|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
4.11.2009 17:14:14   
sonček33
Sam MIklavž je res dober mož

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
4.11.2009 17:37:28   
gospodarica
babike  moja user posted image  je prišla na obisk,tako da gremo januarja (če bo vse po sreči) v nove boje.
zmankuje mi moči...ampak jaz nimam tuki kaj za jamrat,če pomislim koliko je tuki deklet ki se že trudijo vrsto let.za mano so 4 postopki,vsi žal neuspešni.....mislim da je tuki veliko kriva tudi moja psiha,treba se je sprostit pa bo a ne?
odločila sem se,da se bom te tri mesece posvetila sebi,da naberem veliko moči in dobre volje za naslednji postopek..

lep večer še naprej

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
4.11.2009 18:34:24   
Tanja_Jes
gospodarica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti si kr čas vzemi...Res psiha naredi svoje...Jest sem to že skozi dala...zato mi je zdej kr mal ravno...mam v glavi da me bodo dohtarji poštimali...in to je to...mal se merkam, to je pa vse kar jaz lahko naredim...seveda je razočaranje, pa tista vprašanja...zakaj ravno jaz...potem pa pomislim...koliko je takih kot sem jaz ...vzemi čas zase...pa javi se nam kej kako si...

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
4.11.2009 19:10:42   
bozza
Gospodarica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
4.11.2009 19:17:30   
zarja1
  user posted image user posted image user posted image Gospodarica samo ne obupat. Januar je tak blizu....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
4.11.2009 19:55:56   
bubamara33
Halo sotrpinke,oglašam se prvič in upam,da mi boste pomagale.Sem v postopku drugič prvič ni uspelo nič zdaj sm že mimo punkcije čeprav se je fejn zapletlo danes so opravili transfer vstavili 2 moroli,a maste kaj izkušnj s tem,je to okej al le obup.HVALA IN OBILO SREČE VSEM.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
4.11.2009 20:10:57   
mismis
Gospodarica user posted image user posted image , težko je tole brati, ampak saj ni kaj, jok in stok bore malo pomaga. Odpočij si, naberi si moči, pa potem poskusi ponoviti. Mogoče tole obdobje ni ravno tvoje, mogoče bo pa pomlad bolj uspešna.

bubamara, dobrodošla med nami. Poglej resnica je taka, morulce so manj razviti zarodki kot so blastociste, vendar to ne pomeni, da ne more uspeti. Kakor jaz vem, sedaj že kar nekaj morul teka okoli, tako da ne izgubi upanje. Tretjina uspeha v teh postopkih je ravno pozitivno razmišljanje. Pa veliko sreče

pa še malo navijanja za jutri...

Fargi in Picola, jutri vama želim čimvišji beta hcg hormon user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 4.11.2009 20:13:29 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bubamara33)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
4.11.2009 20:12:30   
mismis

AKTUALNO  

Petek, 06.11.
BarbiG - UZ

Ponedeljek, 09.11.
Aljonka - UZ
Tanja_Jes - UZ
Nellika - UZ
Zarja1 - UZ
gasilka - ET
september1 - ET

Sreda, 11.11.
rojena77 - prevzem Dipherline
mismis - UZ

OBJEMČKI 

user posted image user posted image   Dysan, Inana, gospodarica user posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Fargesia greje   user posted image user posted image   test 05.11.
picola1 greje    user posted image   test 05.11.
Špelka greje   user posted image user posted image   test 16.11.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image    
  • September1 (1. ICSI, MB, dr. Kovač)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • Bozza (dr. Reš, PO) 
  • Bit (dr. Reš, PO, nov postopek)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • tinkamiška (IVF, GK LJ)
  • matejka78 (IVF, Graz)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ, zamrznjenčki)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • BarbiG (5. ICSI, GK LJ, dr. D, začetek 9.10.)
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep, posvet 2.10.)
  • Nellika (GK LJ, začetek postopka 16.10.)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Tanja_Jes (2. IVF, začetek postopka 14.10.)
  • Aqua77 (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • mismis (4. IVF, GK LJ, dr. D)
  • Gigi1 (dr. Reš, PO)
  • Fargesia (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • skuštrana suzi (2. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • Zarja ( MB, zmrznjenčki, november)
  • Špelka (GK LJ)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Inana (IVF, PO, dr. Reš)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • Biba77( 1.IVF/ICSI, MB, dr. Kovač)
  • rojena77 (1.IVF, dr. reljič, MB)
  • bayb77 (1.IVF, PO. dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Tiki55 (1. IVF)

user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič, posvet 17.12.)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • gasilka (2. ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Bilka (GK LJ, posvet 30.10.)
  • Pika74 (7. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Miklarom (MB, posvet 23.10.)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Ivyy (2. ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Zorn, začetek 12.01.2010)
  • vrtnica.m (1.ICSI, GK LJ, dr. Bokal, nov začetej jan.2010)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35    % 
april                      11                            2+1                          27 %

maj                         12                                5                            41 %
junij                      14                               5                           35 %  
julij                          4                                1                             25    %   
september               12                                7                             58  
november                11                                4                             36                             

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048
NAŠE IVF NOSEČKE: http://www.ringaraja.net/forum/Nose%C4%8Dke_po_IVF%2FICSI/m_3812399/tm.htm 

NOVE NOSEČKE NOVEMBER    

user posted image  Picola1 (LJ)

user posted image  Fargesia (LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
4.11.2009 20:17:42   
KIWI
Čer punce,

No, test sem sicer kupila, naredila pa še ne. Se mi nekaj od M rahlo kaže, pa sva se z dragim zmenla, da počakava do jutra. Pa glava me boli, da mi jo bo razneslo. Pa jutri tako grem na UZ, tako da.....

Sicer pa, kako ste ostale?

GOSPODARICA, žal mi je.... Glavo gor in gremo naprej, a ne?

MISMIS in ti? Počasi proti koncu s špikami? Ja, pa mene si spustila prej s seznama, imam JUTRI 5.11. UZ!

GIGI1, veš, saj sem se dooooolgoooo odločala dat te dišeče palčke nastran, pa ni in ni šlo nekako. In lepe sobote pred malo manj kot tremi tedni si enostavno nisem več prižgala pa je tako ostalo do danes, juuupiiii! Ma ne vem sploh kako mi uspeva, pa me čisto nič ne mika, glede na to da moj veselo puha naprej, sicer ne v stanovanju, tudi prej nisva. Vauuu, bravo jaz! Upam, da bo tudi tebe nekega dne tako kliknilo, če boš tako želela, seveda.

ZARJA, in ti? Kako?

Pa vsem ostalim, ki jih nisem naštela ( uf, koliko vas je), želim en lep večer!!!

Pa kaj je to? Sploh ne morem vstavljat smailijev???!!!

(odgovor članu bubamara33)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
4.11.2009 20:46:22   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

pa še malo navijanja za jutri...
Fargi in Picola, jutri vama želim čimvišji beta hcg hormon
user posted image user posted image user posted image user posted image

jutri bo spet smeh odmeval po stari porodnišnici...user posted image user posted image user posted image smo bli na punkciji prov smešni...je moj reku, da mu je blo tko fajn, k smo se režal pa mal da ne vicev govoril, vsi ostali pa tko resni...user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
4.11.2009 21:59:33   
Aljonka
gasilka - bravo za 12 celicuser posted image user posted image user posted image user posted image  naj se vse prav lepo oplodijo!

vrtnica.m - ne vem če so že kake statistike delal saj so pred kratkim šele začel delat IMSI postopek, no jaz ga mam tokrat tud in sem prepričana da bo to  to, ker ima moj ogromno spermijev pa zelo hitre ampak jih je 30% nepravilno oblikovanih tako, da bom tokrat sigurna v to da bodo poiskal resnično najboljše. Se že zdej veselim ker bodo moji otroci tako lepi in pametniuser posted image user posted image user posted image

gospodarica user posted image user posted image user posted image  drži se pa sam korajžno naprej!

bubamara - sej bo samo bodi optimist!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
4.11.2009 22:24:33   
dysan
Dober večer drage moje sotrpinke in borkice....

Nisem se vam že kr nekaj dni nič oglasila, našo drago pupiko Fargico (hvala ti draga moja ) sem prosila, da vam sporoči kako je pri meni, sesulo me je sm bla čist na psu, ampak tokrat ni bilo sreče, bo pa drugič, mal sm pobegnila od vsega na en mini dopustek, da si novih moči naberem in sm jih, se že veliko buljše počutim, mam že novi datum pri dr. Vju 14.1.10., zdaj se zdi deleč, valda bo hitro minilo....

Fargica draga moja ti povem, da sem tak vesela za tebe, se mi že ves čas od sms-a tako smeji, si ne moreš mislit kulk moči si mi dala s to prečudovito novičko, tokrat draga moja DO KONCA naj ti bo z rožicami posuto.....user posted image user posted image user posted image

Picola tudi tebi čestitke user posted image in srečno

Inana in Gospodarica žal mi je da vam ni uspelo user posted image user posted image , naberita si moči in pogumno v nove boje... Gospodarica tebi še vse naj-naj za tvoj osebni praznik user posted image , če sem prav razbrala si praznovala v ponedeljek

Fargi in Pikola razturite jutri...user posted image naj bo beta ogromen...

Hvala vam za vse objemčke in vse besede.... zlate ste...

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
4.11.2009 22:48:57   
Inana
IZVIRNO SPOROČILO: gospodarica

babike  moja user posted image  je prišla na obisk,tako da gremo januarja (če bo vse po sreči) v nove boje.
zmankuje mi moči...ampak jaz nimam tuki kaj za jamrat,če pomislim koliko je tuki deklet ki se že trudijo vrsto let.za mano so 4 postopki,vsi žal neuspešni.....mislim da je tuki veliko kriva tudi moja psiha,treba se je sprostit pa bo a ne?
odločila sem se,da se bom te tri mesece posvetila sebi,da naberem veliko moči in dobre volje za naslednji postopek..

lep večer še naprej

user posted image user posted image user posted image Sem upala, da bo vsaj tebi uspelo user posted image .
Greva pa januarja naprej, ane? Do takrat pa odklopimo vse skupaj in uživaaaaaaaaat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
5.11.2009 6:01:09   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
5.11.2009 7:09:54   
IVYY
Dobro jutro drage moje, priznam zadnje čase sem bolj malo bila na RR. Začela sem namreč delati isto napako, kot v preteklosti, zapirati se vase...je prišlo vse za mano in spet me je začel dajat obup, brezvolja, otožnost...
Res pa, da sem k temu itak nagnjena že od zmeraj. Za mano je depresija v prvi nosečnosti, huda poporodna depresija ali kakorkoli že temu rečejo....pa sem kljub pogumu, da se odločim za še eno nosečnost, upala, da mi bo tokrat vse prihranjeno, ampak kaj čem, tako je in to je treba sprejeti in iti naprej.

Gospodarica, drži se in januarja nam bo ratalo!!!

Fargi in Pikola, držim pesti za OGROMEN beta !!!

Vsem ostalim pa pošiljam pozitivne misli in en velik objem!

Gigi1...imaš zsuser posted image

Upanje je kot nočno nebo; nikoli ni tako temno, da ne bi odkrili kake zvezde

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
5.11.2009 7:38:50   
BarbiG

Dobro jutro.

Bom čist kratka, ker imam otrdel vrat in nepremično roko. Tko da zlo težko tipkam - z eno roko pa ne znam. user posted image user posted image Me neki zdravje zafrkava, ampak se ne dam. Spodaj čutim, da se nekaj dogaja, bomo pa jutr na UZ-ju vidl, kolk foliklov je in kolk so zrastl.

Čestitam vsem novim user posted image , vsem v postopku pa želim, da nam ta čas čim hitreje mine in da na koncu ugledamo user posted image user posted image .

Madona, sem kot kakšn kronik ki mu ne dajo piti. Se mi roka tolk trese. Šibam si nabrat moči v roko za injekcijo. Pa-pa.

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
5.11.2009 7:41:06   
Tiki55
Dobro jutro,

S* hvala za nasvet, izgleda, da so mi pivo in jajčka res pomagali pri foliklih, ki so se precej namnožili. No, včeraj sem imela punkcijo in sem pridelala kar 17 celic. Transfer v pon. 9.11.
Fargi in pikola naj bo beta čim višjiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
5.11.2009 8:13:00   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj...

vidim, da so se izgubljene javile...

Tiki55, to je pa super pridelek user posted image user posted image user posted image .

BarbiG, a vse to te je doletelo, ti uboga revca. Ma glede na tvoje zdravstvene težave, tokrat ma da rata

IVVY, ne pusti se ji, namreč depersiji, odpri vrata in jo pometi ven. Danes je nov dan, jutri pa sam bog ve, kaj nam bo prinesel.

Loremi, hvala za kavice, si zelo pridna, ko nas vsako jutro takole strežeš.

Žižek, kak smo danes kaj, še vedno slamnata?

jaz sem pa danes tako zaspannnnnnnnnn

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
5.11.2009 8:33:39   
loremi
mismis, z veseljem vas mal postrežem user posted image
ampak ne govori, jao, včeraj sem se zbudila ob treh in nič več zaspala user posted image , danes sem pa mogla pol urce prej vstat, sem mogla še do mami it, bi pa še takooooo spala, pa čeprav sem spala celo noč, dans je zgleda en zaspančkan dan; sem pa tud včeri mal več preživela na kauču, moja glava ga svira.
Kako pikanje, kdaj punkcija? Navijaaaaam user posted image !
Tiki55 woooooooooooooow to je pa kraaaasno število celic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image n ja bo čimveč zarodkov potem!
Ampak ste pa nekatere res krasne kokoške, ne vem, kako vam to uspe.

BarbiG, nej te tale roka neha hecat no in srečno naprej user posted image !

Gospodarica in Inana, za vaju veliiiik objem, malo se potolažita in pocrkljajta in naberita nove močin in voljo za naprej user posted image !

bubamara33, dobrodošla in srečno user posted image !

Ivyy, ja, tiščanje v sebi naredi še večjo tegobo, pridi malo pojamrat na forum, se malo pogovorit, ne pusti depresiji, da te ponovno ujame, držim pesti za vsak tvoj lahkoten vdih!

IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica.m
Imam pa eno vprašanje punce. Ko sem danes bila na GKLJ v čakalnici me je sestra presenetila z izjavo, da bom morala doplačati (15 % vrednosti postopka) za  2. postopek IVF  in se naj pozanimam kako je to urejeno pri zavarovalnici za dodatno zdravstveno zavarovanje. A je to res? Imam napotnico mojega ginekologa, sem v čakalni vrsti - nisem samoplačniško, grem v drugi postopek, podjetje redno plačuje dodatno zdravstveno zavarovanje - sama nakazujem plačila, da ne pozabim prej nisem imela nobenih takih težav. A je imela mogoče katera tudi take "izkušnje"?

user posted image  user posted image  prvič slišim
pa tudi ne vem, zakaj to, da bi bilo potrebno plačati 15% postopka user posted image  user posted image

Lep dan želim vsem!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
5.11.2009 8:34:27   
S*
Dobro jutro!

Mi je tako padla delavna kondicija po 5 tednih ležanja, da pridem iz službe kot cunja. Hvala bogu da je jutri petek.
Jaz pridno papam estrofem 1.UZ pade 10.11.

IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

Dobro jutro,

S* hvala za nasvet, izgleda, da so mi pivo in jajčka res pomagali pri foliklih, ki so se precej namnožili. No, včeraj sem imela punkcijo in sem pridelala kar 17 celic. Transfer v pon. 9.11.
Fargi in pikola naj bo beta čim višjiuser posted image user posted image user posted image

Tiki55, ni zakaj. bravo, za celice user posted image   user posted image   user posted image . Sedaj pa počivaj do ponedeljka.

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
5.11.2009 8:53:51   
anne31
Bubamara33- ne obupaj. Tudi moruli sta zelo v redu.Tudi meni so včeraj vstavili eno morulo, nevem če nisva bili celo skupaj??! Ti sam počivaj, pa ma da se vgnetdi tako kot je treba!!!! Ti pošljem na ZS še sporočilo!
LP

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
5.11.2009 9:08:41   
metuljci
punce po dolgem času se vam spet oglašam, sploh vas nimam časa brat user posted image tako, da kaj dosti ne vem kaj se dogaja z vami user posted image

pri meni nič novega, spet čakam user posted image da grem ponovno v postopek user posted image

(odgovor članu anne31)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
5.11.2009 10:22:13   
gigi1
Dan user posted image

Gazdarica user posted image user posted image user posted image  . Čimprej se postavi na noge in gremo v nove boje.

Dysan, Inana user posted image user posted image user posted image . Kmalu bo lažje.

IVYY sem ti odgovorila. Drži se draga in pridi večkrat sem user posted image  . Bomo pregnale depro. Sem ima prepovedan vstop.

Tiki user posted image  user posted image  user posted image  wwaaaaw. To pa je bogat pridelek user posted image  user posted image  user posted image . Pazi nase veliko pij in počivaj.

Bubamara in anne dobrodošli. V nekaterih centrih v tujini so ponovno začeli vstavljati morule, ker se po nekih raziskavah celo lažje vgnezdijo. Držimo pesti user posted image user posted image user posted image

S* naj bo tokrat srečno do konca user posted image  user posted image  user posted image

Fargi in Pikola želim vama čimlepšo beto user posted image  user posted image  user posted image

Mišmišu in Loremi pozdravček in tudi vsem ostalim user posted image

Jaz sem včeraj pozno zvečer dobila M. Zdej me pa malo mede. Torej je danes 2. dan, čeprav je le nekaj ur minilo? Saj vem, da kar neki kompliciram.
Torej jutri (3.dan) začnem s klomifenom in v nedeljo pade prva špika. Bolj ko gledam tole razpredelnico manj mi je jasno. In 1.uz imam šele 10 dan cikla user posted image  Je pa res, da je to po 5ih dozah Merionala. Mal čudno mi je vse skupaj. No, Ata že ve kaj dela, a ne?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
5.11.2009 11:10:13   
KIWI
Pozdravček še tukaj!

Ja, moja user posted image  je prišla ponoči, tako da testa pač nismo delali, pa saj bi bilo več kot čudež, če bi bila zdaj user posted image , mislim, no..... Pa letim zdaj na UZ in po Menopur, tako kot je bilo po planu!

GIGI, ja kaj midve pa bova čist skupaj user posted image  trepetale ali kaj? Najina user posted image  je prišla očitno ob istem času! Kdaj pa imaš ti predvideno punkcijo? Jaz okrog 17.11., sicer pa vem da si ti pri atu, jaz pa sem v MB. Ampak imaš pa res neko kombinacijo user posted image ? Ja, že vedo. kaj delajo, ne?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
5.11.2009 12:06:15   
bozza
Nestrpno pričakujem novici ... kje sta?user posted image

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Sprememba vremena
Jaka RR

Kako vam je všeč sprememba vremena?

Končno malo hladnejše vreme. (24%)

Vrnite mi sonce! (76%)

Število vseh glasov: 221

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!