Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Odlog povišanega subvencioniranja plačil ... 1.10.2009 20:38:15
|
|
|
|
natasaxy
|
SRAMOTA KAJ NAJ REČEM. Spet dokaz naše vlade,.........same obljube
|
|
|
|
RE: Odlog povišanega subvencioniranja plačil ... 2.10.2009 6:43:45
|
|
|
|
Dashenka
|
Bilo je pricakovat. Sicer je pa slo samo za enega od populisticnih ukrepov prejsnje vlade.
|
|
|
|
RE: Odlog povišanega subvencioniranja plačil ... 7.10.2009 20:34:54
|
|
|
|
tojeto1
|
Cigani! Država te povsod ocuri, privilegijev pa ne daje. Namest da bi podpirali mlade družine in jim pomagali preživeti v tem krutem svetu....
|
|
|
|
RE: Odlog povišanega subvencioniranja plačil ... 11.10.2009 12:21:38
|
|
|
|
mojčika
|
Ostaneš brez besed, letos verjetno tudi teh subvencij za malde družine ne bomo dočakali
|
|
RE: Odlog povišanega subvencioniranja plačil ... 11.10.2009 12:47:50
|
|
|
|
Gina
|
Ja, mi smo popolnoma iz vseh ugodnosti padli ven. Niti za enega otroka nobene dodatne olajšave. In vrtec je resnično velik strošek. PO moje je težava v tem, da vlada enostavno špara tam, kjer lahko, glede na to, da tam, kjer bi lahko reči uredila, jih pa ne ureja sploh. A smo državljani recimo krivi, da dars požre toliko denarja, pa vsako leto iste odseke avtocest obnavlja mesece dolgo? A smo mi krivi, da vlada ne obdavčuje najvišjega sloja prebivalstva tako, kot je treba? A smo državljani krivi, da se toliko denarja zgubi skozi razpise? A smo mi krivi,da se podpira delovanje farmacevtske družbe na način, kot se? Takole lahko naštevam gospodarske in vladne nesposobnosti še v nedogled, ampak itak ne bo boljše. Raje bodo odtegovali denar potrebnim pomoči, kot stisnili nesposobne službe, naj delajo kot je treba..... itak.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?