Misija izpiti popolnoma uspela... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

NinKa -> Misija izpiti popolnoma uspela... (9.6.2005 22:29:01)

Ful sem vesela :bravo::bravo::bravo:

V zadnjem tednu sem se uspela spočiti, ker sem bila prvič po 17 mesecih 1 teden brez mojega sončka....namreč bil je na počitnicah pri njegovi babici, dediju in stricu, pa mojih sestričnah, pa moji teti, vglavnem niti trenutek ni pogrešal ne mame ne atija :bravo: dobro za naju, sedaj vema, da lahko greva sama na kak romantičen vikend.9nebesa9nebesa

Drugo pa, na faksu sem uspela po celi črti...vstrajno se brižam diplomi....3 izpiti v 4 dneh.:bravo::bravo::bravo::bravo:

:sloncek::kuza::sloncek:

smrka -> Misija izpiti popolnoma uspela... (9.6.2005 22:31:16)

juhu, ful si srecka!!! drzim pesti da hitr diplomiras. kaj pa studiras?

Anonimen -> Misija izpiti popolnoma uspela... (9.6.2005 22:31:26)

UUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

NinKa -> Misija izpiti popolnoma uspela... (9.6.2005 22:34:16)

Sem na Ekonomski v MBju smer Splošna ekonomija...baje je najtežja, ampak jaz se ne dam....

:sloncek::kuza::sloncek:

smrka -> Misija izpiti popolnoma uspela... (9.6.2005 22:36:02)

tooooooooo zenske se itak nesmemo dati kar tako!!! yeaaaah! Jest sem se pa potila na Fakulteti za upravo v LJ.

piščanc -> Misija izpiti popolnoma uspela... (9.6.2005 22:36:53)

jest pa na rr visim, namesto da bi diplmo pisala

ah, no jutr

Anonimen -> Misija izpiti popolnoma uspela... (9.6.2005 22:49:02)

Piše ššššššc pisat diplomo....

Govori tista, ki je obupala nad izpiti to leto:ups::ups::ups:, k se ji ne da ukvarjat zdaj z njimi pa sam še 3 ma do konc magisterija:ups::ups::ups:
Saj vem sram me bodi:ups::ups::ups::ups:

fipi -> Misija izpiti popolnoma uspela... (10.6.2005 8:31:51)

Ojla!

Oh vidim, da je še polno takih, ki študirajo :bravo:. No jaz študiram izredno visoko strokovni program na EPF Maribor, smer finance in bančništvo. Manjka mi pa en izpit za vpis v 3 letnik, pa ne vem če bom uspela :ups::ups::ups:. Raje visim na rr, kot pa bi se učila :(.

No saj bo ...... enkrat ......:)-

Čao

Bejba -> Misija izpiti popolnoma uspela... (10.6.2005 8:41:40)

Meni je pa v 9. mesecih od kar sem na porodniški uspelo narediti EN CEL IZPIT :((. Se pa tolažim s tem, da je bil ta izpit pogoj za vpis v 3. letnik, tako da bistvo je narejeno :bravo:.

LP; B

Maxica -> Misija izpiti popolnoma uspela... (10.6.2005 9:09:19)

Bravo, NinKa:bravo::bravo::bravo:!

Stran: [1]