Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kje testirajo avtosedeže, ki so bili udeležen... 9.6.2005 19:43:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj :love: je včeraj imel prometno nesrečo. Najina fiesta je šla cugrunt, ampak glavno je, da njemu ni nič. Ne bom se sekirala za njo, sem si rekla. Kljub vsemu pa me zanima, ker me je malo strah, kaj je z Davidovim avtosedežem. Imamo Romerja King TS Plus. Zdaj bi rada, da ga še pregledajo na kakšnem servisu, če res ni kaj narobe z njim, preden ga ponovno uporabimo, saj se je drug avto zaletel ravno na tisto stran, kjer sva imela sedež postavljen (še dobro, da je bil moj :love: sam v avtu - temu pravim sreča v nesreči). Pa sem šla najprej na AMZS, vendar nihče ni imel pojma, kje bi to lahko delali. Potem sem se obrnila na Štajerski avtodom, pa tudi tam tega ne delajo. V Baby centru sploh niso imeli pojma, kdo je posrednik teh sedežev, rekli so mi, da mora zavarovalnica to zrihtat :zmeden::zmeden:, in tako so me pošiljali od vrat do vrat. Kdo ve, kje v Sloveniji testirajo Romerjeve avtosedeže? Kdo je sploh njihov posrednik?
|
|
|
|
Kje testirajo avtosedeže, ki so bili udeležen... 9.6.2005 19:50:31
|
|
|
|
Moyca_
|
:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden: Po moje nikjer
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.6.2005 20:19:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Kje testirajo avtosedeže, ki so bili udeležen... 9.6.2005 21:10:35
|
|
|
|
Blink1
|
O ti hudiča Skutica:hudicek::hudicek::hudicek: Nimam pojma kje bi to lahko delali:zmeden2::zmeden2:, ampak po moje če ni kaj vidno narobe, potem je OK. Sej mu nima kaj bit. Preglejta paske, zaščito za glavo...Slecita prevleko in poglejta če je kje poškodovan. Kaj druga pa ne znam svetovat. joj, upam, da boste hitro vse uredili. Kaj pa zdaj z avtom? A dobita povrnjeno škodo?
|
|
|
|
Kje testirajo avtosedeže, ki so bili udeležen... 9.6.2005 21:50:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Ninika, avto ima premaknjeno podvozje, baje je šel menjalnik in je iz njega odteklo olje, ker je mašina dobila udarec, potem eno kolo toliko da ne bo kmalu odpadlo, vrata so fejst udarjena, odpadel je sprednji odbijač... Pa saj, četudi se sama sebe prepričujem, da gre samo za neko materialno dobrino, mi je šlo na jok, ko sem avto videla. V bistvu so v njem vsi moji prihranki, ki sem jih dajala na stran, ko sem delala kot študentka. Po drugi strani pa ti povem, da ko so mi povedali, da so S. odpeljali na urgenco, mi je vse padlo iz rok. Saj je šlo samo za pregled, ker ga je vse bolelo (še zdaj ga boli in ga še tudi lep čas bo), ampak mene je tako blazno skrbelo... Na srečo je prišel domov. Precej je potolčen, vendar brez modric, okoli trebuha se mu vidi vse rdečo, ker ga je pas toliko zategnil... pa veliko buško ima na glavi. Ampak... že sanja da bi danes :sloncek: . Torej le ni tako hudo! :)-:)-:)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?