Odlog povišanega subvencioniranja plačil staršev za vrtec na 2011 (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

KT -> Odlog povišanega subvencioniranja plačil staršev za vrtec na 2011 (1.10.2009 15:21:41)

No pa ne bo nič iz obljubljenega kruha

http://www.eurydice.si/index.php?option=com_content&view=article&id=1516&Itemid=342

natasaxy -> RE: Odlog povišanega subvencioniranja plačil staršev za vrtec na 2011 (1.10.2009 20:38:15)

SRAMOTA KAJ NAJ REČEM. Spet dokaz naše vlade,.........same obljube

Dashenka -> RE: Odlog povišanega subvencioniranja plačil staršev za vrtec na 2011 (2.10.2009 6:43:45)

Bilo je pricakovat.
Sicer je pa slo samo za enega od populisticnih ukrepov prejsnje vlade.

tojeto1 -> RE: Odlog povišanega subvencioniranja plačil staršev za vrtec na 2011 (7.10.2009 20:34:54)

Cigani! Država te povsod ocuri, privilegijev pa ne daje. Namest da bi podpirali mlade družine in jim pomagali preživeti v tem krutem svetu....

mojčika -> RE: Odlog povišanega subvencioniranja plačil staršev za vrtec na 2011 (11.10.2009 12:21:38)

Ostaneš brez besed, letos verjetno tudi teh subvencij za malde družine ne bomo dočakali [sm=hudicek1.gif]

Gina -> RE: Odlog povišanega subvencioniranja plačil staršev za vrtec na 2011 (11.10.2009 12:47:50)

Ja, mi smo popolnoma iz vseh ugodnosti padli ven. Niti za enega otroka nobene dodatne olajšave. In vrtec je resnično velik strošek.

PO moje je težava v tem, da vlada enostavno špara tam, kjer lahko, glede na to, da tam, kjer bi lahko reči uredila, jih pa ne ureja sploh. A smo državljani recimo krivi, da dars požre toliko denarja, pa vsako leto iste odseke avtocest obnavlja mesece dolgo? A smo mi krivi, da vlada ne obdavčuje najvišjega sloja prebivalstva tako, kot je treba? A smo državljani krivi, da se toliko denarja zgubi skozi razpise? A smo mi krivi,da se podpira delovanje farmacevtske družbe na način, kot se? Takole lahko naštevam gospodarske in vladne nesposobnosti še v nedogled, ampak itak ne bo boljše. Raje bodo odtegovali denar potrebnim pomoči, kot stisnili nesposobne službe, naj delajo kot je treba..... itak.

Stran: [1]