Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Misija izpiti popolnoma uspela... 9.6.2005 22:31:16
|
|
|
|
smrka
|
juhu, ful si srecka!!! drzim pesti da hitr diplomiras. kaj pa studiras?
|
|
|
|
Misija izpiti popolnoma uspela... 9.6.2005 22:31:26
|
|
|
|
Anonimen
|
UUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Misija izpiti popolnoma uspela... 9.6.2005 22:34:16
|
|
|
|
NinKa
|
Sem na Ekonomski v MBju smer Splošna ekonomija...baje je najtežja, ampak jaz se ne dam.... :sloncek::kuza::sloncek:
|
|
|
|
Misija izpiti popolnoma uspela... 9.6.2005 22:36:02
|
|
|
|
smrka
|
tooooooooo zenske se itak nesmemo dati kar tako!!! yeaaaah! Jest sem se pa potila na Fakulteti za upravo v LJ.
|
|
|
|
Misija izpiti popolnoma uspela... 9.6.2005 22:36:53
|
|
|
|
piščanc
|
jest pa na rr visim, namesto da bi diplmo pisala ah, no jutr
|
|
|
|
Misija izpiti popolnoma uspela... 9.6.2005 22:49:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Piše ššššššc pisat diplomo.... Govori tista, ki je obupala nad izpiti to leto:ups::ups::ups:, k se ji ne da ukvarjat zdaj z njimi pa sam še 3 ma do konc magisterija:ups::ups::ups: Saj vem sram me bodi:ups::ups::ups::ups:
|
|
|
|
Misija izpiti popolnoma uspela... 10.6.2005 8:31:51
|
|
|
|
fipi
|
Ojla! Oh vidim, da je še polno takih, ki študirajo :bravo:. No jaz študiram izredno visoko strokovni program na EPF Maribor, smer finance in bančništvo. Manjka mi pa en izpit za vpis v 3 letnik, pa ne vem če bom uspela :ups::ups::ups:. Raje visim na rr, kot pa bi se učila :(. No saj bo ...... enkrat ......:)- Čao
|
|
|
|
Misija izpiti popolnoma uspela... 10.6.2005 8:41:40
|
|
|
|
Bejba
|
Meni je pa v 9. mesecih od kar sem na porodniški uspelo narediti EN CEL IZPIT :((. Se pa tolažim s tem, da je bil ta izpit pogoj za vpis v 3. letnik, tako da bistvo je narejeno :bravo:. LP; B
|
|
|
| Stran: [1] |
LjubezenagnesAli ljubite svojega partnerja?Da, zelo. (
70%)
Mislim, da ga ljubim. (
14%)
Včasih sem ga. (
5%)
Ne, vendar vztrajam z njim, zaradi... (
5%)
Ne, pravzaprav ga težko prenašam. (
2%)
Ostalo:______________ (
4%)
Število vseh glasov: 400Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!