posted image

Pol bo smučar, ne bo bordar? user posted image user posted image user posted image  ... Ampak treningi se jim pa res začnejo zgodaj user posted image user posted image user posted image ... Našim so pa treningi odpadli, ker so počitnice...pa smučanje so tudi prestavili na en teden pred počitnicami, ker so rekli, da bo kao fuuuul gužva med počitnicami..no, tisti teden je bil bolan in ni šel, zdaj je pa čisto zdrav, pa še na smučišču (tu pri nas) ni gužve...tak, da bi komot imeli...ampak evo...očitno mu ni sojeno smučat letos user posted image ... Je pa res, da bi se mi lahko malo potrudili in ga peljali v lastni režiji takrat, ko je zdrav...ampak nekako se ne spravimo k temu zdaj, ko je mini pri hiši user posted image ...jaz itak za več kot dve uri ne morem nikamor mignit, lubi ima pa itak službo, pa juniorja.... nekako ne utegnemo user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
24.2.2011 8:14:45   
kvaka
Dobro jutro

Nina svaka čast tvojemu Anžetu user posted image user posted image user posted image , ko bi šel naš vsaj malo po njegovih stopinjah user posted image . Po moje, da če bi priredili tekmovanje v trmanju, cepetanju, bi naš vse šišal daleč naokoli user posted image user posted image
Smo bili včeraj v tušu in imajo aparate z žogicami, na vsak način bi rad eno in se lepo dogovoriva, da karkoli drugega samo žogice ne. Ok lepo sprejme gremo naprej, potem pa trmanje in valjanje po tleh kot da ga je sam hudič obšel user posted image Vsi so imeli oči samo še v njega uprte ...

Petarda čestitke tvoji svakinji za user posted image . Je to druga al tretja?

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
24.2.2011 8:18:15   
petarda
Jaz imam pa mojega bratca na počitnicah, pa včeraj je še nečakinja gor prišla in smo imeli pestro user posted image . zvečer sta se petardito in moj bratec nekaj skregala (oziroma mu je petardito nagajal)...in sem rekla, da če bo tak, da gre danes v vrtec...in je bil čisto navdušen....danes zjutraj sva se pogovorila...in on še zmeraj navdušen...ga zrihtam...pripravljen, da gre...pa mi reče: "Mami...če je bila to kazen, da moram it v vrtec, jaz sem pa čisto vesel, da grem...potem pomeni, da je kazen to, da moram bit doma....ti čist nič ne razumeš! user posted image user posted image user posted image " Lepo, da je probal, pa mu ni ratalo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
24.2.2011 8:24:19   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka

Dobro jutro

Nina svaka čast tvojemu Anžetu user posted image user posted image user posted image , ko bi šel naš vsaj malo po njegovih stopinjah user posted image . Po moje, da če bi priredili tekmovanje v trmanju, cepetanju, bi naš vse šišal daleč naokoli user posted image user posted image
Smo bili včeraj v tušu in imajo aparate z žogicami, na vsak način bi rad eno in se lepo dogovoriva, da karkoli drugega samo žogice ne. Ok lepo sprejme gremo naprej, potem pa trmanje in valjanje po tleh kot da ga je sam hudič obšel user posted image Vsi so imeli oči samo še v njega uprte ...

Petarda čestitke tvoji svakinji za user posted image . Je to druga al tretja?

Reeeeees? Si ne predstavljam, da se mi petardito na tla spravi user posted image ....po moje bi bila tako šokirana, da bi še mene na rit vrglo user posted image .... Si pa predstavljam juniorja, to pa...on je itak poglavje zase....samo se k sreči, še ni tega domislil, da bi se po tleh metal...bi se pa znal v trgovini razdreti na ves glas.....to pa....samo....me ne gane user posted image

Svakinja je pa drugič noseča...nama je ravno tako ratalo, da bova obe porodniški skupaj preživeli...no, tole drugo le delno, ampak boljš, kot nič... user posted image

Kako pa sta Jaka in Luka? A onadva sta pa bolj potrpežljiva? user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
24.2.2011 8:31:25   
petarda
Tole moram še delit z vami...glede na to, da delimo dobre in slabe stvari user posted image

http://www.kulinarika.net/recepti/1426/sladice/pecivo-na-suho-/

Res odlično, enostavno...otroci lahko pomagajo zraven... ma super! user posted image

Ada...tebi srečno v petek na premieri...si pridna, da si vzameš zraven treh otrok še čas zase user posted image user posted image user posted image .... oziroma je priden tudi tvoj lubi user posted image  .... Jaz se zaenkrat zadovoljim z malimi stvarmi, jeseni pa se tudi jaz nameravam vpisat na kako rekreacijo...zdaj, ko ne bo več nosečnosti in rojevanja....bi bil čas, tale mama naredi kaj zase user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?