Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 22:06:06
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Aljonka, kako stoji Moskva? Naš gleda od reala tekmo. Saj vsi isto gledamo, le občasno nas razveselijo s kakšnim posnetkom gola od CSKja
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 22:06:46
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Saj nisem rekla, da nisem razpoložena za poezijo. Le nič mi romantika ne diši ob 22ih prešvicanih descih na TV. To je pa popolnoma razumljivo. Jaz se tud pri 22tih prešvicanih in zamazanih ne bi pustila motit z nekimi rožicami in ljubeznijo. Rabmo kaj drugega, kot pa božanje po rokah.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 22:06:58
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE No hudiča, pa so kravo spet samo na paši pustili.... Klinc pa RR. kako samo, I'm back
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 22:07:23
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE No hudiča, pa so kravo spet samo na paši pustili.... Klinc pa RR. A smo spet na kmetiji? Tle pa jaz čist izpadem iz debate . Bom pa sam fuzbal gledala
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 22:07:26
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Aljonka, kako stoji Moskva? Naš gleda od reala tekmo. Saj vsi isto gledamo, le občasno nas razveselijo s kakšnim posnetkom gola od CSKja Pa veš, kako jim gre?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 22:07:38
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Nocoj se ti posvetim nežno, pogled k ekranu leti le bežno ker Butler tam se mi smeji v črnih hlačah pa nekej stoji. Se mi kr trga ob pogledu nate, bom mogla hitr zamenat gate. Pa usput bom šla še po en pir, da bo v moji glavi mir. Da bojo vsaj jajca rasla, ko bom učke na tebi pasla.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 22:07:51
|
|
|
|
DaisyE
|
Nisem glih sledila...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 22:07:56
|
|
|
|
Aljonka
|
Ja sej moj tud ampak zadnji rezultat je bil 3:1 za Moskvo!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 22:08:04
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Aljonka, kako stoji Moskva? Naš gleda od reala tekmo. Saj vsi isto gledamo, le občasno nas razveselijo s kakšnim posnetkom gola od CSKja Pa veš, kako jim gre? Mislim, da je še vedno 3:1 za naše - popravcek
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 22:08:33
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Nocoj se ti posvetim nežno, pogled k ekranu leti le bežno ker Butler tam se mi smeji v črnih hlačah pa nekej stoji. Se mi kr trga ob pogledu nate, bom mogla hitr zamenat gate. Pa usput bom šla še po en pir, da bo v moji glavi mir. Da bojo vsaj jajca rasla, ko bom učke na tebi pasla. to mi delaj, evo si že naša
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 22:08:42
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aljonka Ja sej moj tud ampak zadnji rezultat je bil 3:1 za Moskvo! To se mi pa blazno dopade!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 22:09:49
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Nocoj se ti posvetim nežno, pogled k ekranu leti le bežno ker Butler tam se mi smeji v črnih hlačah pa nekej stoji. Se mi kr trga ob pogledu nate, bom mogla hitr zamenat gate. Pa usput bom šla še po en pir, da bo v moji glavi mir. Da bojo vsaj jajca rasla, ko bom učke na tebi pasla. Jes
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 22:10:48
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE No hudiča, pa so kravo spet samo na paši pustili.... Klinc pa RR. A smo spet na kmetiji? Tle pa jaz čist izpadem iz debate . Bom pa sam fuzbal gledala Sej se spet nč posebnega ne dogaja...sem spet nazaj...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 22:11:20
|
|
|
|
mismis
|
a gremo še kakšno... jutri muco bom obrila, stran od džungle jo poslala, rdeče hlačke bom oblekla in jih pred dr. D-jem slekla. Ko se mu oko bo orosilo, bitje v mucki se bo pospešilo, le da fant dobro bo opravil vse folikle k sebi povabil
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 22:11:24
|
|
|
|
Aljonka
|
Tanja ti pa full obvladaš to rimanje a to hormončki rimajo al ti to zmerej obvladaš?
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 22:11:39
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Nocoj se ti posvetim nežno, pogled k ekranu leti le bežno ker Butler tam se mi smeji v črnih hlačah pa nekej stoji. Se mi kr trga ob pogledu nate, bom mogla hitr zamenat gate. Pa usput bom šla še po en pir, da bo v moji glavi mir. Da bojo vsaj jajca rasla, ko bom učke na tebi pasla. Pa vedla sem jaz, da bom šla spet nasmejana spat. E, Tanja, tole pa je kvantaško. Evo babe zadnji čik, potem pa v horizontalo, da bo jutri še kaj od mene. Komi čakam petek. Jupiiiiiiiiii.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 22:12:53
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aljonka Tanja ti pa full obvladaš to rimanje a to hormončki rimajo al ti to zmerej obvladaš? mam žilco ...ni kej...ja včasih sem nekej ustvarjala...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 22:13:10
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis a gremo še kakšno... jutri muco bom obrila, stran od džungle jo poslala, rdeče hlačke bom oblekla in jih pred dr. D-jem slekla. Ko se mu oko bo orosilo, bitje v mucki se bo pospešilo, le da fant dobro bo opravil vse folikle k sebi povabil Odlična. Samo povabil in opravil, se glih ne rimata dobro....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 22:14:04
|
|
|
|
nokes
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis a gremo še kakšno... jutri muco bom obrila, stran od džungle jo poslala, rdeče hlačke bom oblekla in jih pred dr. D-jem slekla. Ko se mu oko bo orosilo, bitje v mucki se bo pospešilo, le da fant dobro bo opravil vse folikle k sebi povabil , kaj si ti nor!! bogi dr.d, čeprav, kaj si je pa mislil, ko se je vpisal na faks? ha? ha?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 22:14:19
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis a gremo še kakšno... jutri muco bom obrila, stran od džungle jo poslala, rdeče hlačke bom oblekla in jih pred dr. D-jem slekla. Ko se mu oko bo orosilo, bitje v mucki se bo pospešilo, le da fant dobro bo opravil vse folikle k sebi povabil Odlična. Samo povabil in opravil, se glih ne rimata dobro.... a ti bi, da prej povabi, pa potem opravi?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 22:15:00
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: nokes IZVIRNO SPOROČILO: mismis a gremo še kakšno... jutri muco bom obrila, stran od džungle jo poslala, rdeče hlačke bom oblekla in jih pred dr. D-jem slekla. Ko se mu oko bo orosilo, bitje v mucki se bo pospešilo, le da fant dobro bo opravil vse folikle k sebi povabil , kaj si ti nor!! bogi dr.d, čeprav, kaj si je pa mislil, ko se je vpisal na faks? ha? ha? po moje si ni mislil, da bo kdaj naletel na tako nore babe
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 22:15:07
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis a gremo še kakšno... jutri muco bom obrila, stran od džungle jo poslala, rdeče hlačke bom oblekla in jih pred dr. D-jem slekla. Ko se mu oko bo orosilo, bitje v mucki se bo pospešilo, le da fant dobro bo opravil vse folikle k sebi povabil A ne boš še bleščice prštimava, ko jo boš na ogled dildokamerci dava?
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 3.11.2009 22:16:39 >
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 22:15:08
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis a gremo še kakšno... jutri muco bom obrila, stran od džungle jo poslala, rdeče hlačke bom oblekla in jih pred dr. D-jem slekla. Ko se mu oko bo orosilo, bitje v mucki se bo pospešilo, le da fant dobro bo opravil vse folikle k sebi povabil to si me zdej nasmejala :))) Odlična. Samo povabil in opravil, se glih ne rimata dobro....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 22:16:00
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis a gremo še kakšno... jutri muco bom obrila, stran od džungle jo poslala, rdeče hlačke bom oblekla in jih pred dr. D-jem slekla. Ko se mu oko bo orosilo, bitje v mucki se bo pospešilo, le da fant dobro bo opravil deset folklov jutri bo pozdravil..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image] predlog...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 22:26:28
|
|
|
|
gigi1
|
aaaaaa a so nas zablokiral
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?